MA 6.0 UNI USB

MA 6.0 UNI USB
Multifunctionele en universele microfoonarm met geïntegreerde USB-hub
item number: MA 6.0 UNI USB
Nog %1 beschikbaar
VL_icon_multiselect_designed_in_germany
VL_icon_multiselect_plastic_free_packaging
USB 2.0
AK_Lieferumfang, VL_Lieferumfang_Mikrofonarm, VL_Lieferumfang_USBA_USBB_adapter, VL_Lieferumfang_usb_a_c, VL_Lieferumfang_usb_a_micro, VL_Lieferumfang_usb_a_mini

Technical Details

Product Details
SKU MA 6.0 UNI USB
Algemeen
Breed product zonder verpakking 80 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 1294 g
Hoogte product zonder verpakking 58 mm
opslagtemperatuur max. 55 °C
bewaartemperatuur min. -5 °C
Lengte product zonder verpakking 1.120 mm
leveringsomvang AK_Lieferumfang, VL_Lieferumfang_Mikrofonarm, VL_Lieferumfang_USBA_USBB_adapter, VL_Lieferumfang_usb_a_c, VL_Lieferumfang_usb_a_micro, VL_Lieferumfang_usb_a_mini
MA 6.0 UNI USB
CHERRY MA 6.0 UNI USB
CHERRY MA 6.0 UNI USB

Multifunctionele en universele microfoonarm met geïntegreerde USB-hub

De CHERRY MA 6.0 UNI USB-microfoonarm zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid op uw bureau. Met behulp van een klem bevestigt u de microfoonhouder aan de tafel en stelt u de hoeken met de stabiele scharnierarmen vrij tot u de optimale positie voor uw microfoon hebt gevonden. Dankzij de ingebouwde USB-hub met twee aansluitingen (5V/ 2A) kan niet alleen een microfoon met de arm worden gecombineerd, maar ook nog een ander apparaat. Een 2,5 m lange USB-kabel binnenin de houder zorgt ervoor dat uw werkgebied altijd opgeruimd is.

usb microphone arm

Een professionele microfoonarm voor opgeruimde mensen

Hebt u niet genoeg ruimte op uw bureau om tegelijkertijd toetsenbord en/of muis te kunnen bedienen wanneer u een Let's Play of een videotutorial opneemt? Wij hebben de oplossing: combineer uw microfoon met de houder CHERRY MA 6.0 UNI USB en creëer zo een opgeruimde werkomgeving. Via een klem kan de microfoonhouder heel eenvoudig op de tafel worden aangebracht. De houder biedt vervolgens een stabiele bevestiging voor uw microfoon. Hij draagt met gemak tot 800 g. Bovendien kunt u dankzij de scharnierarmen genoeg bewegingsvrijheid hebben om de hoek zelf in te stellen en zo de optimale positie voor uw microfoon te vinden.

microphone arm with usb hub

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet: intern geleide USB-kabel

Bij de CHERRY MA 6.0 UNI USB profiteert u van een geïntegreerde USB-kabel met een lengte van in totaal 2,5 meter die bovendien aan de binnenkant van de arm is gelegd. Kabelwirwar behoort vanaf nu tot het verleden; uw werkgebied is altijd tiptop opgeruimd.

usb hub mic arm

CHERRY MA 6.0 UNI USB: de naam spreekt voor zich

De CHERRY MA 6.0 UNI USB microfoonarm is niet alleen de perfecte aanvulling voor een micro van de CHERRY UM MICROPHONE SERIES: hij is ook compatibel met een groot aantal andere microfoons en veel andere digitale apparaten en is daarom universeel inzetbaar. De bestaande 3/8“-schroefdraadaansluiting kunt u met de meegeleverde 5/8“-adapter eenvoudig uitbreiden. Bovendien kan de microfoonarm heeft een ingebouwde USB-hub met twee aansluitingen (5 V/2 A).

U kunt daarom naast een USB-microfoon nog een ander apparaat aansluiten, bijv.een ringlampje of smartphone met laadkabel. Beide kunnen bovendien bijvoorbeeld probleemloos met een extra klem ook op de microfoonarm worden bevestigd. Als extra krijgt u bij de CHERRY MA 6.0 UNI USB-microfoonhouder in totaal vier verbindingskabels: een USB-A naar USB-B-, een mini-USB-, een micro-USB- en een USB-C-kabel worden allemaal met de microfoonarm geleverd.

Met de CHERRY MA 6.0 UNI USB geniet u van absolute flexibiliteit. U kunt deze niet alleen met een microfoon van uw keuze combineren, maar dankzij de USB-hub ook nog met een ander apparaat. De microfoonarm met intern geleide USB-kabel garandeert u voldoende bewegingsvrijheid zonder hinderlijke wirwar van kabels. Waar wacht u nog op?

usb microphone arm

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY MA 6.0 UNI USB

2 CHERRY UM 9.0 PRO RGB

3 CHERRY G80-3000N RGB

4 CHERRY MC 2.1

5 CHERRY HC 2.2