MX 10.0N RGB

MX 10.0N RGB
Mechanical MX Low Profile Keyboard with RGB lighting and metal housing
item number: MX 10.0N RGB
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer
Verlengde garantie*
Mechanische MX-LP
plasticvrije verpakking
Original CHERRY MX LOW PROFILE RGB SPEED switches (made in Germany)
Over 100 million presses per key guaranteed
Stable, very flat metal housing
Innovative metal base for height adjustment
Removable USB-C to USB-A cable
RGB lighting with numerous lighting modes and customization options
Durable key lettering (laser etched & varnished)
Anti-ghosting and N-key rollover
Onboard memory
Manual, Keyboard, USB-A to USB-C Cable
De CHERRY MX 10.0N RGB laat op een indrukwekkende manier zien hoe plat een mechanisch premium-keyboard kan zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van onze CHERRY MX LOW PROFILE RGB SPEED Switches, die exclusief in Duitsland worden gemaakt. De totale hoogte van het gaming-toetsenbord bedraagt slechts 22 mm.  

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Cable-length 160 cm
Max. storage temperature 60 °C
Min. storage temperature -15 °C
Scope of delivery Manual, Keyboard, USB-A to USB-C Cable
Software support CHERRY Utility Software & Assistant, CHERRY KEYS
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
Reliability MTBF 90: > 10 Mio.
Keyboard
Anti-ghosting yes
Adjustable feet VL_MountingFeet_integrated
Palm rest VL_Palmrestavailability_notavailable
Service life per key (in million strokes) VL_LifetimeperKey_100mio
Max. current consumption (mA) of keyboard 500 mA
N-key rollover N-Key Rollover
Special key functions Calculator, FN, Next track, Play/Pause, Unmute/Mute, Volume up, Volume down
Status LEDs in de behuizing
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
Key stroke total travel path 3,2 mm
Keycap material VL_Keycapmaterial_abs
Key labeling VL_Keycapinscription_laseretchingUV
Key technology VL_Tastentechnologie_mechanical
Key encryption nee
USB hub no
BYD data
Width of product without packaging 127 mm
Weight main product 854 g
Height of product without packaging 22 mm
Length of product without packaging 425 mm
MX 10N RGB
CHERRY MX 10.0N RGB
CHERRY MX 10.0N RGB

Mechanisch MX Low Profile-toetsenbord met RGB-verlichting en metalen behuizing

De CHERRY MX 10.0N RGB is een mechanisch premium-keyboard en toch net zo slank als moderne office-toetsenborden. Dit is mogelijk door de CHERRY MX LOW PROFILE SPEED-schakelaars die exclusief in Duitsland worden gemaakt. Met een bouwhoogte van slechts 22 mm typ je ook zonder handpalmsteun ergonomisch en comfortabel. Deze slanke elegantie contrasteert met de stevige en solide metalen behuizing. Ook de uitklapbare voet is compleet van aluminium. Als bijzondere functie klapt deze automatisch weer naar binnen, zodra je het toetsenbord optilt. Met of zonder standvoet: het toetsenbord ligt altijd stabiel en slipvrij op de tafel. Step up your game met het CHERRY MX 10.0N RGB Low Profile toetsenbord! 

Krachtige verlichting voor de juiste sfeer

Alle toetsen van de CHERRY MX 10.0N RGB zijn met een RGB-led met tot 16,8 miljoen kleuren uitgerust. Naast vooraf ingestelde effecten kun je ook eigen kleuren kiezen of afzonderlijke toetsen individueel verlichten. Je hebt de keuze tussen opwindende kleurenspellen of discrete verlichting in één kleur - en dit alles zonder software te installeren. Als je nog meer individuele effecten, macro’s en professionele instellingen wilt programmeren, is de CHERRY UTILITY-software een krachtig programma dat zonder extra kosten verkrijgbaar is. 

“State of the art” elektronica

Dankzij een onboard-geheugen onthoudt de CHERRY MX 10.0N RGB je laatste instellingen - ook als hij tussentijds is losgekoppeld. De afneembare USB-C naar USB-A-kabel blijkt vooral handig als je het toetsenbord wilt transporteren. Anti-Ghosting voorkomt het ontstaan van “ghost-toetsen”, dus tekens die bij het indrukken van meerdere toetsen gelijktijdig worden uitgevoerd, hoewel ze helemaal niet werden ingedrukt. Dankzij N-Key-rollover (NKRO) kun je een onbeperkt aantal toetsen tegelijkertijd indrukken en gaat daarbij geen invoer verloren.  

Platte vorm dankzij CHERRY MX LOW PROFILE SPEED switches

De platte vorm dankt het CHERRY MX 10.0N RGB-toetsenbord aan de ingebouwde MX LOW PROFILE SPEED-schakelaars. De lineaire schakeleigenschappen zorgen ervoor dat er geen haptische feedback te voelen of een klikgeluid te horen is wanneer de toetsen worden bediend. Toch heb je bij elke druk op een toets meteen het onnavolgbare MX-gevoel. Het schakelpunt treedt al op na een beweging van slechts één millimeter. Doordrukken tot de aanslag is dus niet nodig. De CHERRY MX LOW PROFILE RGB SPEED switches werken razendsnel en registreren elke druk op een toets. Dit biedt je bij gaming-sessies een enorm voordeel, omdat je direct kunt reageren. Bovendien houden de schakelaars het moeiteloos meer dan 100 miljoen aanslagen per toets uit en zijn ze dus zeer duurzaam.  

Een toetsenbord voor iedereen die ‘meer’ wil

Door de robuuste constructie, de extreem lange houdbaarheid en de instelbare verlichting is de CHERRY MX 10.0N RGB niet alleen geschikt voor powerusers, gamers en enthousiasten, maar ook voor industriële toepassingen en veelschrijvers. Het chique low-profile toetsenbord is overal te plaatsen en is daardoor veelzijdig inzetbaar. De toetsen zijn bovendien gelaserd en gelakt, waardoor de opschriften ook na jaren gebruik nog goed leesbaar zijn.  

gaming desk cherry

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY MX 10.0N RGB

2 CHERRY HC 2.2

3 CHERRY MC 2.1

4 CHERRY MP 1000