M68 Pro Wireless

M68 Pro Wireless
CHERRY XTRFY M68 PRO 8K WIRELESS ULTRALICHTE GAMINGMUIS
item number: M68 Pro Wireless
Nog %1 beschikbaar
Draadloos 2,4GHz
Ultrasnelle 8K-muis
Geoptimaliseerd voor eSports
Symmetrische vorm met ultralage voorkant
55 gram licht met een stevige behuizing
2,4 GHz draadloos zonder vertraging
4K-dongle, extra muisvoetjes, VL_Lieferumfang_USB-cable, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_maus
8000 Hz voor uiterste precisie. Unieke symmetrische vorm met een ultralage voorkant voor meer controle. Geef uw nauwkeurigheid een boost met de M68 Pro-editie.

Technical Details

Algemeen
Breed product zonder verpakking 61 mm
Gewicht hoofdproduct 55 g
Hoogte product zonder verpakking 39,5 mm
kabellengte 180 cm
Lengte product zonder verpakking 123,3 mm
leveringsomvang 4K-dongle, extra muisvoetjes, VL_Lieferumfang_USB-cable, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_maus
Battery
Oplaadbare batterij ja
aantal batterijen 1
Battery type Li-Ion
Vervangbare batterij nee
Batterij oplaadaansluiting USB-C
Mouse
verlichting nee
duimknoppen ja
DPI-schakelaar ja
Wireless
USB stick ja
Verbinding via 2,4 GHz-radio ja
Verbinding via Bluetooth nee
CHERRY XTRFY M68 PRO WIRELESS

VOLLEDIGE CONTROLE MET 8K-SNELHEID.

Geef uw nauwkeurigheid een boost met de M68 Pro-editie. Deze muis, die elke 0,125 milliseconden bewegingen doorgeeft, biedt een ongelooflijke snelheid en extreem lage kliklatentie. De M68, ontwikkeld op basis van de innovatieve M8, heeft een uniek ontwerp dat is ontworpen met input van topgamers. Met een nieuwe vorm, grootte en een ultralage voorkant met een vernieuwd knopdesign biedt deze muis een ongeëvenaarde controle bij elke beweging.

8000 HZ.

8 keer per milliseconde. Door tot 8 keer meer gegevens te verzenden dan een standaard 1000 Hz-gamingmuis, maakt de M68 Pro Wireless uw cursorbewegingen nauwkeuriger op monitoren met een hoge vernieuwingsfrequentie, en kan uw computer sneller reageren op elke klik. Deze muis biedt een van de laagste kliklatenties ter wereld.

UNIEKE SYMMETRISCHE VORM MET ULTRALAGE VOORKANT.

Van de grootte van de muis tot de kromming en het ontwerp van de knoppen - elke hoek van de M68 is gevormd met behulp van feedback van professionele gamers, wat resulteert in een uniek symmetrisch ontwerp. De ultralage voorkant zorgt voor betere controle en de lage knophoogte wordt nog verder verbeterd door extra comfortgroeven, voor een betere grip en nauwkeurigheid.

DRAADLOZE PRESTATIES VAN ESPORTS-KWALITEIT.

De belangrijkste focus van de op eSports gebaseerde CHERRY XTRFY is gericht op prestaties. De M68-serie is uitgerust met draadloze technologie die in de loop der jaren is verfijnd, en biedt totale bewegingsvrijheid zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid en reactiviteit. In combinatie met de best presterende 3395-sensor van Pixart is er niets dat u tegenhoudt.

STEVIGE BEHUIZING. DRAADLOOS. NOG SLECHTS 55 GRAM.

Hoewel de M68 Pro Wireless draadloos is met een batterij van 350 mA en een behuizing zonder gaten, is deze ongelooflijk licht. Met een gewicht van 55 gram is deze camera optimaal voor competitieve games en biedt deze snelle en nauwkeurige bewegingen terwijl hij de controle behoudt.

90 UUR GAMEN. LAAD HET APPARAAT VOOR 2 KEER OP.

De accu biedt tot 90 uur speeltijd per oplaadbeurt in de standaard gamemodus en u kunt de instellingen eenvoudig aanpassen voor hogere prestaties of een langere accuduur. Gedurende de korte tijd die nodig is om de muis op te laden, kunt u ongehinderd blijven spelen met de flexibele CHERRY XTRFY EZcord® oplaadkabel.

DE 6E GENERATIE.

Deze muis maakt deel uit van de 6e generatie CHERRY XTRFY-muizen, een serie topmodellen die de prestaties leveren die u nodig hebt om op uw top te spelen. Kies voor de M64 voor een ergonomische vormgeving. Geeft u de voorkeur aan een symmetrische vorm? Dan is de M68 de optie voor u. Beide versies zijn draadloos en verkrijgbaar in modellen van 1000 Hz en 8000 Hz (Pro) voor geavanceerde prestaties.

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY XTRFY M68 PRO WIRELESS

2 CHERRY XTRFY MX 3.1

3 CHERRY XTRFY NGALE X

4 CHERRY XTRFY GP5 AMNIS BLUE

5 CHERRY XTRFY H2