MX 3.0S Wireless

MX 3.0S Wireless
item number: MX 3.0S Wireless
Nog %1 beschikbaar
RGB
VL_icon_multiselect_corded_wireless_bluetoth
VL_icon_multiselect_mechanical_mx
VL_Lieferumfang_Nano-USB-Receiver, VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_micro
CHERRY MX 3.0S Wireless - het draadloze high-performance gaming-toetsenbord in stijlvol aluminium design met RGB-verlichting. Met de CHERRY Advanced Wireless-technologie kun je uit verschillende verbindingsmodi kiezen. In de supersnelle gaming-modus kent je snelheid met minder dan 1 ms latentie geen grenzen. De beproefde mechanische CHERRY MX-schakelaars en de gebruikelijke CHERRY-gamingfuncties en intelligente oplaadtechniek geven je de vrijheid om te winnen. Goed presterend en mooi!  

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in.

Technical Details

Product Details
SKU MX 3.0S Wireless
Algemeen
besturingssysteem Windows 10 or higher, Windows 7
Breed product zonder verpakking 140 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 1025 g
Hoogte product zonder verpakking 36 mm
opslagtemperatuur max. 60 °C
bewaartemperatuur min. -20 °C
Lengte product zonder verpakking 430 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_Nano-USB-Receiver, VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_micro
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
betrouwbaarheid NA
Battery
Oplaadbare batterij ja
aantal batterijen 1
Batterie Art Li-Ion
Vervangbare batterij nee
Batterie Bauform AAA
Keyboard
anti-ghosting yes
Response Time 1 ms
steun voeten VL_MountingFeet_yes
Ingebouwde metalen plaat nee
polssteun VL_Palmrestavailability_notavailable
Intern geheugen nee
Levensduur per toets (toetsaanslagen in miljoenen) VL_LifetimeperKey_100mio
Max stroomverbruik (mA) toetsenbord 500 mA
N sleutel rollover niet gespecificeerd
Speciale toetsfuncties VL_FunctionadditionalkeyBrowser, VL_FunctionadditionalkeyCHERRYKey, VL_FunctionadditionalkeyCalculator, VL_FunctionadditionalkeyFN, VL_FunctionadditionalkeyLasttrack, VL_FunctionadditionalkeyNexttrack, VL_FunctionadditionalkeyPlayPause, VL_FunctionadditionalkeyUnmuteMute, VL_FunctionadditionalkeyVolume up, VL_FunctionadditionalkeyVolumedown
status-LED's in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
keycap materiaal VL_Keycapmaterial_abs
Tastenknopf Beschriftung VL_Keycapinscription_doubleshot
USB-hub no
Wireless
Bluetooth-protocol Bluetooth 5.2
Bluetooth-bereik 10 m
draadloos bereik 10 m
latentie 1.00 ms
USB stick ja
Verbinding via 2,4 GHz-radio ja
Verbinding via Bluetooth ja
Versleuteling in Bluetooth-modus ja
Versleuteling in draadloze modus ja
MX 3.0S WIRELESS
CHERRY MX 3.0S WIRELESS
CHERRY MX 3.0S WIRELESS

High-performance gaming-toetsenbord - draadloos, oplaadbaar en snel

Met het CHERRY MX 3.0S Wireless Gaming-toetsenbord behaal je de overwinning: het hoogwaardige keyboard van geëxtrudeerd aluminium kan dankzij de CHERRY Advanced Wireless-technologie zowel draadloos via Bluetooth® of 2.4 GHz, als ook met een USB-A naar USB-C-kabel worden verbonden. In supersnelle gaming-modus met een latentie van minder dan 1 ms haal je het beste uit je snelheid. In combinatie met de beproefde mechanische CHERRY MX switches, de stijlvolle RGB-verlichting en de intelligente oplaadtechniek, waarmee het toetsenbord ook tijdens het spel kan worden opgeladen, ben je niet meer te stoppen. Step up your game met de CHERRY MX 3.0S Wireless!  

wireless fullsize gaming keyboard

Innovatief design: compleet zonder schroeven

Ten eerste wordt ons CHERRY MX 3.0S wireless gaming-toetsenbord uitgerust zonder kabels, maar ook helemaal zonder schroeven. De stijlvolle aluminium behuizing wordt in een continu extrudatieproces vervaardigd. Vervolgens wordt de printplaat, waarop de CHERRY MX-schakelaars zich bevinden, direct in de behuizing geperst. Geconstrueerde stoppunten zorgen ervoor dat het draadloze gaming-toetsenbord niet op schroeven of op een extra metalen plaat voor de stabilisatie is aangewezen. Dit zorgt voor een minimalistische en tegelijkertijd technische look. De hoogwaardige behuizing en de rubberen voetjes van onderen maken het keyboard bijzonder stabiel. De absoluut slijtvaste toetsknoppen zijn, afhankelijk van de uitvoering, tweevoudig kunststofgegoten of in de voorkant gelaserd. 

