UM 3.0

UM 3.0
USB-microfoon voor streaming en kantoorgebruik
item number: UM 3.0
Nog %1 beschikbaar
Met snoer
Ontworpen in Duitsland
Verlengde garantie*
plasticvrije verpakking
USB 2.0
VL_Lieferumfang_USB-cable, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_microphone

Technical Details

Algemeen
besturingssysteem Mac OS, Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Breed product zonder verpakking 140 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 497 g
Hoogte product zonder verpakking 263 mm
kabellengte 250 cm
opslagtemperatuur max. 55 °C
bewaartemperatuur min. -5 °C
Lengte product zonder verpakking 160 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_USB-cable, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_microphone
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usb2orhigher
Audio
frequentiebereik min. 20 Hz
Kopfhörer Frequenzbereich max. 20000 Hz
Kopfhörer Frequenzbereich min. 20 Hz
Sound Pressure Level (SPL) 120 db
THD (total harmonic distortion) 1,41 %
Bitrate 24 bit
Samplerate 96 KHz
Richtcharakteristik Cardioid
Strombedarf/Stromverbrauch 5V, 60mA
Empfindlichkeit '-6.87dBFS(Max. gain)
Maximaler Schalldruck 120 db
Köpfhörer-Verstärker Impedanz 32 Ω
Köpfhörer Ausgangsleistung (RMS) 32.2 mW
Kopfhörer THD <0.057%
Kopfhörer Signal-Rausch-Verhältnis 94.2 db
Signal-Rausch-Verhältnis 69.1 db
Kapseln 1x 14mm
UM 3.0
CHERRY UM 3.0
CHERRY UM 3.0

USB-microfoon voor streaming en kantoorgebruik

De CHERRY UM 3.0 is de perfecte podcastmicrofoon voor beginners. Met zijn aantrekkelijke look in mat zwart en zijn driepoot-designvoet van massief metaal ziet hij er niet alleen goed uit, maar is hij bovendien absoluut robuust en kan hij altijd veilig worden neergezet. Uitgerust met een nierkarakteristiek is de UM 3.0 uitstekend geschikt om spraakopnamen van één persoon vast te leggen. Daarom bent u met deze USB-microfoon uitstekend toegerust voor een podcast, voor streaming-, gaming- of voice-over-toepassingen en voor MS teams-oproepen in het thuiskantoor. CHERRY: Your voice.

Podcast, streaming session of videocall: perfecte geluidskwaliteit met de UM 3.0

Wie de geluidskwaliteit van de standaard ingebouwde microfoon in laptop, webcam of headset niet voldoende vindt, is bij de CHERRY UM 3.0 aan het juiste adres. Met de streaming-microfoon maakt u het geluid van uw opnamen professioneel en bereikt u absoluut heldere en gedetailleerde audio. Hiervoor hebt u overigens geen speciale voorkennis nodig en extra software is niet nodig: de CHERRY UM 3.0 podcast-microfoon kan eenvoudig met Plug & Play via de meegeleverde USB-kabel op PC, Mac, PS4 of PS5 worden aangesloten en is direct klaar voor gebruik.

podcasting microphone
homeoffice microphone
podcasting microphone
microphone cardioid

DE microfoon voor spraakopnamen van één persoon

De meest gebruikte richtkarakteristiek bij een microfoon is de nier (cardioïde) die ook bij de UM 3.0 wordt gebruikt. Het geluid wordt daarbij van voren opgenomen; geluiden die van achteren en van opzij op de microfoon komen, worden overeenkomstig afgezwakt of volledig verborgen. Daarom bereikt u met de CHERRY UM 3.0 uitstekende resultaten bij spraakopnamen van één persoon. Als u bijvoorbeeld vanuit het thuiskantoor aan een videocall wilt deelnemen, een streaming-sessie wilt starten of een podcast wilt opnemen, is deze microfoon de juiste keuze.

Hoogwaardige uitvoering met praktische functies

Met de CHERRY UM 3.0 haalt u een hoogwaardig afgewerkte podcastmicrofoon met USB-C-aansluiting in huis die over enkele uiterst praktische functies beschikt. Zo is er aan de ene kant de touch-mute-functie waarmee de instapmicrofoon bij het streamen, gamen of in videocalls met slechts één aanraking kan worden uitgeschakeld. Dat de microfoon gemuted is, ziet u aan de rood oplichtende ledindicatie aan de bovenkant. Aan de andere kant behoudt u met de hoofdtelefoonaansluiting en de extra volumeregelaar in CHERRY-muiswiel-design aan de achterkant van de microfoon altijd de controle over het volume van de hoofdtelefoon.

usb microphone with touchmute
streaming microphone volume control
podcast microphone headphone jack
podcast microphone with mic arm

De perfecte aanvulling op de microfoon voor uw thuiskantoor

Voor meer orde in uw thuiskantoor: Uw podcast-microfoon kan heel eenvoudig met een van de stabiele microfoonarmen CHERRY MA 3.0 UNI of CHERRY MA 6.0 UNI USB worden gecombineerd. Beide beschikken over handige draaiarmen voor vrij instelbare hoeken om de microfoon ideaal te plaatsen. Bovendien zijn ze universeel inzetbaar en ondersteunen niet alleen de microfoons uit de CHERRY UM MICROPHONE SERIES, maar ook andere soorten microfoons en vele andere digitale apparaten. Om plof- en sisklanken tijdens het spreken weg te filteren, terwijl u bijvoorbeeld een podcast met de USB-microfoon opneemt, kunt u de UM 3.0 aanvullen met het CHERRY UM POP FILTER.

Als u een streaming-microfoon zoekt, die niet alleen schittert door hoogwaardige verwerking, maar ook enkele praktische functies in petto heeft en heel eenvoudig kan worden bediend, bent u bij de CHERRY UM 3.0 helemaal aan het juiste adres. Podcast, VoiceOver of videoconferentie: met deze microfoon profiteert u altijd van een professioneel geluid. Bovendien heeft de verpakking geen plastic nodig. Uitpakken, aansluiten, opnemen!

microphone desk

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY UM 3.0

2 CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE