KW X ULP

KW X ULP
Ultra plat high-end toetsenbord met mechanische schakelaars
item number: KW X ULP
Nog %1 beschikbaar
AES-128
Met snoer & 2,4GHz & Bluetooth
Mechanische MX ULP
Monochroom
plasticvrije verpakking
oplaadbaar product
CHERRY MX Ultra Low Profile Tactile-schakelaar – Made in Germany
Naar keuze draadloze verbinding van 2,4 GHz, Bluetooth 5.2 of USB-kabel
Witte verlichting met extra gekleurde leds voor statustoetsen
Oplaadbaar via USB-C-bus
Slim design met geëloxeerde en gefreesde aluminium plaat
Extra kleine nano-ontvanger voor draadloos gebruik
Duurzame opschriften van de toetsen
Drie uitklapbare voetjes voor het verstellen van de kantelhoek
AES-128 encryptie
VL_Lieferumfang_Nano-USB-Receiver, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_c
Het CHERRY KW X ULP mechanische toetsenbord combineert alle voordelen van een mechanisch toetsenbord met de esthetiek van moderne slim-keyboards. Uitgerust met de modernste connectiviteit, een oplaadbare accu en hoogwaardige materialen ontstaat zo een uniek premium-product. Draadloos of met kabel, op kantoor of privé: Het KW X ULP mechanische toetsenbord stelt nieuwe normen en leidt een nieuw tijdperk in. Laat u overtuigen dat het mogelijk is om twee werelden – mechanische switches en ultra-slim-design – in één toetsenbord te verenigen.

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in.

Technical Details

Algemeen
besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Breed product zonder verpakking 133 mm
garantie VL_Garantie_1additionalyear
Gewicht hoofdproduct 630 g
Hoogte product zonder verpakking 16 mm
kabellengte 150 cm
opslagtemperatuur max. 65 °C
bewaartemperatuur min. -20 °C
Lengte product zonder verpakking 440 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_Nano-USB-Receiver, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_c
software-ondersteuning CHERRY KEYS
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_bluetooth4orhigher, VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usb2orhigher, VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
Battery
Oplaadbare batterij ja
aantal batterijen 1
Battery type Li-Ion
Vervangbare batterij nee
Battery design Speciaal
Batterij oplaadaansluiting USB-C
Keyboard
verlichting wit
anti-ghosting yes
steun voeten VL_MountingFeet_integrated
Bedieningskracht (cN) 65 cN
Ingebouwde metalen plaat ja
polssteun VL_Palmrestavailability_notavailable
Levensduur per toets (toetsaanslagen in miljoenen) VL_LifetimeperKey_50mio
Max stroomverbruik (mA) toetsenbord 500 mA
N sleutel rollover N-Key Rollover
schakelkarakteristieken tactile
Speciale toetsfuncties VL_FunctionadditionalkeyFN, VL_FunctionadditionalkeyGaming, VL_FunctionadditionalkeyPClock, VL_FunctionadditionalkeyUnmuteMute, VL_FunctionadditionalkeyVolume up, VL_FunctionadditionalkeyVolumedown
status-LED's in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
Sleutelafstand (mm) 1,8 mm
keycap materiaal VL_Keycapmaterial_pc
Key labeling VL_Keycapinscription_laseretchingUV
Sleutel technologie VL_Tastentechnologie_mechanical
sleutelversleuteling ASE-128
USB-hub no
verzegeling nee
Voorloop (mm) 0,8 mm
Windows Key met Windows-toets
Wireless
Bluetooth-protocol Bluetooth 5.2
Bluetooth-bereik 10 m
draadloos bereik 10 m
USB stick ja
Verbinding via 2,4 GHz-radio ja
Verbinding via Bluetooth ja
Versleuteling in Bluetooth-modus ja
Versleuteling in draadloze modus ja
KW X ULP
CHERRY KW X ULP
CHERRY KW X ULP

Ultra plat high-end toetsenbord met mechanische schakelaars

Mechanische schakelaars met een ultraplat design: Het CHERRY KW X ULP-toetsenbord combineert de aantrekkelijke look van moderne slim-toetsenborden met de voordelen van een mechanisch toetsenbord en wordt zo een uniek premium-product. Voor de bijzonder lage bouwhoogte zorgen de hoogwaardige CHERRY MX ULTRA LOW PROFILE TACTILE-schakelaars. Het toetsenbord kan zowel draadloos via Bluetooth®, een 2,4 GHz draadloze verbinding of als via USB-kabels worden aangesloten en biedt u daardoor maximale flexibiliteit. Op kantoor, voor gamers, veelschrijvers, thuiswerkers of programmeurs: Dit platte mechanische toetsenbord verovert alle harten.

MX Ultra Low Profile Switch

Onze eigen CHERRY MX ULTRA LOW PROFILE-schakelaars

Het CHERRY KW X ULP mechanische toetsenbord heeft zijn slanke design te danken aan de ingebouwde MX ULTRA LOW PROFILE TACTILE-schakelaars die bekend staan om hun snelle reactie en betrouwbare invoer. Naast de extreem vlakke bouwhoogte zorgen de exclusief in Duitsland geproduceerde schakelaars bovendien voor een nauwkeurig en uniek typgevoel. Het mechanische Office-toetsenbord houdt tot 50 miljoen razendsnelle bedieningen per toets moeiteloos uit.

