MX 8.2 TKL Wireless

MX 8.2 TKL Wireless
Draadloos gaming-toetsenbord in TKL-formaat 
item number: MX 8.2 TKL Wireless
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer & 2,4GHz & Bluetooth
Mechanische MX
VL_Lieferumfang_Nano-USB-Receiver, VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_metal_case, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_c
CHERRY MX 8.2 TKL Wireless - de elegante game-professional. Draadloos en supersnel met een latentie van minder dan 1 ms in de gaming-modus. Het stijlvolle tenkeyless-design zonder cijferblok in een massief aluminium behuizing met levendige RGB-verlichting is de blikvanger op elk bureau. De beproefde CHERRY MX schakelaars, slijtvaste knoppen en een metalen koffer voor het transport staan naast de gebruikelijke gaming features garant voor een duurzame spel-ervaring. 

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in.

Technical Details

Algemeen
besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Breed product zonder verpakking 123 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 830 g
Hoogte product zonder verpakking 36 mm
opslagtemperatuur max. 45 °C
bewaartemperatuur min. -20 °C
Lengte product zonder verpakking 348 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_Nano-USB-Receiver, VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_metal_case, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_c
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
betrouwbaarheid NA
Battery
Oplaadbare batterij ja
aantal batterijen 1
Batterie Art Li-Ion
Vervangbare batterij nee
Batterie Bauform AAA
Keyboard
anti-ghosting yes
Response Time 1 ms
steun voeten VL_MountingFeet_yes
Ingebouwde metalen plaat ja
polssteun VL_Palmrestavailability_notavailable
Intern geheugen 128 kBit
Levensduur per toets (toetsaanslagen in miljoenen) VL_LifetimeperKey_100mio
Max stroomverbruik (mA) toetsenbord 500 mA
N sleutel rollover Full-Key-Rollover
Speciale toetsfuncties VL_FunctionadditionalkeyBrowser, VL_FunctionadditionalkeyCHERRYKey, VL_FunctionadditionalkeyFN, VL_FunctionadditionalkeyGaming, VL_FunctionadditionalkeyUnmuteMute, VL_FunctionadditionalkeyVolume up, VL_FunctionadditionalkeyVolumedown
status-LED's in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_tkl80
keycap materiaal VL_Keycapmaterial_abs
Tastenknopf Beschriftung VL_Keycapinscription_doubleshot
USB-hub no
Wireless
Bluetooth-protocol Bluetooth 5.2
Bluetooth-bereik 10 m
draadloos bereik 10 m
latentie 1.00 ms
USB stick ja
Verbinding via 2,4 GHz-radio ja
Verbinding via Bluetooth ja
Versleuteling in Bluetooth-modus ja
Versleuteling in draadloze modus ja
MX 82. TKL Wireless
CHERRY MX 8.2 TKL Wireless
CHERRY MX 8.2 TKL Wireless

Draadloos gaming-toetsenbord in TKL-formaat

Zonder kabel, zonder cijferblok, zonder compromissen: met de CHERRY MX 8.2 TKL Wireless profiteer je van draadloze bewegingsvrijheid en gebruik je toch je volledige gaming-power. Het mechanische keyboard in tenkeyless-formaat kan zowel draadloos via Bluetooth® of 2.4 GHz ofwel met USB-A-naar-USB-C-kabel worden verbonden en blinkt uit in de supersnelle gaming-modus met een latentie van minder dan 1 ms. Dankzij de intelligente oplaadtechniek kun je ontspannen verder spelen, terwijl je het toetsenbord opnieuw oplaadt. Verder staan je een chique RGB-verlichting, een stevige metalen koffer voor veilig transport en natuurlijk onze hoogwaardige originele CHERRY MX switches te wachten. Step up your game!

TKL gaming keyboard

Ruimtebesparend design met stijlvolle verlichtingsopties

De CHERRY MX 8.2 TKL Wireless beschikt over een massief aluminium behuizing, wat het ondanks zijn compacte afmetingen hoogwaardig en stabiel maakt. Omdat het draadloze mechanische toetsenbord in TKL-formaat maar weinig ruimte nodig heeft, ziet je bureau gelijk opgeruimder uit. En ook vanuit ergonomisch perspectief is het ontbrekende cijferblok een voordeel: je muisarm ligt daardoor dichter bij het toetsenbord, waardoor je automatisch een optimale schouderhouding aanneemt en zo minder last hebt van kramp. De hoogte kan met de uitklapbare voetjes worden versteld. Nog een pluspunt: omdat de CHERRY MX 8.2 TKL Wireless zo mooi klein en gemakkelijk te vervoeren is, krijg je er van ons een stevige metalen koffer bij. 

