UM 6.0 ADVANCED

UM 6.0 ADVANCED
USB-microfoon met shock mount voor streaming en kantoorgebruik
item number: UM 6.0 ADVANCED
Nog %1 beschikbaar
Met snoer
Ontworpen in Duitsland
Verlengde garantie*
plasticvrije verpakking
USB 2.0
High-quality design in matte silver
Three-legged design stand made of solid metal with integrated vibration damper
Two different polar patterns for detailed voice recordings: cardioid and omnidirectional
Gain control for adjusting microphone sensitivity
Compatible with PC, Mac, PS4 and PS5 (Plug&Play via USB cable)
Convenient push-to-mute function
Headphone jack with integrated volume control in CHERRY design
Shock-mount function for first-class sound quality without unwanted background noise or vibrations
USB-cable, Manual, microphone
With its high-quality workmanship and appealing look, the CHERRY UM 6.0 ADVANCED is truly eye-catching in any gaming setup or office.

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Mac OS, Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Cable-length 250 cm
Max. storage temperature 55 °C
Min. storage temperature -5 °C
Scope of delivery USB-cable, Manual, microphone
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usb2orhigher
BYD data
Width of product without packaging 144 mm
Weight main product 546 g
Height of product without packaging 272 mm
Length of product without packaging 160 mm
Audio
frequentiebereik min. 20 Hz
Frequentiebereik hoofdtelefoon max. 20000 Hz
Headphone Frequency Response min. 20 Hz
Sound Pressure Level (SPL) 120 db
totale harmonische vervorming 1,37 %
Bitrate 24 bit
Steekproefsnelheid 96 KHz
Polar patterns Cardioid, Omnidirectional
Power requirement/consumption 5V, 80mA
Sensitivity '-6.31dBFS(Max. gain)
Max SPL 120 db
Headphone Amplifier Impedance 32 Ω
Hoofdtelefoon Uitgangsvermogen (RMS) 32 mW
Headphone THD <0.23%
Headphone S/N Ratio 94 db
Signal to Noise Ratio 67.4 db
Capsules 2x 14mm
UM 6.0 ADVANCED
CHERRY UM 6.0 ADVANCED
CHERRY UM 6.0 ADVANCED

USB-microfoon met shock mount voor streaming en kantoorgebruik

Als u een podcast met meerdere personen wilt opnemen of uw volgers op uw vlog van nieuwe content wilt voorzien, is een duidelijke en begrijpelijke toon van cruciaal belang. Dit bereikt u zonder veel moeite met de CHERRY UM 6.0 ADVANCED. De streaming-microfoon met USB-C-aansluiting biedt niet alleen een hoogwaardige look in mat zilver, maar ook een geïntegreerde shock-mount-functie en twee verschillende richtkarakteristieken. Zo bereikt u een eersteklas geluidskwaliteit zonder ongewenste bijgeluiden of trillingen. CHERRY: Your voice.

Hoogwaardig en stabiel metalen design op drie poten – CHERRY UM 6.0 ADVANCED

Wat bij deze streaming-microfoon direct opvalt, is de hoogwaardige afwerking: de driepoot bestaat volledig uit metaal en zorgt zo altijd voor een stevige en veilige stand. Het minimalistische design in zwart met mat zilver werkt onopvallend en stijlvol tegelijk. Als optische highlight maken de elastieken voor de shock-mount-functie de microfoon helemaal compleet. Deze zijn uitgevoerd in het vertrouwde CHERRY-rood – designed in Germany.

vlogging microphone
influencer microphone with shock mount
usb microphone shockmount

Professioneel geluid in verschillende situaties dankzij verwisselbare richtkarakteristiek

Meer flexibiliteit dankzij twee richtkarakteristieken: de cardioïde-modus is bedoeld om de CHERRY UM 6.0 ADVANCED-microfoon te gebruiken voor streaming- of gamingsessies of bij videocalls op kantoor. Het geluid wordt uitsluitend van de voorkant opgenomen. Als u de microfoon voor een videoconferentie met meerdere personen in dezelfde ruimte wilt gebruiken, schakelt u met één druk op de knop over naar de omnidirectionele modus en wordt het geluid gelijkmatig van alle kanten opgenomen. Deze richtkarakteristiek is eveneens een voordeel, als u bijv. voor uw kanaal nieuwe content met betrekking tot koken en bakken maakt, en niet alleen, zoals tijdens het bloggen, direct voor de microfoon zit.

mircophone polar patterns
swich polar patterns usb microphone
vlog microphone omnidirectional

Ongewenste trillingen worden vakkundig geïsoleerd

Bovendien is de streaming-microfoon uitgerust met een shock-mount-functie. Deze voorkomt op dat ongewenste trillingen de opname verstoren. U gebruikt de microfoon bijvoorbeeld als influencer om uw volgers tips en trucs over het thema huidverzorging te geven? Zelfs als u een bepaald beautyproduct openmaakt en hierbij zelfs de tafel voor u beweegt, worden zulke trillingen automatisch weggefilterd. Dit lukt dankzij de speciaal voor dit doel ontworpen rode elastieken, die de microfoon volledig van de voet loskoppelen en zo perfect isoleren.

influencer microphone with shock mount
usb microphone shock mount
vlogging microphone with shock mount function

Praktische features en eenvoudig in gebruik

Naast een hoofdtelefoonaansluiting en een gain-regelaar, waarmee de gevoeligheid van de microfoon kan worden ingesteld, beschikt de CHERRY UM 6.0 ADVANCED bovendien over een praktische touch-mute-functie. Bij een videoconferentie, in een podcast of tijdens het vloggen: de microfoon kan met slechts één aanraking worden uitgeschakeld om ongewenste opnamen of geluiden te voorkomen. Het beste: De streaming-microfoon is binnen enkele seconden met pc, console, laptop of Mac verbonden en direct klaar voor gebruik – zonder installatie van speciale software. Uitpakken, aansluiten, opnemen! Bovendien is de verpakking volledig plasticvrij.

touchmute microphone
microphone gain control
usb microphone plug&play
UM 6.0 ADVANCEd with UM POP FILTER

Combineer de streaming-microfoon met een microfoonarm en popfilter!

Juist als de CHERRY UM 6.0 ADVANCED als podcast-microfoon voor meerdere personen moet worden gebruikt, is het gebruik van een microfoonarm een vereiste. Zowel met de CHERRY MA 3.0 UNI als met de CHERRY MA 6.0 UNI USB kunnen de hoeken vrij via stabiele scharnierarmen worden ingesteld. Zo vindt u met gemak de ideale positie van de microfoon; alle deelnemers zijn goed hoorbaar. De microfoonarmen kunt u bovendien universeel gebruiken: ze zijn niet alleen compatibel met de microfoons van de CHERRY UM MICROPHONE SERIES, maar ook met andere microfoons en veel andere digitale apparaten. Plof- en sisklanken tijdens het spreken worden voorkomen door de microfoon voor de pc bij het streamen of podcasten met het CHERRY UM POP FILTER uit te rusten.

Bent u op zoek naar een hoogwaardige streaming-microfoon die ongewenste bijgeluiden en trillingen wegfiltert, of hebt u als een influencer een microfoon nodig om een podcast met twee of meer personen professioneel te kunnen opnemen? Met de CHERRY UM 6.0 ADVANCED bereikt u resultaten die gezien mogen worden – helemaal naar uw smaak.

CHERRY Office Desk with Microphone

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY UM 6.0 ADVANCED

2 CHERRY KW X ULP

3 CHERRY MW 8C ERGO

4 CHERRY PALMREST ERGO