MC 9620 FPS

MC 9620 FPS
Ergonomische gaming-muis met eersteklas hardware
item number: MC 9620 FPS
Nog %1 beschikbaar
RGB
Bekroond product
Met snoer
ergonomisch product
USB 2.0
Flexible, customizable gaming mouse with 9 buttons
Simultaneous analog and digital signal processing for versatile controller like functions
Precise, optical sensor with a DPI resolution up to 12,000 DPI and a maximum acceleration of up to 250 ips / 50 g
Simple weight adjustment with the 3 x 5 g weights included
Ergonomic and fits every hand size thanks to the palm rest that can be extended in 5 stages
Extra-large Teflon™ glide pads for especially smooth and stable mouse movements
Complete color spectrum – can be illuminated in 16.8 million colors (RGB) with many different illumination effects and logo projection
5 profile settings for DPI resolution. Can be changed with the DPI switches, displayed via white status lights
Durable quality thanks to high-quality materials and surfaces as well as braided cable and side grip surfaces
VL_Lieferumfang_5g_Weights, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_maus
Get ready to win with the CHERRY MC 9620 FPS Gaming mouse. It adapts to your precision, speed and ergonomic requirements. The DPI button glows according to your DPI setting for ease of orientation. The simultaneous analog and digital control progressively regulates functions in a similar way to a controller. Three weights can be inserted, and the palm-rest can be extended in five stages, meaning it can be adapted to your ergonomic requirements and it can be moved smoothly on the extra-large gliding surface. The mouse fits perfectly in your hand thanks to high-quality materials and surfaces, created in a modern manufacturing process and guarantees many hours of playing pleasure. Made for winners!

Technical Details

Algemeen
Operating system Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Width of product without packaging (mm) 68,5 mm
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Weight main product 145 g
Height of product without packaging (mm) 39,5 mm
Cable-length 200 cm
Max. storage temperature 60 °C
Min. storage temperature -20 °C
Length of product without packaging 128 mm
Scope of delivery VL_Lieferumfang_5g_Weights, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_maus
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
Reliability Über 20 Millionen Klicks
Mouse Glides
Number of keys 5
Illumination nee
Thumb buttons ja
dpi switch ja
dpi levels 5
Max. resolution (dpi) 12.000 dpi
CHERRY MC 9620 FPS
MC 9620 FPS
CHERRY MC 9620 FPS

Ergonomische gaming-muis met eersteklas hardware

De CHERRY MC 9620 FPS is de ultieme gamingmuis voor uw individuele behoeften. Met zijn negen knoppen, zijn optische PixArt-sensor met een resolutie tot 12.000 dpi en zijn RGB-verlichting met meer dan 16 miljoen kleuren laat hij het hart van elke gamer sneller kloppen. De ergonomische gaming-muis is voorzien van drie inschuifbare gewichten van 5 gram, en heeft een in vijf stappen uitschuifbare palmsteun die individueel op de maat van je hand en de voor jou meest ontspannen positie kan worden ingesteld. Hoelang en intensief de volgende game ook wordt - met de CHERRY MC 9620 FPS heb je de langere adem. Step up your game!

ergonomic gaming mouse

Ergonomische functies voor lange gaming-sessies

De CHERRY MC 9620 FPS valt op door zijn progressieve en hoogwaardige look, maar heeft nog meer in zijn mars: Dankzij de uitschuifbare palmsteun is de gaming-muis in vijf standen verstelbaar en kan deze ergonomisch aan handen van elke grootte worden aangepast. Door het symmetrische ontwerp kunnen zowel rechts- als linkshandigen optimaal met de muis werken. Een ander pluspunt zijn de drie inschuifbare gewichten waarmee je het speelgevoel kunt verfijnen. Bovendien is de ergonomische gaming-muis aan de onderkant met extra grote glijders uitgerust. Deze zijn voorzien van een teflon coating en zorgen voor soepele bewegingen. Getextureerde zijvlakken en een scrollwiel met siliconencoating zorgen ervoor dat je vingers in het heetst van de strijd niet per ongeluk wegglijden.

Optische PixArt-sensor: Resolutie tot 12.000 dpi

Naast de ergonomische voordelen beschikt de CHERRY MC 9620 FPS bovendien over eersteklas hardware. Je kunt de optische PixArt-sensor van de gaming-muis op maximaal 12.000 dpi instellen. De sensor ondersteunt een maximale versnelling van 250 ips/50 g, waardoor de ergonomische gaming-muis altijd een bliksemsnel reactievermogen garandeert.

mc 9620 fps plus x award

Verstelbare gaming-muis met speciale duimknop

In de duimknop van DE CHERRY MC 9620 FPS bevindt zich een optische analoge sensor die de functie van een trigger bij console-controllers nabootst. Je krijgt daardoor het gevoel dat je met een controller speelt. Dit maakt fijnkorrelige besturing van kritische functies mogelijk, zoals schieten met een scherpschuttersgeweer in FPS-games of accelereren in racegames. De overige muisknoppen zijn voorzien van robuuste en duurzame OMRON-schakelaars. Goed om te weten: In 2019 werd de MC 9620 FPS zelfs de Plus X Award toegekend voor hoge kwaliteit, design, gebruiksvriendelijkheid en ergonomie.

Fraaie RGB-lichteffecten en logoprojectie

Om je gamebeleving ook optisch op te waarderen, zijn diverse onderdelen van de MC 9620 FPS voorzien van een indrukwekkende RGB-verlichting, zoals de onderste zijdelen, het scrollwiel en de CHERRY-toets. Om het geheel af te ronden, projecteert de ergonomische gaming-muis bovendien het CHERRY-logo van de palmsteun op het bureauoppervlak en onderstreept daarmee de exclusieve en hoogwaardige look van de MC 9620 FPS.

De CHERRY MC 9620 FPS gaming-muis is ergonomisch, robuust en uitgerust met eersteklas hardware. Door de resolutie van maximaal 12.000 dpi kun je zeer nauwkeurige acties uitvoeren. Juist tijdens lange en intensieve games komt het goed van pas dat de innovatieve muis over extra gewichten en een uitschuifbare palmsteun beschikt. Je kunt precies de grootte en het gewicht instellen die je nodig hebt om de overwinning te behalen - made for winners. 

cherry gaming desk ergo mouse

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY MC 9620 FPS

2 CHERRY G80-3000N RGB

3 CHERRY MP 2000

4 CHERRY HC 2.2