MX 3.0S Wireless

MX 3.0S Wireless
Winning wireless speed – maximum wireless gaming performance in innovative aluminum design!
item number: MX 3.0S Wireless
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer & 2,4GHz & Bluetooth
Mechanische MX
Use the entire gaming power of Cherry without any cable. With CHERRY Advanced Wireless Technology, you can choose your favorite connection from three connection modes.
Perfect for gaming: interference-free and incredibly fast gaming mode with a latency of less than 1 ms. Multi-use Bluetooth with three channels to switch between multiple devices at the touch of a button. Or simply by cable ...
Color fun – RGB illumination options from monochrome to RGB color routines in over 16 million colors on every single button
Gaming style –keyboard in high-quality extruded aluminum housing
Intelligent charging technology – play corded or wireless even while the keyboard is charging via the USB cable
CHERRY MX technology – Gold Crosspoint precision switches for all keys “Made in Germany”
Abrasion-resistant key caps, front lasered or double shot, depending on the model
Full n-key rollover – all keys are read simultaneously
Anti-ghosting – no input errors
WIN key lockout for gaming
CHERRY button for instant access to software information and the CHERRY website
Aluminum housing and rubber feet for extra stability
Palm rest and feet available separately as matching accessories
Nano-USB-Receiver, Short Manual, Keyboard, USB-A to USB-C Cable
CHERRY MX 3.0S Wireless - het draadloze high-performance gaming-toetsenbord in stijlvol aluminium design met RGB-verlichting. Met de CHERRY Advanced Wireless-technologie kun je uit verschillende verbindingsmodi kiezen. In de supersnelle gaming-modus kent je snelheid met minder dan 1 ms latentie geen grenzen. De beproefde mechanische CHERRY MX-schakelaars en de gebruikelijke CHERRY-gamingfuncties en intelligente oplaadtechniek geven je de vrijheid om te winnen. Goed presterend en mooi!  

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Max. storage temperature 60 °C
Min. storage temperature -20 °C
Scope of delivery Nano-USB-Receiver, Short Manual, Keyboard, USB-A to USB-C Cable
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
Reliability NA
Battery
Battery rechargeable ja
Number of batteries 1
Battery type Li-Ion
Battery replaceable nee
Battery form AAA
Keyboard
Anti-ghosting yes
Response time 1 ms
Adjustable feet VL_MountingFeet_yes
Integrated metal plate nee
Palm rest VL_Palmrestavailability_notavailable
Internal memory nee
Max. current consumption (mA) of keyboard 500 mA
N-key rollover niet gespecificeerd
Special key functions Browser, CHERRY Key, Calculator, FN, Last track, Next track, Play/Pause, Unmute/Mute, Volume up, Volume down
Status LEDs in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
Keycap material VL_Keycapmaterial_abs
Key labeling VL_Keycapinscription_doubleshot
Key technology VL_Tastentechnologie_mechanical
USB hub no
BYD data
Width of product without packaging 140 mm
Height of product without packaging 36 mm
Length of product without packaging 430 mm
Cable
Bluetooth protocol Bluetooth 5.2
Bluetooth range (m) 10 m
Wireless range (m) 10 m
USB stick ja
Verbinding via 2,4 GHz-radio ja
Connection via Bluetooth ja
Encryption in Bluetooth mode ja
Encryption in wireless mode ja
MX 3.0S WIRELESS
CHERRY MX 3.0S WIRELESS
CHERRY MX 3.0S WIRELESS

High-performance gaming-toetsenbord - draadloos, oplaadbaar en snel

Met het CHERRY MX 3.0S Wireless Gaming-toetsenbord behaal je de overwinning: het hoogwaardige keyboard van geëxtrudeerd aluminium kan dankzij de CHERRY Advanced Wireless-technologie zowel draadloos via Bluetooth® of 2.4 GHz, als ook met een USB-A naar USB-C-kabel worden verbonden. In supersnelle gaming-modus met een latentie van minder dan 1 ms haal je het beste uit je snelheid. In combinatie met de beproefde mechanische CHERRY MX switches, de stijlvolle RGB-verlichting en de intelligente oplaadtechniek, waarmee het toetsenbord ook tijdens het spel kan worden opgeladen, ben je niet meer te stoppen. Step up your game met de CHERRY MX 3.0S Wireless!  

wireless fullsize gaming keyboard

Innovatief design: compleet zonder schroeven

Ten eerste wordt ons CHERRY MX 3.0S wireless gaming-toetsenbord uitgerust zonder kabels, maar ook helemaal zonder schroeven. De stijlvolle aluminium behuizing wordt in een continu extrudatieproces vervaardigd. Vervolgens wordt de printplaat, waarop de CHERRY MX-schakelaars zich bevinden, direct in de behuizing geperst. Geconstrueerde stoppunten zorgen ervoor dat het draadloze gaming-toetsenbord niet op schroeven of op een extra metalen plaat voor de stabilisatie is aangewezen. Dit zorgt voor een minimalistische en tegelijkertijd technische look. De hoogwaardige behuizing en de rubberen voetjes van onderen maken het keyboard bijzonder stabiel. De absoluut slijtvaste toetsknoppen zijn, afhankelijk van de uitvoering, tweevoudig kunststofgegoten of in de voorkant gelaserd. 

