NGALE R

NGALE R
Premium USB-microfoon voor opnemen en streamen
item number: NGALE R
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer
Zelfstandige microfoon voor streamen en opnemen
USB plug-and-play
Instelbare RGB-verlichting
Instellingen en bewaking op het apparaat
Dubbele opnamemodi - laagfilter voor gaming
USB-cable, Manual, microphone
Met de CHERRY XTRFY Ngale R maak je hoogwaardige geluidsopnamen van premiumkwaliteit. De tafelmicrofoon voor de pc is uitgerust met een nierkarakteristiek en een Low-Cut-Filter, waardoor ruis tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor profiteer je tijdens het gamen of streamingsessies van optimaal geluid. Het retro-ontwerp met RGB-verlichting geeft de microfoon een unieke look. Bovendien kun je de Ngale R gemakkelijk aansluiten via plug and play - zonder dat je extra software hoeft te installeren.

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Linux, Mac OS, Windows 7 or higher
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Cable-length 200 cm
Scope of delivery USB-cable, Manual, microphone
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
BYD data
Width of product without packaging 86 mm
Height of product without packaging 193 mm
Length of product without packaging 100 mm
Audio
Sound Pressure Level (SPL) 112 db
totale harmonische vervorming 0,5 %
Bitrate 24 bit
Steekproefsnelheid 96 KHz
Polar patterns Cardioid
Power requirement/consumption 5V/150mA
Sensitivity 4.7mV/Pa
Max SPL 112 db
Capsules 1x16mm
NGALE R

CLEARER THAN EVER.

CHERRY XTRFY NGALE R

Premium USB-microfoon voor opnemen en streamen

Streamen, opnemen en doorstarten: Met onze CHERRY XTRFY Ngale R heb je alles wat je nodig hebt om opnamen met een perfecte geluidskwaliteit te maken. De stijlvolle tafelmicrofoon met USB-aansluiting kan eenvoudig worden aangesloten via plug & play. Je kunt alles direct op het apparaat instellen. Met de nierkarakteristiek en het Low-Cut-Filter beschik je over de perfecte uitrusting voor je streaming- of gamingsessie. Het retro-ontwerp met RGB-verlichting maakt het helemaal compleet.

Twee opnamemodi voor perfecte geluidskwaliteit op ieder moment

De CHERRY XTRFY Ngale R is uitgerust met nierkarakteristiek (cardioïde). Daarbij het geluid van voren opgenomen, terwijl geluiden vanaf de achterkant of de zijkanten wordt afgezwakt of volledig verborgen. Daardoor is de USB-tafelmicrofoon bijzonder geschikt voor spraakopnamen van één persoon. Bij de Ngale R staat geluidskwaliteit centraal. Met een grote, hoogwaardige niercapsule is deze microfoon een geweldige keuze voor gamers en creators, waarin duidelijke en heldere solo-opnamen belangrijker zijn dan het kiezen van verschillende richtkarakteristieken.

Bovendien profiteer je met de Ngale R van twee verschillende opnamemodi: Het Low-Cut-Filter is vooral bij gaming- of streamingsessies een goede keuze, omdat mogelijke ruis wordt gefilterd. Denk bijvoorbeeld aan het geluid van toetsen, die je hard indrukt tijdens het spelen van intensieve games. Het Low-Cut-Filter verwijdert de laagste frequenties voor optimale helderheid bij het gamen. De Full-Range-Modus is op zijn beurt geschikt voor voice-overs, podcasts en andere opnamen, omdat je in deze modus spraakopnamen over het gehele frequentiebereik maakt.

Snelle opbouw, eenvoudige bediening

Om de tafelmicrofoon op de pc aan te sluiten, sluit je gewoon de gevlochten USB-C- op USB-A-kabel op de USB-poort van het eindapparaat aan - en klaar. De Ngale R kan eenvoudig worden aangesloten via plug and play. Vervolgens bieden de bedieningselementen van het apparaat snel toegang tot instellingen zoals Touch Mute, microfoonversterking en headsetvolume. Als de gaming-microfoon is gedempt, licht deze rood op. Als je wilt doorgaan met opnemen, tik je nogmaals op de microfoon en wordt de demping opgeheven. Met slechts één druk op de knop kun je ook schakelen tussen de beide opnamemodi en kiezen uit verschillende LED-kleuren en RGB-effecten. Zo pas je jouw streaming-setup helemaal aan je eigen stemming en voorkeuren aan.

Ngale Boom Arm

Voor meer bewegingsvrijheid:

Hoewel de microfoon dankzij de metalen standaard absoluut stevig op de tafel staat, kan hij in de weg zitten als je bijvoorbeeld een Let's Play opneemt en ruimte nodig hebt om te gamen. In dergelijke situaties kun je de Ngale R tafelmicrofoon van de standaard verwijderen en deze combineren met onze CHERRY XTRFY Ngale Boom Arm. Deze robuuste arm van aluminium heeft flexibele scharnieren die met de hand kunnen worden versteld, evenals geïntegreerd kabelmanagement voor een netjes geordende setup. Bovendien is hij voorzien van een 3/8-inch schroefdraad; een 5/8-inch adapter wordt meegeleverd. Daardoor is de Ngale Boom Arm niet alleen perfect voor de CHERRY XTRFY Ngale microfoons, maar ook compatibel met de meeste andere professionele studiomicrofoons.

De CHERRY XTRFY Ngale R biedt niet alleen uitstekende geluidsopnamen, maar kan ook bijzonder eenvoudig worden aangesloten en bediend. Vooral het Low-Cut-Filter maakt deze stijlvolle tafelmicrofoon voor gaming, streaming of voice-overs tot een gadget waar je al snel niet meer zonder zult kunnen.