UM 3.0

UM 3.0
USB-microfoon voor streaming en kantoorgebruik
item number: UM 3.0
Nog %1 beschikbaar
Met snoer
Ontworpen in Duitsland
Verlengde garantie*
plasticvrije verpakking
USB 2.0
Attractive design in matte black
Three-legged design stand made of solid metal guarantees stability
First-class sound quality
Compatible with PC, Mac, PS4 and PS5 (Plug&Play via USB cable)
Convenient push-to-mute function
Headphone jack with integrated volume control in CHERRY design
USB-cable, Manual, microphone
The high-quality workmanship of the CHERRY UM 3.0 makes it visually striking and is extremely stable thanks to its robust three-legged metal stand. Whether for video calls, streaming sessions or when gaming online – good communication is an all-important element. If you value professional sound and don't want to rely on the built-in microphone in your laptop, headset or webcam, the CHERRY UM 3.0 streaming microphone is the perfect choice. A sampling rate of 96 KHz and 24 bit guarantees clear and detailed voice recordings.

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Mac OS, Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Cable-length 250 cm
Max. storage temperature 55 °C
Min. storage temperature -5 °C
Scope of delivery USB-cable, Manual, microphone
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usb2orhigher
BYD data
Width of product without packaging 140 mm
Weight main product 497 g
Height of product without packaging 263 mm
Length of product without packaging 160 mm
Audio
frequentiebereik min. 20 Hz
Frequentiebereik hoofdtelefoon max. 20000 Hz
Headphone Frequency Response min. 20 Hz
Sound Pressure Level (SPL) 120 db
totale harmonische vervorming 1,41 %
Bitrate 24 bit
Steekproefsnelheid 96 KHz
Polar patterns Cardioid
Power requirement/consumption 5V, 60mA
Sensitivity '-6.87dBFS(Max. gain)
Max SPL 120 db
Headphone Amplifier Impedance 32 Ω
Hoofdtelefoon Uitgangsvermogen (RMS) 32.2 mW
Headphone THD <0.057%
Headphone S/N Ratio 94.2 db
Signal to Noise Ratio 69.1 db
Capsules 1x 14mm
UM 3.0
CHERRY UM 3.0
CHERRY UM 3.0

USB-microfoon voor streaming en kantoorgebruik

De CHERRY UM 3.0 is de perfecte podcastmicrofoon voor beginners. Met zijn aantrekkelijke look in mat zwart en zijn driepoot-designvoet van massief metaal ziet hij er niet alleen goed uit, maar is hij bovendien absoluut robuust en kan hij altijd veilig worden neergezet. Uitgerust met een nierkarakteristiek is de UM 3.0 uitstekend geschikt om spraakopnamen van één persoon vast te leggen. Daarom bent u met deze USB-microfoon uitstekend toegerust voor een podcast, voor streaming-, gaming- of voice-over-toepassingen en voor MS teams-oproepen in het thuiskantoor. CHERRY: Your voice.

Podcast, streaming session of videocall: perfecte geluidskwaliteit met de UM 3.0

Wie de geluidskwaliteit van de standaard ingebouwde microfoon in laptop, webcam of headset niet voldoende vindt, is bij de CHERRY UM 3.0 aan het juiste adres. Met de streaming-microfoon maakt u het geluid van uw opnamen professioneel en bereikt u absoluut heldere en gedetailleerde audio. Hiervoor hebt u overigens geen speciale voorkennis nodig en extra software is niet nodig: de CHERRY UM 3.0 podcast-microfoon kan eenvoudig met Plug & Play via de meegeleverde USB-kabel op PC, Mac, PS4 of PS5 worden aangesloten en is direct klaar voor gebruik.

podcasting microphone
homeoffice microphone
podcasting microphone
microphone cardioid

DE microfoon voor spraakopnamen van één persoon

De meest gebruikte richtkarakteristiek bij een microfoon is de nier (cardioïde) die ook bij de UM 3.0 wordt gebruikt. Het geluid wordt daarbij van voren opgenomen; geluiden die van achteren en van opzij op de microfoon komen, worden overeenkomstig afgezwakt of volledig verborgen. Daarom bereikt u met de CHERRY UM 3.0 uitstekende resultaten bij spraakopnamen van één persoon. Als u bijvoorbeeld vanuit het thuiskantoor aan een videocall wilt deelnemen, een streaming-sessie wilt starten of een podcast wilt opnemen, is deze microfoon de juiste keuze.

Hoogwaardige uitvoering met praktische functies

Met de CHERRY UM 3.0 haalt u een hoogwaardig afgewerkte podcastmicrofoon met USB-C-aansluiting in huis die over enkele uiterst praktische functies beschikt. Zo is er aan de ene kant de touch-mute-functie waarmee de instapmicrofoon bij het streamen, gamen of in videocalls met slechts één aanraking kan worden uitgeschakeld. Dat de microfoon gemuted is, ziet u aan de rood oplichtende ledindicatie aan de bovenkant. Aan de andere kant behoudt u met de hoofdtelefoonaansluiting en de extra volumeregelaar in CHERRY-muiswiel-design aan de achterkant van de microfoon altijd de controle over het volume van de hoofdtelefoon.

usb microphone with touchmute
streaming microphone volume control
podcast microphone headphone jack
podcast microphone with mic arm

De perfecte aanvulling op de microfoon voor uw thuiskantoor

Voor meer orde in uw thuiskantoor: Uw podcast-microfoon kan heel eenvoudig met een van de stabiele microfoonarmen CHERRY MA 3.0 UNI of CHERRY MA 6.0 UNI USB worden gecombineerd. Beide beschikken over handige draaiarmen voor vrij instelbare hoeken om de microfoon ideaal te plaatsen. Bovendien zijn ze universeel inzetbaar en ondersteunen niet alleen de microfoons uit de CHERRY UM MICROPHONE SERIES, maar ook andere soorten microfoons en vele andere digitale apparaten. Om plof- en sisklanken tijdens het spreken weg te filteren, terwijl u bijvoorbeeld een podcast met de USB-microfoon opneemt, kunt u de UM 3.0 aanvullen met het CHERRY UM POP FILTER.

Als u een streaming-microfoon zoekt, die niet alleen schittert door hoogwaardige verwerking, maar ook enkele praktische functies in petto heeft en heel eenvoudig kan worden bediend, bent u bij de CHERRY UM 3.0 helemaal aan het juiste adres. Podcast, VoiceOver of videoconferentie: met deze microfoon profiteert u altijd van een professioneel geluid. Bovendien heeft de verpakking geen plastic nodig. Uitpakken, aansluiten, opnemen!

microphone desk

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY UM 3.0

2 CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE