UM POP FILTER

UM POP FILTER
Beschermingsfilter voor heldere spraakopnamen met CHERRY UM microfoons
item number: UM POP FILTER
Nog %1 beschikbaar
Ontworpen in Duitsland
plasticvrije verpakking
AK_Lieferumfang

Technical Details

Algemeen
Breed product zonder verpakking 88 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 27 g
Hoogte product zonder verpakking 150 mm
opslagtemperatuur max. 55 °C
bewaartemperatuur min. -5 °C
Lengte product zonder verpakking 95 mm
leveringsomvang AK_Lieferumfang
UM POP FILTER
CHERRY UM POP FILTER
CHERRY UM POP FILTER

Beschermingsfilter voor heldere spraakopnamen met CHERRY UM microfoons

Het CHERRY UM POP FILTER zorgt voor zuivere opnamen van professionele kwaliteit en vermindert vervelende plofklanken. Bovendien beschermt het plofklankfilter de microfoon, waardoor hij langer functioneel blijft. Compatibel is het CHERRY UM POP FILTER met elke microfoon uit de CHERRY UM MICROPHONE SERIES en daarmee de perfecte aanvulling op uw UM 3.0, UM 6.0 ADVANCED of UM 9.0 PRO RGB.

popfilter microphone

Een klein product met een groot effect

Kersen, taart, pudding – zelfs als u net even geen podcast over het onderwerp bakken maakt, zult u bij microfoonopnamen vroeg of laat ontdekken dat onaangename plof- en sisklanken tijdens het spreken van woorden met B, D, K, P en T kunnen optreden. Deze storende plofklanken kunnen moeiteloos worden gereduceerd door uw microfoon van een plofklankfilter te voorzien. Met het CHERRY UM POP FILTER kunt u daarmee de tijd die nodig is voor de nabewerking van uw opnamen aanzienlijk verminderen. Bovendien wordt uw microfoon door het plofklankfilter tegen speeksel beschermd en blijft zo langer functioneel.

popfilter usb microphone

Het plofklankfilter speciaal voor uw CHERRY-microfoon: eenvoudig gemonteerd, perfect gecompleteerd

Hebt u al een USB-microfoon uit de CHERRY UM MIC SERIES en wilt u uw UM 3.0, UM 6.0 ADVANCED of UM 9.0 PRO RGB met een plofklankfilter uitbreiden? Perfect! Het CHERRY UM POP FILTER is zodanig ontworpen dat het perfect met alle drie de modellen kan worden gecombineerd. Dankzij het minimale design staat bovendien niet het plofklankfilter, maar de microfoon van de CHERRY UM SERIES in het middelpunt. De montage is heel eenvoudig: om het plofklankfilter aan de microfoon te bevestigen, draait u hem er alleen even aan vast – en klaar.

Combineer ook uw microfoon uit de CHERRY UM MICROPHONE SERIES met het CHERRY UM POP FILTER en vermijd daarmee ongewenste plofklanken. Het plofklankfilter kan heel eenvoudig worden aangebracht en doet meteen zijn werk – zodat u langer plezier hebt van uw product.

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY UM POP FILTER

2 CHERRY UM 9.0 PRO RGB

3 CHERRY G80-3000N RGB

4 CHERRY MC 2.1

5 CHERRY HC 2.2