NGALE R

NGALE R
CHERRY XTRFY NGALE R HOOGWAARDIGE USB-MICROFOON VOOR OPNEMEN EN STREAMEN
item number: NGALE R
Nog %1 beschikbaar
Zelfstandige microfoon voor streamen en opnemen
USB plug-and-play
Instelbare RGB-verlichting
Instellingen en bewaking op het apparaat
Dubbele opnamemodi - laagfilter voor gaming
VL_Lieferumfang_USB-cable, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_microphone
De Ngale R USB-microfoon legt uw stem helder vast, terwijl het RGB-verlichte, retro-geïnspireerde ontwerp ervoor zorgt dat uw streams en video's er net zo goed uitzien als ze klinken.

Technical Details

Algemeen
opslagtemperatuur max. 55 °C
bewaartemperatuur min. -5 °C
leveringsomvang VL_Lieferumfang_USB-cable, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_microphone
CHERRY XTRFY NGALE R

STREAMEN, OPNEMEN EN UITBLINKEN.

De Ngale R beschikt over alles wat u nodig hebt voor een probleemloze geluidsopname van hoge kwaliteit. Deze stand-alone USB-microfoon heeft een cardioïde polair patroon en slimme ruisonderdrukking om je stem helder vast te leggen, terwijl het RGB-verlichte, retro-geïnspireerde ontwerp ervoor zorgt dat je streams en video's er net zo goed uitzien als ze klinken.

HELDER EN SCHERP.

De Ngale R geeft prioriteit aan geluidskwaliteit boven meerdere polaire patronen, met een hoogwaardige cardioïde capsule voor streaming, voice-overs en solo-opnamen met meer detail.

LAAGFILTER VOOR INTENS GAMEN.

Neem uw stem op of stream deze over het gehele frequentiebereik van de microfoon en activeer het laagfilter om ruis tijdens het gamen te minimaliseren. Voor de beste geluidskwaliteit biedt de Ngale R dubbele opnamemodi, die eenvoudig kunnen worden omgeschakeld door de muteknop ingedrukt te houden.

SNEL IN TE STELLEN, EENVOUDIG IN GEBRUIK.

De Ngale R is eenvoudig aan te sluiten via USB voor directe plug-and-play-functionaliteit en wordt geleverd met een handige bureaustandaard. De microfoon is compatibel met standaarden met schroefdraad van 3/8", en kan ook op een zwenkarm worden gemonteerd. Zodra u de USB-kabel hebt aangesloten, hebt u via de bedieningselementen op het apparaat snelle toegang tot instellingen zoals dempen, microfoonversterking en het volume van de hoofdtelefoon. Met één druk op de knop kunt u ook het laagfilter activeren en schakelen tussen verschillende LED-kleuren en RGB-effecten.