MA 3.0 UNI

MA 3.0 UNI
item number: MA 3.0 UNI
Nog %1 beschikbaar
AK_Lieferumfang, VL_Lieferumfang_Mikrofonarm

Technical Details

Product Details
SKU MA 3.0 UNI
Algemeen
Breed product zonder verpakking 80 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 1294 g
Hoogte product zonder verpakking 58 mm
opslagtemperatuur max. 55 °C
bewaartemperatuur min. -5 °C
Lengte product zonder verpakking 1.120 mm
leveringsomvang AK_Lieferumfang, VL_Lieferumfang_Mikrofonarm
BYD data
EAN 4025112101144
CHERRY MA 3.0 UNI
CHERRY MA 3.0 UNI

Verstelbare en universele microfoonarm voor meer werkruimte

Met de microfoonarm CHERRY MA 3.0 UNI zorgt u voor meer ruimte op uw bureau. De hoogwaardige microfoonhouder wordt met een klem aan de tafel bevestigd en is bestand tegen belastingen tot 1,5 kg. Bovendien beschikt hij over stabiele scharnierarmen om de microfoon optimaal te kunnen richten. Het design in klassiek zwart geeft de microfoonhouder een stijlvolle look. Bijzonder praktisch: Hij kan net zo goed als elke andere microfoon met de microfoonarm worden gecombineerd.

microphone arm universal

Voor een stijlvol en opgeruimd bureau

Als u tijdens een streaming- of gamingsessie niet alleen uw stem wilt opnemen, maar tegelijkertijd ook muis en/of toetsenbord wilt bedienen, kan de microfoon al snel in de weg zijn. Om u in deze gevallen niet in uw bewegingsvrijheid beperkt te voelen, combineert u uw microfoon gewoon met de microfoonarm CHERRY MA 3.0 UNI. Zo creëert u niet alleen ruimte op het bureau, maar zorgt u tegelijkertijd voor een fatsoenlijke en chique werkruimte. De hoeken kunnen vrij worden ingesteld, zodat u de ideale positie voor uw microfoon vindt. De aluminium microfoonarm is bijzonder robuust en houdt microfoons tot 1,5 kg veilig op zijn plaats. Bevestigd met een klem op de tafel neemt de microfoonarm weinig ruimte in en voldoet hij desondanks perfect aan zijn doel.

universal mic arm

CHERRY MA 3.0: Universeel te gebruiken met enkele extra's

Om goede redenen draagt de CHERRY MA 3.0 microfoonarm voor het bureau de toevoeging „UNI” in zijn naam: Hij is niet alleen compatibel met de microfoons uit de CHERRY UM MICROPHONE-SERIE, maar ondersteunt ook andere microfoons en vele andere digitale apparaten, zoals camera's, ringlicghts etc., en is daarom universeel inzetbaar. Bovendien heeft de microfoonhouder een 3/8“-schroefdraad, een 3/8“- naar 5/8“-adapter wordt meegeleverd. Tot slot nog een goede opmerking: De microfoonarm heeft een handige kabelsleuf waarin zowel standaard XLR- als USB-kabels moeiteloos te verbergen zijn.

De CHERRY MA 3.0 UNI-microfoonarm is niet alleen universeel inzetbaar en robuust, maar kan bovendien bijzonder eenvoudig worden bevestigd. Overtuig uzelf van de voordelen en zorg met weinig moeite voor meer bewegingsvrijheid op uw bureau.

usb microphone arm

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY MA 3.0 UNI

2 CHERRY UM 3.0

3 CHERRY UM POP FILTER