NGALE X

NGALE X
Professionele USB- en XLR-microfoon voor opnamen en streaming
item number: NGALE X
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer
Dynamische microfoon van studiokwaliteit
XLR en USB plug-and-play
Cardioïde polair patroon
Laagfilterschakelaar voor games
Instellingen en bewaking op het apparaat in USB-modus
Bureaustandaard meegeleverd
Ngale microfoonstandaard, USB-cable, Manual, microphone
Met de CHERRY XTRFY Ngale X maak je professionele geluidsopnamen met een uitstekende geluidskwaliteit. Omdat onze dynamische microfoon is voorzien van een XLR-aansluiting en een USB-aansluiting, kan hij zowel op een mengpaneel als op de pc worden aangesloten. Daarom is hij geschikt voor zowel beginnende als ervaren creators. Daarnaast beschik je over een nierkarakteristiek, een Low-Cut-Filter, stijlvolle RGB-verlichting en andere handige functies.

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Linux, Mac OS, Windows 7 or higher
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Cable-length 200 cm
Scope of delivery Ngale microfoonstandaard, USB-cable, Manual, microphone
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
Master data
Width of product without packaging 91 mm
Height of product without packaging 150 mm
Length of product without packaging 205 mm
Audio
Sound Pressure Level (SPL) 130 db
totale harmonische vervorming 0,5 %
Bitrate 24 bit
Steekproefsnelheid 96 KHz
Polar patterns Cardioid
Sensitivity 12mV/Pa
Max SPL 130 db
Signal to Noise Ratio 73 db
Capsules 1x25mm Dynamic
NGALE X

CLEARER THAN EVER.

CHERRY XTRFY NGALE X

Professionele USB- en XLR-microfoon voor opnamen en streaming

Een dynamische, premium-microfoon voor zichtbare en vooral hoorbare professionele resultaten: Met de CHERRY XTRFY Ngale X maak je opnamen van topkwaliteit. Je kunt zelf kiezen of je de microfoon via USB aansluit op je computer, of op een mengpaneel om hem als XLR-microfoon te gebruiken. Dankzij de nierkarakteristiek, het Low-Cut-Filter en andere nuttige functies is de Ngale X een uitstekende keuze voor professionele creators en iedereen die dat wil worden.

Goed uitgerust voor verschillende situaties

Twee opnamemodi:

De CHERRY XTRFY Ngale X beschikt over een nierkarakteristiek (cardioïde). Het geluid wordt van voren opgenomen. Geluiden die vanaf de zijkant of van achteren door de microfoon worden opgevangen, worden afgezwakt of volledig verborgen. Daarom is onze dynamische microfoon een geweldige keuze als je spraakopnamen van één persoon wil maken. Bovendien beschik je met de Ngale X over twee verschillende opnamemodi: Het Low-Cut-Filter is vooral bij gaming- of streamingsessies een voordeel, omdat mogelijke ruis wordt gefilterd. Denk bijvoorbeeld aan het geluid van toetsen, die je hard indrukt tijdens het spelen van intensieve games. Het Low-Cut-Filter verwijdert de laagste frequenties voor optimale helderheid bij het gamen. Als je daarentegen voice-overs, podcasts en andere opnamen wil maken, kies dan voor de Full-Range-Modus en maak spraakopnamen over het gehele frequentiebereik. Via een kleine schakelaar aan de onderkant van de microfoon kun je schakelen tussen de beide modi.

De keuze is aan jou

XLR of USB:

De Ngale X is als het ware een hybridemodel: Je kan hem gebruiken als XLR-microfoon en aansluiten op een mengpaneel, of als dynamische USB-microfoon en direct op je computer aansluiten. In het laatste geval sluit je gewoon de gevlochten USB-C- op USB-A-kabel aan op de USB-poort van het eindapparaat en je kunt meteen aan de slag. De Ngale X werkt eenvoudig via plug and play.

Veel instellingen direct op de microfoon Dankzij de XLR-uitgang kunnen alle voordelen van het aansluiten van de microfoon op professionele interfaces worden benut. Als je onze dynamische microfoon via de USB-aansluiting gebruikt, krijg je toegang tot verschillende handige instellingen - niet alleen op een mengpaneel of andere externe audioapparaten, maar ook direct boven op de microfoon: Regel bijvoorbeeld de bewaking van de hoofdtelefoon of demp de CHERRY XTRFY Ngale X met één druk op de knop. In dit geval licht de microfoon rood op. Als je wil doorgaan met opnemen, druk je nogmaals op de knop. Als de microfoon is verbonden met de USB-aansluiting, kun je ook schakelen tussen verschillende LED-kleuren en RGB-effecten.

Ngale Boom Arm

Perfecte aanvulling:

 

De CHERRY XTRFY Ngale X beschikt over een stabiele tafelstandaard van metaal. Daarom kan onze dynamische microfoon eenvoudig op tafel worden geplaatst bij streaming-, podcast- of gamingsessies. Als je tijdens de opname ook je muis en toetsenbord wil bedienen, kan het echter als snel krap worden. Om in dergelijke situaties ruimte te creëren, kun je de microfoon van de standaard verwijderen en in plaats daarvan combineren met onze CHERRY XTRFY Ngale Boom Arm. Deze robuuste microfoonarm bestaat uit aluminium en is uitgerust met flexibele scharnieren die handmatig kunnen worden versteld. Geïntegreerd kabelmanagement zorgt voor een netjes geordende setup. De Ngale Boom Arm beschikt over een 3/8-inch schroefdraad; een 5/8-inch adapter wordt meegeleverd. Daardoor is hij niet alleen perfect voor de CHERRY XTRFY Ngale microfoons, maar ook compatibel met de meeste andere professionele studiomicrofoons.

Met de CHERRY XTRFY Ngale X beschik je over een professionele, dynamische microfoon met zowel een XLR- als een USB-aansluiting, waardoor je maximale flexibiliteit bij je opnamen krijgt. De hoogwaardige geluidskwaliteit en handige functies maken deze stijlvolle microfoon tot een product waarover zowel professionals als beginners even enthousiast zullen zijn.

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY XTRFY NGALE X

2 CHERRY XTRFY MX 3.1

3 CHERRY XTRFY M68 PRO WIRELESS

4 CHERRY XTRFY GP5 AMNIS BLUE

5 CHERRY XTRFY H2