Hygiëne toetsenborden

Hygiënetoetsenborden van CHERRY bieden een uitstekende combinatie van topkwaliteit en betrouwbare hygiëne. Met innovatieve functies zoals de SX-schaartechnologie en toetsen met een laag profiel zorgen ze niet alleen voor nauwkeurige invoer, maar ook voor eenvoudige reiniging voor een hygiënische werkomgeving. CHERRY hygiënische toetsenborden zijn de ideale keuze voor bedrijven en organisaties die waarde hechten aan eersteklas prestaties en hygiënische veiligheid.

hygiene keyboard
Klinische zuiverheid voor elke werkomgeving

Hygiëne toetsenborden van CHERRY

Hygiëne toetsenborden zijn een gespecialiseerde oplossing om de verspreiding van kiemen en bacteriën te verminderen en een antibacteriële werkomgeving te waarborgen. Ze zijn vooral geschikt voor gebieden met een hoge mate van hygiëne, zoals de medische of voedselsector.

De voordelen van hygiëne toetsenborden

Deze desinfecteerbare toetsenborden bieden een reeks voordelen die ze tot een optimale keuze maken voor verschillende toepassingen.

Volledig afgedichte oppervlakte

Hygiëne toetsenborden zijn uitgerust met speciale siliconenmembranen die een gemakkelijke reiniging van het toetsenbord mogelijk maken, bijvoorbeeld door te vegen met desinfecterende middelen. Het oppervlak is volledig afgedicht en voorkomt zo dat kiemen en bacteriën of verontreinigde reinigingsvloeistoffen binnendringen.

disinfectable keyboard

Gemakkelijk schoon te maken

Dankzij hun spleetvrije ontwerp zijn hygiëne toetsenborden bijzonder gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren. Ze kunnen gemakkelijk worden gereinigd met gangbare reinigingsmiddelen en er zijn geen speciale onderhoudsproducten nodig. Zelfs scherpe desinfectiemiddelen kunnen het toetsenbord niet beschadigen.

Robuustheid

Hygiëne toetsenborden zijn robuust gebouwd. Hierdoor zijn ze niet alleen hygiënisch, maar ook duurzaam en bestand tegen veeleisende (industriële) omgevingen.

Desinfecteerbare en medische toetsenborden van CHERRY

Voor gebieden met een hoge mate van hygiëne

Als toonaangevende fabrikant van invoerapparaten biedt CHERRY een breed scala aan medische toetsenborden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en typecomfort. Naast de hierboven genoemde voordelen worden de hygiëne toetsenborden van CHERRY gekenmerkt door de volgende kenmerken:

Hoogste flexibiliteit

Bij CHERRY vindt u het juiste hygiëne toetsenbord voor uw specifieke toepassing. In sommige modellen kan het siliconenmembraan worden verwijderd, waardoor bijvoorbeeld stoomreiniging mogelijk is. Andere modellen zijn voorzien van een gelijmde en dus volledig waterdichte (IP68-standaard) membraan. Deze eigenschap maakt ze bijzonder geschikt voor omgevingen waar vocht of vloeistoffen een rol spelen, zoals medische instellingen of industriële bedrijven.

Laag profiel

Het platte profiel van de toetsen biedt niet alleen een elegant uiterlijk, maar ook een praktische oplossing voor verbeterde hygiëne. Door de verminderde hoogte van de toetsen zijn er minder ruimtes waar vuil, stof en kiemen zich kunnen ophopen. Ondanks het platte en dus gemakkelijk te reinigen profiel, typt u altijd comfortabel met een medisch toetsenbord van CHERRY. Het profiel van de toetsen is zo ontworpen dat de toetsen nog steeds voelbaar zijn en dus gemakkelijk te raken.

CHERRY SX

Onze hygiëne toetsenborden zijn uitgerust met CHERRY SX schaar technologie. Deze technologie staat bekend om zijn nauwkeurige constructie en duurzaamheid. Elke toets is voorzien van een speciale schaarconstructie die zorgt voor een stabiele en gelijkmatige beweging. Hierdoor wordt een nauwkeurige reactie van het typen gegarandeerd, die zelfs bij intensief gebruik constant blijft.

Welke hygiëne toetsenborden biedt CHERRY aan?

Als u op zoek bent naar een desinfecteerbaar, betrouwbaar en hoogwaardig hygiëne toetsenbord, dan bent u bij CHERRY aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan modellen, ook voor uw specifieke toepassing, waaronder:

  • Mini- of compacte toetsenborden met of zonder touchpad voor eenvoudige reiniging
  • Verlichte toetsenborden voor omgevingen met weinig licht
  • Medische toetsenborden met verwijderbare of gelijmde membraan
  • Draadloze toetsenborden voor steriele omgevingen
Hygiënische PC-toetsenborden van CHERRY

Waterdicht, desinfecteerbaar en antibacterieel

Hygiëne toetsenborden zijn een belangrijke investering voor bedrijven en organisaties die waarde hechten aan steriliteit, gezondheid en productiviteit. Met hun gemakkelijk te reinigen oppervlakken, vriendelijke ontwerp en ergonomische eigenschappen bieden ze niet alleen bescherming tegen ziekteverwekkers, maar ook comfort en efficiëntie op de werkplek. De hygiëne toetsenborden van CHERRY staan voor de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie om te voldoen aan de eisen van verschillende toepassingsgebieden. Investeer in de gezondheid en hygiëne van uw werkomgeving met hygiëne toetsenborden van CHERRY.

De CHERRY-toetsenborden