MC 3.1

MC 3.1
Snelle muis met kabel voor gaming en e-sports
item number: MC 3.1
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer
USB 2.0
VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_maus

Technical Details

Algemeen
besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Breed product zonder verpakking 65 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 117 g
Hoogte product zonder verpakking 40 mm
kabellengte 150 cm
opslagtemperatuur max. 60 °C
bewaartemperatuur min. -20 °C
Lengte product zonder verpakking 125 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_maus
software-ondersteuning CHERRY Utility Software & Assistant
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
betrouwbaarheid Über 50 Millionen Klicks
Mouse
aantal toetsen 7
verlichting RGB
duimknoppen ja
DPI-schakelaar ja
Maximale resolutie (dpi) 8.000 dpi
CHERRY MC 3.1
MC 3.1
CHERRY MC 3.1

Snelle muis met kabel voor gaming en e-sports

Snel, nauwkeurig, krachtig en programmeerbaar - De CHERRY MC 3.1 is de ideale muis voor gamers. Met de Pixart-sensor met hoge resolutie met maximaal 8.000 dpi, zes vrij programmeerbare toetsen, individueel configureerbare RGB-verlichting, logo-projectie en onboard-geheugen is hij uitgerust met alles wat het gamer-hart begeert. Dankzij het innovatieve scrollwiel met rupsband-design zorgt de snelle gaming-muis zelfs in hectische situaties voor grip en precisie. Step up your game met de CHERRY MC 3.1!

Robuust en innovatief design: Ontworpen voor prestaties op het hoogste niveau

De CHERRY MC 3.1 valt op door zijn innovatieve en robuuste look. Het platte high-tech scrollwiel in rupsbanddesign geeft de muis niet alleen een futuristische touch, maar zorgt bovendien voor de grip die je nodig hebt om ook in stressvolle spelsituaties nauwkeurige acties uit te voeren. Ook handig is de kleine Lift Off Distance (LOD), waarmee je het signaal makkelijker en zonder ongewenste cursorbewegingen kunt onderbreken als je de snelle gaming-muis opnieuw positioneert. De LOD kan in drie trappen van 0,3 tot 1 mm worden ingesteld. Ten slotte is de CHERRY MC 3.1 aan de onderkant voorzien van grote glijders. Hierdoor wordt de oppervlaktewrijving gereduceerd, wat een bliksemsnelle reactie mogelijk maakt. 

individual gaming mouse

Krachtige, snelle gaming-muis: Volledig programmeerbaar

Dankzij de optische Pixart-sensor met hoge resolutie registreert de CHERRY MC 3.1 bewegingen zelfs op moeilijke oppervlakken snel en nauwkeurig. De gevoeligheid kan op maximaal 8.000 dpi worden ingesteld, waardoor verkeerde invoer of haperende cursorbewegingen tot het verleden behoren. In de CHERRY UTILITY-software kun het gewenste gevoeligheidsniveaus van de muis instellen en deze vervolgens aan de dpi-schakelaar aan de onderkant toewijzen. Maar dat is nog niet alles: De snelle gaming-muis heeft zes programmeerbare toetsen waaraan je vrij macro's en functies kunt toewijzen, wat je bijvoorbeeld in online-battles een beslissend voordeel oplevert. 

gaming mouse

Meer individualiseringsopties: RGB-verlichting en logoprojectie

Met de stijlvolle RGB-verlichting in meer dan 16 miljoen kleuren en veel verschillende lichteffecten kun je de programmeerbare gaming-muis helemaal naar wens instellen. Bovendien kun je het geprojecteerde CHERRY-logo heel eenvoudig vervangen door je eigen design, om de CHERRY MC 3.1 een unieke look te geven. Het beste: De dpi-instellingen, de functies van de zes vrij programmeerbare toetsen en de verlichtingsconfiguraties worden direct in het interne geheugen van de muis opgeslagen. Via de CHERRY UTILITY-software beheer je de instellingen en kun je naar wens wijzigingen aanbrengen.

Eenvoudig te installeren, flexibel in het gebruik

Om de snelle gaming-muis met een PC of laptop te verbinden, steek je de USB-kabel in de daarvoor bestemde poort - zonder verdere installatie van stuurprogramma's. De kabel met een lengte van 1,5 m biedt niet alleen voldoende speelruimte, maar laat je bovendien comfortabel en flexibel werken. Omdat de CHERRY MC 3.1 een symmetrische gaming-muis is, kan hij bovendien door zowel links- als rechtshandigen optimaal worden gebruikt. Een andere handige functie is de CHERRY-toets aan de bovenkant van de behuizing. Hiermee heb je direct toegang tot de CHERRY UTILITY-software en kun je de MC 3.1 naar wens configureren.

Individualiteit was nog nooit zo eenvoudig: Met DE CHERRY MC 3.1 heb je een snelle gaming-muis met programmeerbare toetsen, programmeerbare dpi-instellingen en programmeerbare RGB-kleuren en -effecten. Dankzij deze hoge mate van individualisering is de MC 3.1 een unieke en efficiënte metgezel bij het gamen of op kantoor.

cherry gaming desk

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY MC 3.1

2 CHERRY MX BOARD 3.0S

3 CHERRY MP 2000