Voor bijzonder intensieve en langdurige gaming-sessies rust je jezelf optioneel uit met onze polssteun en de schroefbare aluminium voetjes CHERRY AC 3.3 en gun je je polsen wat rust.

bluetooth gaming keyboard

Draadloze gaming-power: CHERRY Advanced Wireless-technologie

Gebruik de volledige CHERRY-Gaming-power - met het MX 3.0S Wireless gaming-toetsenbord zelfs zonder kabel! Je hebt de beschikking over verschillende verbindingsmodi waaruit je jouw favoriete verbinding kunt kiezen: gebruik het mechanische gaming-toetsenbord in de Bluetooth®-modus en maak tegelijkertijd verbinding met maximaal drie verschillende apparaten. Met één druk op de knop wissel je heen en weer. Dankzij de speciale Low Latency Mode (LLM) is een overwinning binnen handbereik: deze modus maakt gebruik van een extreem snelle Bluetooth®-verbinding, ideaal voor gamen. 

In de 2,4 GHz-modus verbindt je het mechanische gaming-toetsenbord wireless met een draadloze USB-dongle en in de kabelmodus verbind je gewoon de meegeleverde USB-A naar USB-C-kabel - minimale latentie en maximale snelheid! Waanzinnig praktisch: het draadloze mechanische toetsenbord beschikt over een intelligente oplaadtechniek, die het mogelijk maakt om zelfs tijdens het opladen ongestoord verder te spelen.

mechanical gaming keyboard wireless

Originele CHERRY MX-switches voor absolute precisie

Wat zou een CHERRY Gaming-toetsenbord zijn zonder de originele MX-schakelaars? De in Duitsland geproduceerde mechanische CHERRY MX switches zijn niet alleen absoluut betrouwbaar en nauwkeurig, maar met hun meer dan 100 miljoen mogelijke aanslagen per toets bovendien zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. Bij ons MX 3.0S Wireless gaming-toetsenbord heb je de keuze uit twee verschillende switches: 

CHERRY MX Switches Hoe typt het? Eigenschappen van de switches Toetsaanslag
MX BROWN gericht en voelbaar tactiel (zonder klik) > 100 miljoen
MX RED licht en direct lineair (geen klik) > 100 miljoen

Levendige RGB-verlichting met meer dan 16 miljoen kleuren

Een bescheiden, effen verlichting, geanimeerde, meerkleurige effecten of toch liever een zelf samengestelde verlichting van de afzonderlijke toetsen? Het CHERRY MX 3.0S Wireless gaming-toetsenbord heeft een indrukwekkende RGB-achtergrondverlichting en biedt meer dan 16 miljoen kleuren en talrijke individualiseringsmogelijkheden. Je kunt een groot aantal lichtopties en kleurenspellen direct instellen via het mechanische Bluetooth®-toetsenbord. Wil je meer speelruimte qua verlichtingsopties bij het gamen? Die krijg je kinderlijk eenvoudig met onze CHERRY UTILITY software. Als bonte kleuren een keer niet je ding zijn of als je het discreter wil, schakel je de verlichting gewoon uit. 

bluetooth mechanical gaming keyboard

Handige speciale functies voor jouw game-ervaring

Om tijdens het gamen probleemloos te kunnen reageren, hebben we het Bluetooth®-gamingtoetsenbord voorzien van enkele extra functies: dankzij de Full-N-Key-Rollover kun je er zeker van zijn dat alle toetsen gelijktijdig worden uitgelezen en dat er geen invoer verloren gaat. Foutieve invoer wordt op zijn beurt voorkomen door anti-ghosting. Met de WIN-Key-blokkering voorkom je per ongeluk uitgevoerde Windows-opdrachten terwijl je midden in het spel zit. Als je het draadloze toetsenbord niet bij het gamen gebruikt, maar om te werken, kun je de blokkering natuurlijk gemakkelijk weer uitschakelen. Met de CHERRY-toets heb je met slechts één druk op de knop toegang tot de CHERRY-website en de CHERRY UTILITY-software, waarmee je onder andere de achtergrondverlichting van jouw CHERRY MX 3.0S Wireless gaming-toetsenbord kunt programmeren .

Een mechanisch toetsenbord dat draadloos via Bluetooth® en 2.4 GHz of bekabeld via USB-A naar USB-C-kabel kan worden gebruikt en dat bovendien straalt met een chique RGB-verlichting en originele MX switches - dat staat je te wachten bij de CHERRY MX 3.0S Wireless. Het toetsenbord slaat zowel bij het gamen als op kantoor een goed figuur en voorziet je in elke situatie van een uniek en absoluut nauwkeurig typgevoel. Don’t settle for less!