UM 9.0 PRO RGB

UM 9.0 PRO RGB
USB-microfoon met indrukwekkende RGB-verlichting voor streaming en gaming
item number: UM 9.0 PRO RGB
Nog %1 beschikbaar
RGB
Bekroond product
Met snoer
Ontworpen in Duitsland
plasticvrije verpakking
Elegant design in matte copper look
Three-legged design stand made of solid metal with integrated vibration damper
Versatile thanks to four different polar patterns: cardioid, omnidirectional, bidirectional and stereo
Impressive RGB lighting for an intense gaming or streaming setup
Gain control for adjusting microphone sensitivity
Compatible with PC, Mac, PS4 and PS5 (Plug&Play via USB cable)
Convenient push-to-mute function
Headphone jack with integrated volume control in CHERRY design
Shock-mount function for first-class sound quality without unwanted background noise or vibrations
USB-cable, Manual, microphone
The CHERRY UM 9.0 PRO RGB not only has an extremely stable three-legged base made of solid metal, but also makes a striking visual impact: matte black is combined with tasteful copper, making the professional USB microphone extremely eye-catching.

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Mac OS, Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Cable-length 250 cm
Max. storage temperature 55 °C
Min. storage temperature -5 °C
Scope of delivery USB-cable, Manual, microphone
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usb2orhigher
BYD data
Width of product without packaging 144 mm
Weight main product 555 g
Height of product without packaging 272 mm
Length of product without packaging 160 mm
Audio
frequentiebereik min. 20 Hz
Frequentiebereik hoofdtelefoon max. 20000 Hz
Headphone Frequency Response min. 20 Hz
Sound Pressure Level (SPL) 122 db
totale harmonische vervorming 1,56 %
Bitrate 24 bit
Steekproefsnelheid 192 KHz
Polar patterns Bidirectional, Cardioid, Omnidirectional, Stereo
Power requirement/consumption 5V, 200mA
Sensitivity '-4.3dBFS (Max. gain)
Max SPL 122 db
Headphone Amplifier Impedance 32 Ω
Hoofdtelefoon Uitgangsvermogen (RMS) 34 mW
Headphone THD <0.0037%
Headphone S/N Ratio 93.3 db
Signal to Noise Ratio 69.79 db
Capsules 3x 14mm
UM 9.0 PRO RGB
CHERRY UM 9.0 PRO RGB
CHERRY UM 9.0 PRO RGB

USB-microfoon met indrukwekkende RGB-verlichting voor streaming en gaming

De CHERRY UM 9.0 PRO RGB is een echt multitalent: De gaming-microfoon met USB-C-aansluiting beschikt in totaal over vier verschillende richtkarakteristieken en is daardoor veelzijdig inzetbaar. Bovendien biedt de microfoon een stijlvolle koperlook met een geïntegreerde shock-mount-functie en een indrukwekkende RGB-verlichting. Laat uw gaming- of streaming-setup naar believen in verschillende kleuren stralen, terwijl u professionele geluidsopnamen maakt en nieuwe content creëert – geheel naar uw smaak en zonder ongewenste bijgeluiden. CHERRY: Your voice. 

Robuuste metalen voet met drie poten, fraai design en eenvoudig in gebruik

De combinatie van mat zwart en smaakvol koper geeft de CHERRY UM 9.0 PRO RGB een stijlvolle look. In de categorie “excellent product design” in de subcategorie “Entertainment” werd de stijlvolle USB micro zelfs onderscheiden met de German design Award “Special mention”. Dankzij de stabiele, driepootvoet van massief metaal staat de USB-microfoon tijdens het gamen, het loggen of het streamen altijd veilig op zijn plaats. De bediening is bovendien heel eenvoudig: haal de microfoon uit de plastic vrije verpakking, sluit hem aan via de meegeleverde USB-kabel en u kunt meteen aan de slag. Uitpakken, aansluiten, opnemen - helemaal zonder software-installatie. Geschikt is de chique gaming-microfoon voor pc, PS4, PS5 en Mac.

streaming microphone with shock mount
gaming microphone with shock mount
german design award special mention

Vier verschillende richtkarakteristieken: De allrounder onder de USB-microfoons

Of bij een Let’s Play, een podcast met meerdere personen of een face-to-face interview, met de CHERRY UM 9.0 PRO RGB bent u voor elke situatie optimaal uitgerust en geniet u van maximale flexibiliteit. Kies uit vier verschillende richtkarakteristieken en stel de microfoon perfect af op de desbetreffende omgeving en uw behoeften. De shock-mount-functie zorgt bij de UM 9.0 PRO RGB gaming-microfoon voor storingsvrije opnamen en filtert ongewenste trillingen of bijgeluiden uit de lucht. Zo maakt u altijd professionele opnamen met een eersteklas geluidskwaliteit.

