MX Board 3.0S

MX Board 3.0S
Expect to win – met de CHERRY Gaming Performance in innovatief aluminiumdesign!
item number: MX Board 3.0S
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer
Mechanische MX
VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_micro

Technical Details

Algemeen
besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Breed product zonder verpakking 140 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 1025 g
Hoogte product zonder verpakking 36 mm
kabellengte 170 cm
opslagtemperatuur max. 60 °C
bewaartemperatuur min. -20 °C
Lengte product zonder verpakking 430 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_micro
software-ondersteuning CHERRY Utility Software & Assistant
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
betrouwbaarheid NA
Keyboard
anti-ghosting yes
Response Time 1 ms
steun voeten VL_MountingFeet_soldsepa
Ingebouwde metalen plaat nee
polssteun VL_Palmrestavailability_asaccessory
Intern geheugen nee
Levensduur per toets (toetsaanslagen in miljoenen) VL_LifetimeperKey_100mio
Max stroomverbruik (mA) toetsenbord 500 mA
N sleutel rollover Full-Key-Rollover
schakelkarakteristieken standard
Speciale toetsfuncties VL_FunctionadditionalkeyBrowser, VL_FunctionadditionalkeyCHERRYKey, VL_FunctionadditionalkeyCalculator, VL_FunctionadditionalkeyFN, VL_FunctionadditionalkeyLasttrack, VL_FunctionadditionalkeyNexttrack, VL_FunctionadditionalkeyPlayPause, VL_FunctionadditionalkeyUnmuteMute, VL_FunctionadditionalkeyVolume up, VL_FunctionadditionalkeyVolumedown
status-LED's in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
sleutelversleuteling nee
USB-hub no
cherry mx board 3.0s
MX BOARD 3.0 S
CHERRY MX BOARD 3.0S

Expect to win – met de CHERRY Gaming Performance in innovatief aluminiumdesign!

Met het CHERRY MX BOARD 3.0S stel je je high-performance gaming-toetsenbord geheel naar eigen smaak samen: Kies tussen verschillende verlichtings-, kleur- en switch-varianten om je game-beleving te personaliseren. Het mechanische toetsenbord met kabel maakt met zijn hoogwaardige behuizing van gegoten aluminium en de robuuste afwerking met technische look een goede indruk. Bovendien laten de in Duitsland geproduceerde originele CHERRY MX-switches niets te wensen over. Step up your game: Jouw toetsenbord – jouw stijl – jouw overwinning!

Degelijke afwerking en innovatief design

De aluminium behuizing van het CHERRY MX BOARD 3.0S toetsenbord wordt in een speciaal gietproces vervaardigd. De printplaat met CHERRY MX-switches wordt in de aluminium behuizing gedrukt. De onderdelen van het toetsenbord zijn zo gemaakt dat er geen schroeven aan te pas komen. Het toetsenbord heeft ook geen extra metalen plaat nodig voor stabilisatie. Bij de CHERRY MX BOARD 3.0S ligt het gewicht op ongeveer 1.025 g. De innovatieve afwerking benadrukt de minimalistische en technische look van het mechanische toetsenbord. Dankzij de vier ronde rubberen voetjes op de onderkant blijft het toetsenbord altijd veilig op zijn plaats en glijdt het niet weg. Bijzonder praktisch is de insteekbare micro-USB-naar-USB-A-kabel met een lengte van in totaal 1,7 m, die tijdens het transport eenvoudig kan worden verwijderd. Afhankelijk van de uitvoering zijn de absoluut slijtvaste toetsenknoppen ofwel tweevoudig gecoat met kunststof of aan de voorkant bewerkt met laser. 

Originele CHERRY MX-switches

De keuze is aan jou: Kies voor je CHERRY MX BOARD 3.0S de MX-switches die het beste passen bij jouw behoeften. Als je strategisch en tactisch wilt optreden en je voelbare feedback wilt, kies je voor je CHERRY MX BOARD 3.0S de MX BROWN-switches. Bij de MX BLUE-switches krijg je zowel voelbare als akoestische feedback. Als de toetsen licht en stil moeten werken, kies je voor je CHERRY MX BOARD 3.0S het best MX RED SILENT-switches. Wat je voorkeuren ook zijn, wij hebben de passende switches:

CHERRY MX Switches Hoe typt het? Eigenschappen van de switches Toetsaanslag
MX BLACK krachtig en direct lineair (geen klik) > 100 miljoen
MX BLUE luid en voelbaar tactiel (met klik) > 50 miljoen
MX BROWN gericht en voelbaar tactiel (zonder klik) > 100 miljoen
MX RED licht en direct lineair (geen klik) > 100 miljoen
MX SILENT RED licht en stil lineair (geen klik & stil) > 50 miljoen
rgb gaming keyboard

Individuele verlichtingsopties

Ook op het gebied van verlichting is de keuze helemaal aan jou: Hou je van kleurrijk? Dan is de indrukwekkende RGB-verlichting in meer dan 16 miljoen kleuren met talrijke geïntegreerde kleureffecten de juiste keuze. Met de CHERRY UTILITY-software kun je heel makkelijk de verlichting op je CHERRY MX-BOARD 3.0S instellen. Daarbij worden je geconfigureerde effecten altijd opgeslagen en start het keyboard automatisch met de laatst geselecteerde instellingen. Je zoekt een wat minder opvallende look voor je gaming-toetsenbord? Ook dat is met de CHERRY MX BOARD 3.0S geen probleem, want de verlichting kan ook volledig worden uitgeschakeld.

gaming keyboard software

Praktische extra functies

Zoals het hoort voor een goed gaming-keyboard, is het CHERRY MX-BOARD 3.0S uiteraard voorzien van handige speciale functies: Full-N-Key-Rollover zorgt ervoor dat alle toetsen gelijktijdig worden uitgelezen en er geen invoer verloren gaat. Anti-ghosting voorkomt op zijn beurt dat er foutieve invoer plaatsvindt. Met de nuttige WIN-Key-blokkering schakel je zogezegd over op de gaming-modus en voorkom je dat per ongeluk Windows-opdrachten worden uitgevoerd. Met de CHERRY-toets krijg je razendsnel met slechts één druk op de knop op je CHERRY MX-BOARD 3.0S toegang tot software-informatie en de CHERRY-website. 

Droom je van een gaming-toetsenbord dat je naar je eigen wensen kunt vormgeven? Bij HET CHERRY MX-BOARD 3.0S bepaal je zelf de kleur, verlichting en switches en krijg je een hoogwaardig en robuust mechanisch keyboard in een innovatief aluminium design. Kijk ook eens bij onze accessoires: Daar vind je voor je CHERRY MX-BOARD 3.0S een bijpassende polssteun! De volgende gamesessie kan dus beginnen - helemaal volgens je eigen stijl en voorkeuren.

cherry gaming desk

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY MC 3.1

2 CHERRY MX BOARD 3.0S

3 CHERRY MP 2000