G80-3000N RGB TKL

G80-3000N RGB TKL
The legend has a new look
item number: G80-3000N RGB TKL
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer
Verlengde garantie*
Voor industrieel gebruik
Mechanische MX
Mechanical cable keyboard without numeric keypad
Compact housing for more desk space
CHERRY MX Technology - Gold Crosspoint precision switches “Made in Germany” for all keys
RGB lighting with color effects in over 16 million colors
Full-N-key rollover – no keystroke is lost
Anti-ghosting – reliably prevents the output of keys not pressed
WIN key lock
Durable key labels
Manual, Keyboard
Het origineel, alleen kleiner: de CHERRY G80-3000N TKL is een veelzijdig toetsenbord met kabel met een gereduceerde toetsenindeling voor meer ruimte op het bureau. Het is gebaseerd op de eerste versie van de G80-3000 uit de jaren '80, die nog steeds wordt geproduceerd. Je krijgt een moderne klassieker die alle moderne eisen vervult, ook de tenkeyless-versie, en bovendien nog enkele nuttige gaming-functies en een chique RGB-verlichting. 

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Cable-length 180 cm
Max. storage temperature 60 °C
Min. storage temperature -20 °C
Scope of delivery Manual, Keyboard
Software support CHERRY Utility Software & Assistant, CHERRY KEYS
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
Reliability NA
Keyboard
Anti-ghosting yes
Response time 1 ms
Adjustable feet VL_MountingFeet_yes
Integrated metal plate nee
Palm rest VL_Palmrestavailability_notavailable
Internal memory nee
Service life per key (in million strokes) VL_LifetimeperKey_100mio
Max. current consumption (mA) of keyboard 500 mA
N-key rollover N-Key Rollover
Special key functions FN
Status LEDs in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_tkl80
Keycap material VL_Keycapmaterial_abs
Key labeling VL_Keycapinscription_laseretchingUV
Key technology VL_Tastentechnologie_mechanical
Key encryption nee
USB hub no
BYD data
Width of product without packaging 135 mm
Height of product without packaging 36 mm
Length of product without packaging 360 mm
CHERRY G80-3000N RGB TKL

Klein gaming-toetsenbord zonder cijferblok

Klassiek, met kabel en compact - dat is de CHERRY G80-3000N RGB TKL. Het moderne gaming-toetsenbord zonder cijferblok zorgt voor meer ruimte op het bureau en wordt met de RGB-verlichting met meer dan 16 miljoen kleuren een echte blikvanger bij elke set-up. Afgeleid van de eerste versie van de G80-3000 uit de jaren '80, die nog steeds wordt geproduceerd, beschikt ook het kleine mechanische toetsenbord over ergonomische toetskappen en geeft het het originele schrijfgevoel van weleer - waarom iets veranderen, wat al perfect is? Met de in Duitsland vervaardigde CHERRY MX Gold-Crosspoint precisieschakelaars werk je bovendien absoluut nauwkeurig en gaat er geen toetsinvoer verloren. Step up your game met de CHERRY G80-3000N RGB TKL! 

G80-3000N RGB TKL compact keyboard

Plaatsbesparend design - gereduceerd tot het wezenlijke

Het meest opvallende verschil met het origineel uit de jaren '80 is de slanke, moderne en compacte behuizing van het gaming-toetsenbord in tenkeyless-formaat. Het wegvallen van het cijferblok biedt enkele voordelen: door met de muis dichter bij het toetsenbord te komen, neem je een ergonomischere houding aan en kun je schouders en nek sparen. Bovendien is het mechanische TKL-toetsenbord eenvoudig te transporteren en is het plaatsbesparend op elke tafel. Keyboardliefhebbers zullen bij het kleine CHERRY G80-3000N RGB TKL direct een verwantschap met de oervariant herkennen: de lijnvoering en de vormgeving neigen in de richting van het toetsenbord van de jaren '80. In onze nieuwe interpretatie zoek je tevergeefs naar overbodige toeters en bellen. Zo kun je je op het wezenlijke focussen – zowel bij het werken als bij het gamen. 

mechanical gaming keyboard tkl

Levendige RGB-verlichting geheel naar jouw smaak

Het CHERRY G80-3000N RGB TKL gaming-toetsenbord heeft een indrukwekkende RGB-verlichting in meer dan 16 miljoen kleuren en talloze lichtopties: bewegende, meerkleurige effecten, een subtiele, eenkleurige verlichting of een individueel vorm te geven verlichting - je kunt je fantasie de vrije loop laten. Talrijke lichtfuncties en kleuren kunnen direct via het toetsenbord worden geselecteerd – zonder gebruik van aanvullende software. Voor iedereen die een meer geïndividualiseerde speelruimte wil, is er onze krachtige CHERRY UTILITY software. 

MX Silent Red

CHERRY MX Gold-Crosspoint precisieschakelaar (Made in Germany)

Wat het mechanische gaming-toetsenbord in TKL-formaat zo hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam maakt, zijn de in Duitsland geproduceerde CHERRY Gold-Crosspoint-precisieschakelaars. Minimaal 50 miljoen aanslagen per toets zijn probleemloos mogelijk. De slijtagebestendige, met laser bewerkte keycaps zorgen ervoor dat de letters op het keyboard ook na jaren in gebruik nog goed leesbaar zijn en niet vervagen. De ingebouwde CHERRY MX SILENT RED Switches vallen op door hun soepele en vooral stille schrijfgevoel zonder voelbare haptische feedback. Daarom slaat het kleine toetsenbord zowel bij gaming als op kantoor een goed figuur, zonder dat collega's door vervelende typgeluiden worden gestoord. 

Veelzijdig inzetbaar: een echte allrounder

Zoals dat hoort voor een goed gaming-keyboard, is ook de CHERRY G80-3000N RGB TKL uitgerust met alle gangbare speciale functies: Full-N-Key-rollover zorgt ervoor dat een onbeperkt aantal toetsen gelijktijdig wordt uitgelezen, hoeveel je er ook tegelijk indrukt. Foutieve invoer wordt door anti-ghosting betrouwbaar vermeden. Met de WIN-key-blokkering schakel je naar de game-modus en voorkom je dat je midden in het spel per ongeluk Windows-commando's uitvoert wanneer die actief zijn. Bovendien is het mechanische toetsenbord zonder cijferblok niet alleen geschikt voor gamers - ook veelschrijvers, programmeurs of creatievelingen komen daarmee volledig aan hun trekken. Al met al maken zijn ongeëvenaarde typgevoel, zijn schakelzekerheid en zijn tenkeyless-formaat het mechanische toetsenbord ook op kantoor of in de industrie een goede keuze.  

Het mechanische gaming-toetsenbord met kabel mag dan klein zijn, maar het doet niet onder voor de fullsize-keyboards met betrekking tot duurzaamheid en functionaliteit. De compacte afmetingen, de chique RGB-verlichting en de hoogwaardige MX-switches maken van de CHERRY G80-3000N RGB TKL een veelzijdig inzetbare en betrouwbare allrounder - voor gaming en op kantoor. 

tkl gaming desk

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY G80-3000N RGB TKL

2 CHERRY MC 2.1

3 CHERRY HC 2.2

4 CHERRY MP 2000