NGALE X

NGALE X
CHERRY XTRFY NGALE X PROFESSIONELE USB- EN XLR-MICROFOON VOOR OPNEMEN EN STREAMEN
item number: NGALE X
Nog %1 beschikbaar
Dynamische microfoon van studiokwaliteit
XLR en USB plug-and-play
Cardioïde polair patroon
Laagfilterschakelaar voor games
Instellingen en bewaking op het apparaat in USB-modus
Bureaustandaard meegeleverd
Ngale microfoonstandaard, VL_Lieferumfang_USB-cable, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_microphone
De Ngale X is ontworpen voor audio van studiokwaliteit voor een veel lagere prijs, en biedt zowel professionele als aankomende videomakers een uitstekende geluidskwaliteit met XLR- als USB-connectiviteit.

Technical Details

Algemeen
opslagtemperatuur max. 55 °C
bewaartemperatuur min. -5 °C
leveringsomvang Ngale microfoonstandaard, VL_Lieferumfang_USB-cable, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_microphone
CHERRY XTRFY NGALE X

HOOGWAARDIGE AUDIO VOOR PROFESSIONELE VIDEOMAKERS. EN IEDER ANDER.

De Ngale X is ontworpen voor audio van studiokwaliteit voor een veel lagere prijs, en biedt zowel professionele als aankomende videomakers een uitstekende geluidskwaliteit. Met XLR- en USB-uitgangen is de microfoon klaar voor uw mixer of plug-and-play rechtstreeks op uw computer. Opnemen, gamen en streamen op een geheel nieuw niveau.

FULL-RANGE WARMTE OF VOOR GAMES GEOPTIMALISEERDE HELDERHEID.

Geniet van warme, klankrijke spraakopnames in het volledige frequentiebereik van de microfoon voor voice-overs, podcasts en andere opnames. En activeer het laagfilter om ruis tijdens het gamen of streamen te minimaliseren. Om u de beste geluidskwaliteit te bieden en ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw microfoon haalt, biedt de Ngale X ongewijzigde audio met een extra laagfilterschakelaar aan de achterkant, zodat u kunt schakelen tussen een full-range geluidsopname of een geluidsopname die is geoptimaliseerd voor gaming.

XLR EN USB.

Sluit deze aan via een mixer of rechtstreeks op uw computer. De Ngale X is een hybride XLR/USB-microfoon, die ervaren videomakers kunnen aansluiten op professionele audioapparatuur, terwijl gebruikers van alle niveaus kunnen profiteren van de voordelen van een dynamische, hoogwaardige microfoon via USB plug-and-play.

BEDIENINGSELEMENTEN OP HET APPARAAT VOOR PROBLEEMLOOS OPNEMEN.

De XLR-uitgang biedt u alle voordelen van het aansluiten van de microfoon op professionele interfaces, maar de USB-aansluiting biedt instellingen zoals microfoondemping en hoofdtelefoonbewaking zonder dat u een mixer of andere externe audioapparatuur nodig hebt. Met één druk op de knop kunt u ook schakelen tussen verschillende LED-kleuren en RGB-effecten.

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY XTRFY NGALE X

2 CHERRY XTRFY MX 3.1

3 CHERRY XTRFY M68 PRO WIRELESS

4 CHERRY XTRFY GP5 AMNIS BLUE

5 CHERRY XTRFY H2