MX 3.1

MX 3.1
Next level gamen – krachtig gamingtoetsenbord in een trendy aluminium behuizing
item number: MX 3.1
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer
Mechanische MX
Mechanisch, bekabeld gamingtoetsenbord in een beproefde, hoogwaardige aluminium behuizing voor een opvallende look
Dempende toetsenbordstructuur voor effectieve geluidsreductie en een prettig typgevoel
Zachte en comfortabele toetsaanslag dankzij geïntegreerde dempingsmechanismen voor een game-ervaring zonder vermoeide vingers en polsen tijdens lange gamesessies
CHERRY MX2A-technologie – Gold-Crosspoint precisieschakelaar met geoptimaliseerde akoestiek en zijdezachte toetsaanslag voor alle toetsen - Made in Germany
Configureerbare verlichting in 16,8 miljoen kleuren van het RGB-spectrum met talrijke geïntegreerde lichteffecten voor individuele toetsverlichting en zijverlichtingselementen
Slijtvaste ABS-toetsknoppen in originele CHERRY-toetskaphoogte voor een ergonomisch ontwerp en lange duurzaamheid
Full-N-Key-Rollover – alle toetsen worden gelijktijdig uitgelezen
Anti-ghosting – geen falende toetsaanslagen
WIN-Key-vergrendeling - voor de game-ervaring zonder ongewenste onderbrekingen
Verwijderbare, gevlochten USB-C-kabel voor moeiteloos transport en duurzaamheid
Eenvoudige en individueel instelbare toetstoewijzing en verlichtingsregeling dankzij de eigen CHERRY-software
Optionele, inschroefbare metalen voetjes voor een individuele uitlijning van het toetsenbord
Mounting feet, USB-cable, Keyboard
The CHERRY XTRFY MX 3.1 keyboard is not only visually stunning, but also boasts a high-quality aluminum housing and impressive RGB lighting. Featuring the latest CHERRY MX2A switches, a noise-damping keyboard structure, and the usual CHERRY gaming functions, this keyboard will help you achieve top performance and provide an unforgettable user experience.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Windows 10 or higher, Windows 7
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Cable-length 160 cm
Max. storage temperature 45 °C
Min. storage temperature -20 °C
Scope of delivery Mounting feet, USB-cable, Keyboard
Software support CHERRY Utility Software & Assistant
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
Reliability MTBF 90: > 10 Mio.
Keyboard
Anti-ghosting yes
Response time 1 ms
Adjustable feet VL_MountingFeet_yes
Integrated metal plate ja
Palm rest VL_Palmrestavailability_asaccessory
Max. current consumption (mA) of keyboard 500 mA
N-key rollover N-Key Rollover
Status LEDs in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
Keycap material VL_Keycapmaterial_abs
Key technology VL_Tastentechnologie_mechanical
Key encryption nee
USB hub no
Windows key met Windows-toets
BYD data
Width of product without packaging 138 mm
Height of product without packaging 35 mm
Length of product without packaging 435 mm
CHERRY XTRFY MX 3.1

Next level gamen – krachtig gamingtoetsenbord in een trendy aluminium behuizing

Omdat uiterlijk niet alles is: Met zijn intelligente RGB-verlichting en robuuste behuizing van aluminium maakt het gamingtoetsenbord CHERRY XTRFY MX 3.1 indruk aan de buitenkant, maar dat geldt ook voor de binnenkant: De geavanceerde geluiddempende structuur zorgt voor een comfortabele en tegelijkertijd gerichte type-ervaring. Bovendien beschikt het gamingtoetsenbord met gevlochten kabel over handige extra functies die je een doorslaggevend voordeel in de game kunnen geven. Onze eigen CHERRY MX2A-schakelaars maken met hun geoptimaliseerde akoestiek en soepele toetsaanslag het geheel compleet.

Een toetsenbord dat tegen een stootje kan

De CHERRY XTRFY MX 3.1 maakt indruk door zijn stabiliteit, zelfs tijdens intense game-momenten: Het mechanische gamingtoetsenbord heeft een aluminium behuizing die het niet alleen robuust maakt, maar ook een opvallende look geeft. De slijtvaste ABS-toetskappen vervagen niet, zelfs niet bij intensief gebruik, waardoor je langer van je product kunt genieten. De MX 3.1 kan moeiteloos op je eindapparaat worden aangesloten met de gevlochten USB-C-kabel. Als je het toetsenbord wilt meenemen, kun je gemakkelijk de kabel loskoppelen. In plaats daarvan kun je ook een eigen kabel gebruiken voor het mechanische gamingtoetsenbord.

