SLIDEPAD ERGO

SLIDEPAD ERGO
Glijdende armsteun ter verbetering van de ergonomie op de werkplek
item number: SLIDEPAD ERGO
Nog %1 beschikbaar
VL_icon_multiselect_designed_in_germany
VL_icon_multiselect_ergonomic_product
VL_icon_multiselect_plastic_free_packaging

Technical Details

Product Details
SKU SLIDEPAD ERGO
SLIDEPAD ERGO
CHERRY SLIDEPAD ERGO
CHERRY SLIDEPAD ERGO

Glijdende armsteun ter verbetering van de ergonomie op de werkplek

De CHERRY SLIDEPAD ERGO is een glijdende armsteun ter verbetering van de ergonomie op de werkplek. De beweegbare steun voor de bureautafel optimaliseert de positie van uw pols en onderarm, waardoor u pijn bij het werken met muis en toetsenbord kunt voorkomen.

Comfortabel en ergonomisch

Uw arm ligt comfortabel op het gevoerde steunvlak, zonder dat de bewegingsvrijheid wordt beperkt. Bij het wisselen van muis naar toetsenbord hoeft u uw arm niet meer omhoog te tillen. U glijdt samen met de pads moeiteloos heen en weer, zowel op een muismat als op een bureautafel. De beweegbare steun ontlast de arm en bevordert een rechte lichaamshouding. Dit helpt u bij het dagelijks werk en draagt bij aan de ontspanning van de schouders. Hierdoor kunnen RSI (oftewel „muisarm”), carpaletunnelsyndroom, elleboogklachten of peesontsteking worden voorkomen.

ergonomic slidepad

Universeel en toch individueel

De CHERRY SLIDEPAD ERGO kan met elke muis of toetsenbord worden gebruikt - natuurlijk ook met verticale muizen. De pad kan linkshandig of rechtshandig worden gebruikt, of bij gebruik van een tweede pad ook met beide handen. Plaats uw arm daar waar het voor u het meest comfortabel is, van de voorkant van de pols tot de achterkant van de elleboog. De toepassingsgebieden zijn daardoor zeer veelzijdig – helemaal zoals u het wilt.

ergonomic wrist rest

Makkelijk in onderhoud en duurzaam

De ergonomische slidepad is door het aangename oppervlak van hoogwaardig synthetisch leer heel eenvoudig te reinigen en ontsmetten. Zo ziet de pad er ook na langer gebruik nog uit als nieuw. Er is niets dat een jarenlang gebruik in de weg staat.

De CHERRY SLIDEPAD ERGO heeft een strak en minimalistisch design en staat voor maximale ergonomie. Een elegant vormgegeven accessoire voor elke werkplek, die het dagelijks werk voelbaar gemakkelijker maakt.

ergonomic desk

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY SLIDEPAD ERGO

2 CHERRY STREAM KEYBOARD WIRELESS

3 CHERRY GENTIX BT

4 CHERRY HC 2.2