NGALE Microphone Series

Bij de ontwikkeling van de NGALE MICROPHONE SERIES lag de nadruk op geluidskwaliteit. Ze zijn geschikt voor streaming, voice-over en solo-opnamen met meer detail en diepte.

NGALE SERIES
CHERRY XTRFY NGALE
Topkwaliteit voor jouw audioregistraties

CHERRY XTRFY NGALE MICROPHONE SERIES

Microfoons zijn een essentieel gereedschap voor elke audioregistratie, of het nu voor professionele content creators, gaming setups, of persoonlijk gebruik thuis is. De NGALE microfoon serie van CHERRY XTRFY biedt de NGALE X, een professionele hybride microfoon met USB- en XLR-aansluitingen, en de NGALE R, een premium USB-microfoon in een stijlvol retro ontwerp. Vind de perfecte microfoon voor jouw behoeften!

NGALE X
NGALE X - Professionele USB & XLR Microfoon

Hoogste niveau van geluidskwaliteit

De NGALE X microfoon legt geluid vast met uitzonderlijke helderheid en detail. Hij is ontworpen voor studio-kwaliteit audioregistraties, gericht op zowel professionele als opkomende creators. Hij kan eenvoudig worden aangesloten via USB plug-and-play functionaliteit, waardoor hij direct klaar is voor gebruik en super flexibel. Bovendien biedt hij een professionele XLR-interface om jouw audioregistraties nog professioneler te laten klinken.

NGALE R
NGALE R - Premium USB Microfoon

Retro stijl voor gaming

Met de NGALE R wordt jouw volgende gaming- of streaming-sessie een auditieve en visuele ervaring. Het retro-geïnspireerde ontwerp laat deze condensatormicrofoon er net zo goed uitzien als hij klinkt. Hij kan eenvoudig worden aangesloten via USB en zorgt binnen no-time voor kristalheldere opnames.

NGALE MICROPHONE SERIES

Een echt audiohoogtepunt

Beide microfoons in de NGALE serie beschikken over een hoogwaardige capsule met cardioïde eigenschappen. Dit maakt ze uitstekend geschikt voor streaming, voice-overs en andere solo-opnames met de beste geluidskwaliteit. Bovendien zijn beide microfoons uitgerust met stijlvolle RGB-verlichting.

Retro Microphone
XLR Microphone
USB Microphone
Microphone Arm
NGALE BOOM ARM

Perfecte microfoonaccessoires

Geef je de voorkeur aan een microfoonarm in plaats van een tafelmicrofoon? Geen probleem! Beide microfoons in de NGALE serie zijn compatibel met de handige NGALE BOOM ARM. Deze microfoonarm is tegelijkertijd robuust en flexibel. Verstelbare scharnieren, een ruimtebesparend ontwerp en geïntegreerd kabelmanagement maken het pakket perfect compleet.

NGALE Microfoons

De perfecte keuze voor jouw audiobehoeften

Onze NGALE microfoons bieden alles wat je nodig hebt voor professionele audioregistraties: uitstekende geluidskwaliteit, veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Of je nu een professionele streamer, podcaster of gamer bent, de NGALE microfoons zijn de ideale oplossing om jouw audioregistraties naar een hoger niveau te tillen. Kies NGALE en ervaar het verschil in geluidskwaliteit!