Om je opgeruimde gaming-setup echt luister bij te zetten, zet je gewoon de stijlvolle RGB-verlichting aan. Er staan adembenemende lichtspelen in meer dan 16 miljoen kleuren op elke afzonderlijke toets ter beschikking, waarmee je het kleine gaming-toetsenbord geheel naar je eigen smaak kunt laten stralen. Nog meer individualiseringsopties heb je met onze gratis CHERRY UTILITY software. 

wireless TKL gaming keyboard with bluetooth

Innovatieve Triple Mode Connection: Bluetooth®, 2.4 GHz draadloos en kabel 

Dankzij onze CHERRY Advanced Wireless-technologie ben je met de CHERRY MX 8.2 TKL Wireless ongelooflijk flexibel: verbind het mechanische TKL-toetsenbord zonder kabel, bijvoorbeeld via Bluetooth® en verbind tot maximaal drie eindapparaten tegelijkertijd. Met slechts één druk op de knop ga je vervolgens heen en weer. De speciale Low Latency Mode (LLM) maakt gebruik van een extreem snelle Bluetooth®-verbinding, waarmee je tijdens de gaming-sessies je volledige snelheid kunt benutten. Als alternatief kan het tenkeyless mechanische toetsenbord ook draadloos met een USB-dongle via 2.4 GHz worden verbonden.  

Liever een kabelverbinding? Ook dat is met de CHERRY MX 8.2 TKL Wireless geen probleem. De meegeleverde USB-A-naar-USB-C-kabel gebruik je daarbij niet alleen voor de gegevensoverdracht, maar ook voor het opladen. Door de intelligente oplaadtechniek hoef je je game voor het opladen niet te onderbreken, maar kun je ontspannen verder gamen. 

wireless mechanical gaming keyboard

Originele CHERRY MX-schakelaars: hoogwaardig en betrouwbaar 

De precisie en het ongeëvenaarde typgevoel heeft het Tenkeyless Wireless Mechanical Keyboard te danken aan onze eigen CHERRY MX switches. De beproefde schakelaars worden exclusief in Duitsland geproduceerd en garanderen je tot wel 100 miljoen aanslagen per toets. Door de slijtvaste toetsopschriften zijn de letters op het TKL-gaming-keyboard bovendien ook na jaren gebruik nog goed te lezen. Bij de CHERRY MX 8.2 TKL Wireless kun je kiezen uit twee verschillende switches:

CHERRY MX Switches Hoe typt het? Eigenschappen van de switches Toetsaanslag
MX BROWN gericht en voelbaar tactiel (zonder klik) > 100 miljoen
MX RED licht en direct lineair (geen klik) > 100 miljoen
gaming keyboard with bluetooth

Behaal je overwinning met praktische extra functies! 

Je wilt natuurlijk niet dat je apparatuur in het heetst van de strijd vastloopt. Dat kan met de CHERRY MX 8.2 TKL Wireless niet gebeuren. Het compacte gaming-keyboard zonder cijferblok kan met handige speciale functies worden uitgerust: anti-ghosting voorkomt foutieve invoer, terwijl Full-N-Key-Rollover ervoor zorgt dat alle toetsen gelijktijdig worden uitgelezen en geen invoer verloren gaat. Dat er tijdens het spel onbedoeld Windows-opdrachten worden uitgevoerd, voorkom je door het activeren van de WIN-Key-vergrendeling. Met de CHERRY-toets heb je niet alleen met één druk op de knop toegang tot de CHERRY-website, maar krijg je ook snel toegang tot de CHERRY UTILITY-software.

De CHERRY MX 8.2 TKL Wireless is een draadloos gaming-keyboard in TKL-formaat dat zowel draadloos via Bluetooth® of 2.4 GHz als met USB-A-naar-USB-C-kabel kan worden aangesloten. Uitgerust met onze nauwkeurige CHERRY MX switches en een stijlvolle RGB-achtergrondverlichting is het niet alleen aan de buitenkant een lust voor het oog, maar het kan bovendien op een hoogwaardig binnenwerk rekenen. Het geheel wordt afgerond met een stevige metalen koffer, die je er van ons gratis bij krijgt. Haal nu de upgrade voor je gaming-belevenis in huis!