Bovendien is het oplaadbare CHERRY Ultra Low Profile-toetsenbord voorzien van hoogwaardige toetskappen van polycarbonaat. Deze zijn speciaal voor DE CHERRY MX ULTRA LOW PROFILE-schakelaars ontwikkeld, zijn slijtvast en garanderen duurzame toetsopschriften. Hoewel ze extreem plat zijn, hebben ze een subtiele komvorm voor comfortabel typen en een optimale grip. Hierdoor kan het platte mechanische toetsenbord tijdens gamen en in het kantoor comfortabel worden bediend. De stijlvolle look wordt optisch afgerond door een geëloxeerd aluminium oppervlak met zilveren randen.

slim mechanical keyboard
kw x ulp keycaps
kw x ulp mechanical slim keyboard
ultra low profile keyboard mechanical

Een premium mechanisch toetsenbord: Niet alleen plat, maar ook geschikt voor meerdere apparaten

Bluetooth®, 2,4 GHz draadloos of toch USB-kabel? Het CHERRY KW X ULP toetsenbord slaat in elke situatie een goed figuur en kan niet alleen eenvoudig, maar vooral snel in elke verbindingsmodus worden verbonden. Als u het mechanische toetsenbord met vlakke toetsen draadloos gebruikt, kunt u er dankzij de AES-128-codering op vertrouwen dat uw gegevens veilig worden overgedragen. Bijzonder praktisch: Het met DE CHERRY MX ULTRA LOW PROFILE TACTILE-schakelaars uitgeruste toetsenbord kan met in totaal vier kanalen een verbinding maken, waardoor u meerdere eindapparaten in één keer kunt verbinden. Met slechts één druk op de knop schakelt u kinderlijk eenvoudig tussen twee Bluetooth®-kanalen, een draadloos kanaal en een kabelkanaal heen en weer. Zo bedient u bijvoorbeeld een laptop, een smartphone, een gameconsole en een pc met slechts één toetsenbord. Met gekleurde leds op de F-toetsen weet u altijd in welke modus u zich op dat moment bevindt.

multi-device mechanical keyboard
multi device keyboard mechanical ultra slim
mechanical multi device keyboard slim
illuminated mechanical keyboard

Witte verlichting met extra gekleurde leds

De witte toetsverlichting van de CHERRY KW X ULP is 10-traps dimbaar, zodat u het platte mechanische toetsenbord in het kantoor of tijdens gamen ook bij slecht zicht optimaal kunt gebruiken. Natuurlijk kunt u het CHERRY Ultra Low Profile-toetsenbord ook volledig onverlicht gebruiken. De statustoetsen CAPS LOCK, NUM LOCK, SCROLL LOCK, WIN en Fn en de toetsen voor de vier kanalen zijn bovendien voorzien van een gekleurde led. Hierdoor ziet u in één oogopslag of de desbetreffende functie al dan niet is geactiveerd.

Onder de CHERRY-toets vindt u een nuttige RGB-led die u tijdens het opladen over de accustatus informeert. Als de CHERRY KW X ULP volledig is opgeladen, kunt het toetsenobord, afhankelijk van de geselecteerde verlichting en werkwijze, ongestoord meerdere weken gebruiken. De voor het opladen benodigde USB-C naar USB-A-kabel wordt natuurlijk meegeleverd.

multi device mechanical keyboard

Geniet van alle voordelen van een gaming-toetsenbord

De mechanische CHERRY KW X ULP ziet er weliswaar niet uit als een gaming-toetsenbord, maar is net zo plat en clean – en er technisch perfect geschikt voor: Foutieve invoer wordt door anti-ghosting betrouwbaar voorkomen, Full-N-Key-rollover maakt op zijn beurt het gelijktijdig indrukken en verwerken van een onbeperkt aantal toetsen mogelijk. De gegevensoverdracht vindt op alle kanalen met een lage latentie plaats. Bovendien is het CHERRY Ultra Low Profile-toetsenbord uitgerust met drie uitklapbare opstelvoetjes waarmee de hellingshoek kan worden aangepast. Om al deze redenen kan de CHERRY KW X ULP zonder problemen ook als plat mechanisch gaming-toetsenbord worden gebruikt.

mechanical gaming keyboard slim
mechanical slim gaming keyboard
mechanical keyboard slim design

Individuele toetstoewijzing met CHERRY KEYS

Met de gratis verkrijgbare software CHERRY KEYS kunt u de F-toets en de speciale toetsen in een handomdraai opnieuw toewijzen: Tekstbouwstenen, snelkoppelingen, macro's, bestanden/webpagina's/mappen/programma's openen, systeem- of multimediafuncties worden intuïtief op afzonderlijke toetsen toegewezen. Deze handige kleine tool is net zo slank en onopvallend als het platte mechanische toetsenbord zelf.

mechanical ulta low profile office keyboard

Voor iedereen die waarde hecht aan stijl en premiumkwaliteit: Met de CHERRY KW X ULP hebt u een mechanisch toetsenbord waarvan de platte toetsen aan een keyboard met ingebouwde schaartechnologie herinneren, maar dat toch alle voordelen van een gaming-toetsenbord met zich meebrengt en dat bovendien extreem goed aanvoelt. Hoogwaardige materialen in combinatie met de modernste connectiviteit maken het CHERRY Ultra Low Profile-toetsenbord tot een absoluut uniek high-end product. Prepare to be impressed.

cherry mechanical office keyboard

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY KW X ULP

2 CHERRY MW 8C ERGO

3 CHERRY UM 6.0 ADVANCED

4 CHERRY SLIDEPAD ERGO

5 CHERRY HC 2.2