Voor een blijvende en aangename gamebeleving

Vooral tijdens snel typen en gamen kunnen geluiden van het bedienen van toetsen een storend effect hebben. De geluiddempende structuur van de CHERRY XTRFY MX 3.1 vermindert deze geluiden effectief voor geconcentreerd gamen zonder afleiding. Dankzij de geïntegreerde dempingsmechanismen profiteer je niet alleen van optimale akoestiek en een verbeterd typegevoel, maar kun je het gamingtoetsenbord met kabel ook tijdens langere sessies probleemloos blijven gebruiken.

Als je de voorkeur geeft aan een grotere hellingshoek, kun je deze afzonderlijk afstellen met de inschroefbare metalen voetjes. Dankzij de zachte en comfortabele toetsaanslag kun je vermoeidheidsvrij gamen, zonder dat je vingers en polsen worden belast. Door minder trilling tijdens het activeren van de toetsen, wordt ook de slijtage van het toetsenbord zelf verminderd, waardoor de MX 3.1 extra lang meegaat.

 

CHERRY MX2A-technologie Geoptimaliseerde akoestiek in combinatie met soepele toetsaanslagen

Onze eigen CHERRY MX2A-schakelaars zijn zacht, responsief en uiterst robuust. Ze geven je een ongeëvenaarde bedieningservaring en worden exclusief in Duitsland geproduceerd, net als de originele CHERRY MX-switches. De nieuwe variant is in de fabriek voorzien van hoogwaardig smeermiddel en beschikt over nieuw gevormde veren, die krasgeluid verminderen en de glij-eigenschappen optimaliseren. Dus het typen met de CHERRY XTRFY MX 3.1 is daarom niet alleen stiller – afhankelijk van de geselecteerde schakelaarvariant kun je ook rekenen op maximaal 100 miljoen toetsaanslagen zonder verlies van de invoerkwaliteit. Het gamingtoetsenbord met kabel is verkrijgbaar in de volgende varianten:

CHERRY MX2A-schakelaar Hoe typt het? Eigenschappen van de schakelaar Toetsaanslag
MX2A RED Licht en direct lineair (geen klik) > 100 miljoen
MX2A BROWN gericht en voelbaar tactiel (geen klik) > 100 miljoen

RGB-verlichting voor indrukwekkende lichteffecten

De CHERRY XTRFY MX 3.1 biedt een levendige RGB-verlichting in meer dan 16 miljoen kleuren, waarmee je zelf jouw eigen setup kunt instellen. Kies uit allerlei kant-en-klare kleurenspellen of creëer, gemakkelijk met onze gratis CHERRY UTILITY-software, je eigen lichteffecten voor de lichtelementen aan de zijkanten of de toetsverlichting. Het mechanische toetsenbord met kabel onthoudt automatisch je instellingen, zodat je ze op elk moment kunt oproepen of aanpassen. Met de software kun je ook verschillende macro's programmeren, snelkoppelingen en tekstblokken maken en de multimediabediening aanpassen.

Handige extra functies: Laat niets aan het toeval over

Zelfs in turbulente gamesituaties kun je vertrouwen op de CHERRY XTRFY MX 3.1: Dankzij Full-N-Key-Rollover worden alle toetsen tegelijkertijd uitgelezen en gaat er geen invoer verloren. Foutieve invoer wordt op zijn beurt voorkomen door anti-ghosting. Bovendien beschikt het veelzijdige gamingtoetsenbord met kabel over windowstoetsblokkering, waardoor je tijdens het gamen niet wordt onderbroken door ongewenste Windows-opdrachten.

Ben je op zoek naar een gamingtoetsenbord met kabel dat er niet alleen goed uitziet, maar waarop je ook tijdens de meest intense gamingsituaties kunt vertrouwen? De CHERRY XTRFY MX 3.1 is voorzien van een stabiele behuizing van aluminium, een dempende toetsenbordstructuur voor effectieve geluidsvermindering en onze robuuste CHERRY MX2A-schakelaars voor een comfortabele gamebeleving zonder afleidingen.

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY XTRFY MX 3.1

2 CHERRY XTRFY M68 PRO WIRELESS

3 CHERRY XTRFY NGALE X

4 CHERRY XTRFY GP5 AMNIS BLUE

5 CHERRY XTRFY H2