G80-3000N Full Size

G80-3000N RGB
De legende reloaded
item number: G80-3000N RGB
Nog %1 beschikbaar
RGB
VL_icon_multiselect_corded
VL_icon_multiselect_extended_warranty
VL_icon_multiselect_mechanical_mx
VL_icon_multiselect_plastic_free_packaging
VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur

Technical Details

Product Details
SKU G80-3000N RGB
Algemeen
besturingssysteem Windows 10 or higher, Windows 7
Breed product zonder verpakking 135 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 810 g
Hoogte product zonder verpakking 36 mm
kabellengte 180 cm
opslagtemperatuur max. 60 °C
bewaartemperatuur min. -20 °C
Lengte product zonder verpakking 437 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur
software-ondersteuning CHERRY Utility Software & Assistant, CHERRY KEYS
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
betrouwbaarheid NA
Keyboard
anti-ghosting VL_KS_yesno_yes
Response Time 1 ms
steun voeten VL_MountingFeet_integrated, VL_MountingFeet_yes
Ingebouwde metalen plaat nee
polssteun VL_Palmrestavailability_notavailable
Levensduur per toets (toetsaanslagen in miljoenen) VL_LifetimeperKey_100mio
N sleutel rollover Full-Key-Rollover
status-LED's in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
keycap materiaal VL_Keycapmaterial_abs
Tastenknopf Beschriftung VL_Keycapinscription_laseretchingUV
Sleutel technologie VL_Tastentechnologie_mechanical
sleutelversleuteling nee
USB-hub VL_KS_yesno_no
CHERRY G80-3000N RGB
G80-3000N RGB
CHERRY G80-3000N RGB

De legende reloaded

Step up your game met ons CHERRY G80-3000N RGB toetsenbord met kabel: De eerste versie van de G80-3000 verscheen al in de jaren 80 en wordt nog steeds geproduceerd. Zowel de vorm van de toetskapjes als het typgevoel van de klassieker zijn bij de nieuwe variant overgenomen, de CHERRY G80-3000N RGB heeft echter een moderne en slankere behuizing. Bovendien beschik je over indrukwekkende RGB-verlichting, de modernste elektronica en originele CHERRY MX-switches. Bereid je voor op absolute precisie gecombineerd met een ongeëvenaard schrijfgevoel!

mechanical keyboard

Klassiek design - Nieuw geïnterpreteerd

Keyboard-liefhebbers zullen de overeenkomsten meteen opmerken: De lijnvoering en de ergonomische vorm van de CHERRY G80-3000N RGB doen direct denken aan de G80-3000 uit de jaren 80. Ook bij de herinterpretatie is afgezien van overbodige functies. Het mechanische RGB-toetsenbord heeft wel een volledig herziene behuizing en is niet alleen moderner, maar neemt ook minder ruimte in dan zijn voorganger. De met laser bewerkte toetsen zijn bovendien absoluut slijtvast en daarom ook na jaren gebruik nog goed leesbaar.

Individueel instelbare RGB-verlichting

Laat je fantasie de vrije loop en geef je gaming-setup helemaal naar eigen wens vorm: Met de indrukwekkende RGB-verlichting in meer dan 16 miljoen kleuren beschik je over ontelbare opties: Kies uit geanimeerde, meerkleurige effecten, een subtiele, effen verlichting of een individueel vorm te geven toetsverlichting en leef je helemaal uit. Daarbij kun je talrijke lichteffecten en kleuren direct via je CHERRY G80-3000N RGB toetsenbord instellen - zonder extra software. Dat is nog niet genoeg? Verdere personalisatie is mogelijk via onze krachtige CHERRY UTILITY-software.

Originele CHERRY MX-switches - Made in Germany

Het mechanische gaming-toetsenbord met RGB-verlichting is met de modernste CHERRY MX-technologie uitgerust. Onze in Duitsland geproduceerde Gold-Crosspoint-precisieswitches zijn zeer hoogwaardig en betrouwbaar. Onze tijdloze designklassieker G80-3000N RGB is uitgerust met originele CHERRY MX SILENT RED-switches, wat een stil, mechanisch gaming-toetsenbord oplevert dat probleemloos ook in grote kantoorruimtes kan worden gebruikt:

CHERRY MX SILENT RED

MX SILENT RED - licht en stil

De MX SILENT RED is een lineaire switch zonder voelbare haptische feedback. Dankzij een gepatenteerde demping worden bedieningsgeluiden betrouwbaar geminimaliseerd en typ je stil, ondanks het feit dat je op een mechanisch toetsenbord typt. De geringe veerweerstand garandeert een zachte aanslag. De MX SILENT RED houdt het meer dan 50 miljoen aanslagen per toets vol.

gaming desk cherry

Een toetsenbord voor gaming of kantoor? Allebei!

Het CHERRY G80-3000N RGB toetsenbord beschikt over alle handige speciale functies die je bij een gaming-keyboard gewend bent: Foutieve invoer wordt door anti-ghosting betrouwbaar voorkomen. Dankzij de Full-N-Key-Rollover kunnen een onbeperkt aantal toetsen gelijktijdig worden ingedrukt en uitgelezen. De WIN-Key-blokkering zorgt ervoor dat er geen ongewenste Windows-opdrachten worden uitgevoerd wanneer je aan het gamen bent. Dit mechanische toetsenbord met kabel is niet alleen geschikt voor gamers, maar ook voor veelschrijvers, programmeurs, op kantoor en in industriële omgevingen. In combinatie met de MX SILENT RED-switches is het CHERRY G80-3000N RGB gaming-toetsenbord zo stil, dat je het ook op kantoor probleemloos kunt gebruiken. Daardoor is het een echt multi-talent.

Een no-nonsense allrounder van perfecte kwaliteit - dat kun je verwachten van het CHERRY G80-3000N RGB toetsenbord. Mechanisch, schakelveilig en betrouwbaar dankzij de MX-switches die al miljoenen keren zijn uitgeprobeerd en getest - een toetsenbord dat even geschikt is voor gaming als voor het typen op kantoor. Laat jezelf overtuigen door het ongeëvenaarde schrijfgevoel van de CHERRY MX!

cherry gaming desk

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY G80-3000N RGB

2 CHERRY MC 9620 FPS

3 CHERRY HC 2.2

4 CHERRY MP 2000