Voor bijzonder intensieve en langdurige gaming-sessies rust je jezelf optioneel uit met onze polssteun en de schroefbare aluminium voetjes CHERRY AC 3.3 en gun je je polsen wat rust.

bluetooth gaming keyboard

Draadloze gaming-power: CHERRY Advanced Wireless-technologie

Gebruik de volledige CHERRY-Gaming-power - met het MX 3.0S Wireless gaming-toetsenbord zelfs zonder kabel! Je hebt de beschikking over verschillende verbindingsmodi waaruit je jouw favoriete verbinding kunt kiezen: gebruik het mechanische gaming-toetsenbord in de Bluetooth®-modus en maak tegelijkertijd verbinding met maximaal drie verschillende apparaten. Met één druk op de knop wissel je heen en weer. Dankzij de speciale Low Latency Mode (LLM) is een overwinning binnen handbereik: deze modus maakt gebruik van een extreem snelle Bluetooth®-verbinding, ideaal voor gamen. 

In de 2,4 GHz-modus verbindt je het mechanische gaming-toetsenbord wireless met een draadloze USB-dongle en in de kabelmodus verbind je gewoon de meegeleverde USB-A naar USB-C-kabel - minimale latentie en maximale snelheid! Waanzinnig praktisch: het draadloze mechanische toetsenbord beschikt over een intelligente oplaadtechniek, die het mogelijk maakt om zelfs tijdens het opladen ongestoord verder te spelen.

mechanical gaming keyboard wireless

Originele CHERRY MX-switches voor absolute precisie

Wat zou een CHERRY Gaming-toetsenbord zijn zonder de originele MX-schakelaars? De in Duitsland geproduceerde mechanische CHERRY MX switches zijn niet alleen absoluut betrouwbaar en nauwkeurig, maar met hun meer dan 100 miljoen mogelijke aanslagen per toets bovendien zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. Bij ons MX 3.0S Wireless gaming-toetsenbord heb je de keuze uit twee verschillende switches: 

CHERRY MX Switches Hoe typt het? Eigenschappen van de switches Toetsaanslag
MX BROWN gericht en voelbaar tactiel (zonder klik) > 100 miljoen
MX RED licht en direct lineair (geen klik) > 100 miljoen

Levendige RGB-verlichting met meer dan 16 miljoen kleuren

Een bescheiden, effen verlichting, geanimeerde, meerkleurige effecten of toch liever een zelf samengestelde verlichting van de afzonderlijke toetsen? Het CHERRY MX 3.0S Wireless gaming-toetsenbord heeft een indrukwekkende RGB-achtergrondverlichting en biedt meer dan 16 miljoen kleuren en talrijke individualiseringsmogelijkheden. Je kunt een groot aantal lichtopties en kleurenspellen direct instellen via het mechanische Bluetooth®-toetsenbord. Wil je meer speelruimte qua verlichtingsopties bij het gamen? Die krijg je kinderlijk eenvoudig met onze CHERRY UTILITY software. Als bonte kleuren een keer niet je ding zijn of als je het discreter wil, schakel je de verlichting gewoon uit. 

bluetooth mechanical gaming keyboard

Handige speciale functies voor jouw game-ervaring

Om tijdens het gamen probleemloos te kunnen reageren, hebben we het Bluetooth®-gamingtoetsenbord voorzien van enkele extra functies: dankzij de Full-N-Key-Rollover kun je er zeker van zijn dat alle toetsen gelijktijdig worden uitgelezen en dat er geen invoer verloren gaat. Foutieve invoer wordt op zijn beurt voorkomen door anti-ghosting. Met de WIN-Key-blokkering voorkom je per ongeluk uitgevoerde Windows-opdrachten terwijl je midden in het spel zit. Als je het draadloze toetsenbord niet bij het gamen gebruikt, maar om te werken, kun je de blokkering natuurlijk gemakkelijk weer uitschakelen. Met de CHERRY-toets heb je met slechts één druk op de knop toegang tot de CHERRY-website en de CHERRY UTILITY-software, waarmee je onder andere de achtergrondverlichting van jouw CHERRY MX 3.0S Wireless gaming-toetsenbord kunt programmeren .

Een mechanisch toetsenbord dat draadloos via Bluetooth® en 2.4 GHz of bekabeld via USB-A naar USB-C-kabel kan worden gebruikt en dat bovendien straalt met een chique RGB-verlichting en originele MX switches - dat staat je te wachten bij de CHERRY MX 3.0S Wireless. Het toetsenbord slaat zowel bij het gamen als op kantoor een goed figuur en voorziet je in elke situatie van een uniek en absoluut nauwkeurig typgevoel. Don’t settle for less!