PALMREST ERGO

PALMREST ERGO

Ergonomic palm rest with additional function

item number: PALMREST ERGO
Nog %1 beschikbaar
Ontworpen in Duitsland
ergonomisch product
plasticvrije verpakking
Extra-wide palm rest for ergonomic working
Extendable feet: Individual adjustment of the tilt of the keyboard
Suitable for universal use: Compatible with any keyboard
Comfortable: Surface made of extra soft artificial leather and memory foam inside
Non-slip bottom and dirt resistant surface made of recycled materials
PALMREST ERGO, Palmrest

The CHERRY PALMREST ERGO is the perfect addition to the workplace for anyone who values ergonomic working – whether in the office or when working from home.

Technical Details

Algemeen
Warranty VL_Garantie_1additionalyear
Scope of delivery PALMREST ERGO, Palmrest
BYD data
Width of product without packaging 85 mm
EAN 4025112100321
Weight main product 298 g
Height of product without packaging 18 mm
Length of product without packaging 385 mm
PALMREST ERGO
CHERRY PALMREST ERGO
CHERRY PALMREST ERGO

Ergonomische handpalmsteun met extra functie

De CHERRY PALMREST ERGO is een premium polssteun voor alle toetsenborden. Door de ergonomische lay-out kunt u ontspannen en comfortabel typen – de hele werkdag lang. Leg uw handballen erop en geniet van de comfortabele houding.

palmrest

Uittrekbare poten: kies de hellingshoek zelf

Het grote pluspunt: de PALMREST ERGO beschikt over innovatieve, uittrekbare voeten, waardoor u de hellingshoek van het toetsenbord individueel en naar eigen wens kunt aanpassen. Kies uit drie verschillende varianten – daarbij hebt u ook de mogelijkheid om uw toetsenbord in een negatieve hoek te plaatsen. Hierdoor knikken de polsen niet meer naar boven weg en werken ze dus nog ergonomischer.

Universeel inzetbaar: compatibel met elk toetsenbord

Bovendien kan de PALMREST met alle toetsenborden worden gecombineerd. Hogere mechanische keyboards, platte toetsenborden, compacte TKL-versies of klassieke Fullsize-keyboards: De PALMREST ERGO past op elk bureau en bij elk toetsenbord.

universal palmrest

Uitgekiend productdesign: comfortabele materialen in extra brede uitvoering

Een ander voordeel van de handsteun zijn de geavanceerde en ongelooflijk comfortabele componenten. Het comfortabele oppervlak van extra zacht PU-leer is duurzaam en vuilbestendig. Bovendien kan het gemakkelijk worden gereinigd. De aangename kern van memoryschuim flatteert de polsen door de optimaal aangepaste eigenschappen. Dankzij het extra brede ontwerp van DE CHERRY PALMREST ERGO hebben zowel uw linker- als rechterhand voldoende ruimte om ergonomisch te werken. Het product wordt gecompleteerd door een slipvaste onderkant, die een stevige grip op elk bureau biedt.

extra large palmrest

Duurzaam: voor gezondheid en milieu

De CHERRY PALMREST ERGO is niet alleen heel ergonomisch, maar ook uiterst duurzaam. Het oppervlak bestaat uit gerecyclede materialen. Bovendien is voor de verpakking in het geheel geen kunststof gebruikt.

De CHERRY PALMREST ERGO is een uitstekend accessoire voor een ergonomisch bureau en past zich daarbij perfect aan uw individuele wensen aan. De perfecte aanvulling op uw werkplek die u al snel niet meer zult willen missen.

ergonomic desk

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY PALMREST ERGO

2 CHERRY DW 9500 SLIM

3 CHERRY HC 2.2

4 CHERRY MP 2000