MC 2.1

MC 2.1
RGB-muis met kabel en fantastische highlights
item number: MC 2.1
Nog %1 beschikbaar
RGB
VL_icon_multiselect_award_winning_product
VL_icon_multiselect_corded
VL_icon_multiselect_designed_in_germany
USB 2.0
VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_maus

Technical Details

Product Details
SKU MC 2.1
Algemeen
besturingssysteem Windows 10 or higher, Windows 11, Windows 7
garantie VL_Garantie_2years_wa
kabellengte 200 cm
opslagtemperatuur max. 60 °C
bewaartemperatuur min. -15 °C
leveringsomvang VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_maus
software-ondersteuning CHERRY Utility Software & Assistant
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
Mouse
aantal toetsen 5
duimknoppen ja
DPI-schakelaar ja
DPI-niveaus 4
Maximale resolutie (dpi) 5.000 dpi
MC 2.1
CHERRY MC 2.1
CHERRY MC 2.1

RGB-muis met kabel en fantastische highlights

Bij DE CHERRY MC 2.1 RGB gaming-muis staan prestaties en comfort in gelijke mate centraal. Hij is uitgerust met een nauwkeurige Pixart-sensor die trapsgewijs tot 5.000 dpi kan worden ingesteld. Dat betekent dat het reactievermogen bij het gamen individueel aanpasbaar is. Bovendien wacht je een indrukwekkende RGB-verlichting met meer dan 16 miljoen kleuren. Dankzij het onboard-geheugen worden alle instellingen direct in de muis opgeslagen. Het met rubber beklede, doorschijnende muiswiel met ribben en de siliconen inleg aan de zijkant zorgen ervoor dat je perfecte grip hebt en dat de muis aangenaam in de hand ligt. Step up your game met de CHERRY MC 2.1!

MC 2.1 German Design Award

Bekroond design: Ergonomisch en chic

De CHERRY MC 2.1 gaming-muis voor rechtshandigen ligt perfect in de hand. De siliconen inzetstukken aan de zijkant met stijlvolle oppervlaktestructuur zorgen voor een aangenaam handgevoel en een goede grip. Dankzij de extra lange kabel van in totaal twee meter en de grote glijders kan de RGB-muis flexibel en comfortabel over oppervlakken worden bewogen. Met zijn lagere gewicht van slechts 107 gram en zijn goed te bereiken toetsen biedt deze gaming-muis je de beste voorwaarden voor een onvermoeibare gamebeleving. Bovendien ziet deze lichte gaming-muis er zeer goed uit en is hij in 2022 bekroond met de German Design Award in de categorie „Excellent Product Design - Computer and Communication”. 

gaming mouse cherry

Afgestemd op de manier waarop je gamet

De CHERRY MC 2.1 beschikt over een nauwkeurige Pixart-sensor die direct via de dpi-schakelaar op de muis trapsgewijs tot 5.000 dpi kan worden ingesteld. Hoe hoger de dpi-waarde, des te gevoeliger reageert de muis en neemt hij elke beweging waar, hoe klein ook. Dat kan in sommige games voordelig zijn, in andere moet je dan wel bijzonder nauwkeurig richten en kun je beter een lagere gevoeligheid instellen. De dpi-instellingen van de CHERRY MC 2.1 gaming-muis kun je gemakkelijk zo configureren dat ze bij jou en bij de game passen. Daarnaast biedt de RGB-muis met kabel twee handige toetsen aan de zijkant, die met de CHERRY UTILITY-software vrij kunnen worden geprogrammeerd. Deze roep je met een klik op de CHERRY-toets razendsnel op. Met de software kunnen ook individuele gebruikersprofielen worden aangemaakt en vastgelegd.

wired gaming mouse

Optiek geheel naar je wensen

Een bijzondere blikvanger bij de gaming-muis voor beginners met RGB-verlichting is het met rubber beklede, doorschijnende scrollwieltje met ribben voor de optimale grip. Omdat het scrollwieltje transparant is, komt het hele kleurenspectrum met 16,8 miljoen kleuren (RGB) en verschillende lichteffecten volledig tot zijn recht. Ook hier zijn uitgebreide instellingen mogelijk via de CHERRY UTILITY-software. Bijzonder praktisch: De CHERRY MC 2.1 Gaming Mouse heeft een onboard-geheugen, waardoor de laatst uitgevoerde instellingen direct op de RGB-muis opgeslagen blijven. Daardoor hervat je de game meteen met de door jou ingestelde verlichting, sneltoetsen en dpi-waarde. De USB 2.0 full-speed-interface ondersteunt tot 1000 rapportagesnelheden voor een game zonder vertraging.

Met zijn lagere gewicht van 107 gram, de siliconen inzetstukken aan de zijkant en de gemakkelijk toegankelijke toetsen biedt de CHERRY MC 2.1 RGB-muis voor rechtshandigen een comfortabele en ergonomische gamebeleving. Daarbij kun je niet alleen de RGB-verlichting naar wens configureren, maar ook de dpi-instellingen en de duimknoppen aan de zijkant. De CHERRY MC 2.1 is daarom de beste keuze als je comfortabel en langdurig wilt gamen of werken.

cherry gaming desk

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY MC 2.1

2 CHERRY MX 10.0N RGB

3 CHERRY MP 1000

4 CHERRY HC 2.2