cardioid

Cardioid

Geluid wordt van voren opgenomen

Omnidirectional

Omnidirectional

Geluid wordt uit alle richtingen opgenomen

Bidirectional

Bidirectional

Geluid wordt van voren en van achteren opgenomen

Stereo

Stereo

Geluid wordt van voren rechts en van voren links opgenomen

Fluisteren, knisteren, kraken: ASMR-opnamen met de UM 9.0 PRO RGB

Een aangenaam gevoel van de nek tot aan de schouders zorgt voor volledige ontspanning - precies dat moet in ASMR-video's door de opname van verschillende geluiden worden bereikt. Als u de UM 9.0 PRO RGB als ASMR-microfoon wilt gebruiken, gaat u naar de geprefereerde modus en werkt zo met een uitstekend geluid. Met de gain-regelaar kunt u de gevoeligheid instellen, ook terwijl u met de microfoon al ASMR-opnamen maakt. Zo wekt u bij uw kijkers de indruk dat iemand hen daadwerkelijk in het oor fluistert, of bubbles in de champagne hoorbaar opstijgen – behaaglijk tintelen gegarandeerd.

asmr microphone
high quality asmr microphone
asmr microphone with rgb

Laat het licht zijn: indrukwekkende RGB-verlichting voor de juiste sfeer

Geef uw streaming- of kantoorsetup zijn eigen ambiance en zet gekleurde accenten: bij de UM 9.0 PRO RGB-microfoon kunt u kiezen tussen verschillende kleuren of een rainbow-effect kiezen waardoor u uw werkruimte helemaal naar uw eigen wensen kunt vormgeven. verzadigd groen, stralend blauw of toch liever een verloop van fel roze naar glinsterend turquoise? De keuze is aan u. Of toch liever iets onopvallender? Natuurlijk kunt u de gaming-microfoon ook zonder RGB-verlichting gebruiken.

rgb microphone
switch rgb colors microphone
usb rgb microphone with different colors

Een gaming-microfoon met handige functies

De CHERRY UM 9.0 PRO RGB kan met een praktische touch-mute-functie opwachten. Om ongewenste opnamen te voorkomen terwijl u de microfoon bijvoorbeeld voor een pc gebruikt tijdens het gamen, tikt u kort op het mute-symbool en activeert u de mute-functie. Vervolgens kleurt de RGB-verlichting rood en licht er ook een rode LED op. Als u de opname wilt voortzetten, is opnieuw kort aanraken voldoende en gaat het ledlampje uit. Met de geïntegreerde volumeregelaar in CHERRY-muiswieltje-design behoudt u altijd de controle over het volume van uw hoofdtelefoon.

usb microphone touchmute
usb microphone volume control
gaming microphone with touchmute

Rondom voorzien van bijpassende accessoires

Vooral als u met de microfoon als gamer een Let's Play wilt opnemen, hebt u voldoende ruimte op uw bureau nodig om comfortabel te kunnen spelen. Combineer uw gaming-microfoon met een CHERRY-arm en leg uw gaming-belevenissen vast in optimale geluidskwaliteit. Zowel met de CHERRY MA 3.0 UNI als met de CHERRY MA 6.0 UNI USB kunnen de hoeken met behulp van stabiele scharnierarmen individueel worden ingesteld en de microfoon zo ideaal worden geplaatst. Bovendien zijn de microfoonhouders universeel inzetbaar en kunnen ze niet alleen met de CHERRY UM MICROPHONE SERIES worden gebruikt, maar ook met andere microfoons en met veel andere digitale apparaten. Plof- en sisklanken die kunnen ontstaan, als u als streamer, podcaster of gamer in de microfoon spreekt, behoren met het CHERRY UM POP FILTER tot het verleden. 

microphone with popfilter
usb microphone with micarm
gaming microphon with microphone arm

Wie een hoogwaardig afgewerkte gaming-microfoon met nuttige functies, technische finesses en indrukwekkende RGB-verlichting wenst, is met de CHERRY UM 9.0 PRO RGB uitstekend uitgerust. Dankzij de vier verschillende richtkarakteristieken bent u extreem flexibel en kunt u zich in elke situatie ontspannen concentreren op wat u wilt opnemen – in een perfecte geluidskwaliteit.

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY UM 9.0 PRO RGB

2 CHERRY UM POP FILTER

3 CHERRY G80-3000N RGB

4 CHERRY MC 2.1

5 CHERRY HC 2.2