STREAM KEYBOARD WIRELESS

STREAM KEYBOARD WIRELESS
The best STREAM ever as a wireless keyboard.
item number: STREAM KEYBOARD WIRELESS
Nog %1 beschikbaar
Maximum productivity:
Super silent keystroke
Proprietary SX scissor technology
Unbeatable typing feel
Highest quality:
Rubberized feet for perfect slip resistance
Durable key labels
Keyboard with AES-128 encryption
Integrated metal plate for maximum torsional rigidity
Blue Angel eco label
Optimum operating comfort:
Battery life up to 36 months
Status LEDs indicate and low battery level
Integrated status LEDs for the CAPS LOCK, NUM and SCROLL keys
Keyboard with 10 office & multimedia keys
Very latest design:
Low profile
GS certificate (full size layout)
VL_Lieferumfang_2xAA, VL_Lieferumfang_Nano-USB-Receiver, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur
The CHERRY STREAM KEYBOARD WIRELESS is the wireless version of the familiar STREAM KEYBOARD. The 2.4 GHz wireless keyboard has all the features that have made its wired counterpart so popular. The new STREAM KEYBOARD WIRELESS is the perfect choice for all those who have been waiting for the wireless version of the CHERRY classic.

Technical Details

Algemeen
besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Breed product zonder verpakking 162,2 mm
garantie VL_Garantie_1additionalyear
Gewicht hoofdproduct 923 g
Hoogte product zonder verpakking 23,1 mm
opslagtemperatuur max. 60 °C
bewaartemperatuur min. -20 °C
Lengte product zonder verpakking 462,2 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_2xAA, VL_Lieferumfang_Nano-USB-Receiver, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur
software-ondersteuning CHERRY KEYS
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
betrouwbaarheid MTBF > 80.000 Stunden
Battery
Oplaadbare batterij nee
aantal batterijen 2
Battery type VL_BatteryType_alkali
Vervangbare batterij ja
Battery design AA
Batterij oplaadaansluiting nee
Keyboard
verlichting nee
anti-ghosting not specified
steun voeten VL_MountingFeet_integrated
Bedieningskracht (cN) 65 cN
Ingebouwde metalen plaat ja
polssteun VL_Palmrestavailability_notavailable
Intern geheugen nee
Luidheid (dB) toetsenbord 49 db
Levensduur per toets (toetsaanslagen in miljoenen) VL_LifetimeperKey_20mio
Max stroomverbruik (mA) toetsenbord 20 mA
N sleutel rollover niet gespecificeerd
schakelkarakteristieken standard
Speciale toetsfuncties VL_FunctionadditionalkeyBrowser, VL_FunctionadditionalkeyCalculator, VL_FunctionadditionalkeyLasttrack, VL_FunctionadditionalkeyNexttrack, VL_FunctionadditionalkeyPClock, VL_FunctionadditionalkeyPlayPause, VL_FunctionadditionalkeyUnmuteMute, VL_FunctionadditionalkeyVolume up, VL_FunctionadditionalkeyVolumedown, VL_FunctionadditionalkeyeMailprogram
status-LED's in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
keycap materiaal VL_Keycapmaterial_abs
Sleutel technologie VL_Tastentechnologie_scissor
sleutelversleuteling nee
USB-hub no
Wireless
draadloos bereik 10 m
USB stick ja
Versleuteling in draadloze modus ja
STREAM KEYBOARD WIRELESS
STREAM KEYBOARD WIRELESS
CHERRY STREAM KEYBOARD WIRELESS

De beste STREAM ooit nu als draadloos toetsenbord

Het CHERRY STREAM KEYBOARD WIRELESS is de draadloze versie van het bekende STREAM KEYBOARD. Het 2,4 GHz draadloze toetsenbord heeft alles wat zijn tegenspeler met draadverbinding beroemd heeft gemaakt. Voor iedereen die op de CHERRY klassieker in de draadloze versie heeft gewacht, is het nieuwe STREAM KEYBOARD WIRELESS de perfecte keuze.

Het design - Comfort & style voor het moderne kantoor

Bij het STREAM KEYBOARD WIRELESS ontmoet eenvoudig minimalisme hoog comfort. Het toetsenbord verenigt alle voordelen van het bekende STREAM KEYBOARD en breidt het bereik van de functies uit met een 2,4 GHz-technologie met een bereik van 10 m. Superslank en gereduceerd tot het essentiële, is het een echte blikvanger op uw bureau. Ook de kwaliteit speelt mee op het hoogste niveau. Het verschil maakt de stabiele bouwvorm met geïntegreerde metalen plaat, de beide robuuste opstelvoeten en de acht rubberpads. Zo is typen weer leuk!

cordless office keyboard
wireless office keyboard
wireless office keyboard
SX scissor mechanics

Het hart - CHERRY SX-schaartechnologie

De STREAM-familie staat bekend om zijn optimale typegevoel. Maar hoe ontstaat dit optimale typegevoel eigenlijk? Volgens ons zijn de exacte verwerking van de schaartechnologie en een exact gedefinieerd drukpunt essentieel. Bovendien moet de kwaliteit langdurig dezelfde blijven. En het typen mag niet te luid zijn. Juist bij meerdere werkplekken in een kantoor, betekent een geruisloze werkomgeving een verhoging van de productiviteit. Goed dus dat het draadloze toetsenbord van CHERRY is uitgerust met fluisterzachte toetsen.

wireless keyboard office

2.4 GHz draadloze technologie - Tot ziens kabelchaos

Gewoon erin steken en beginnen - de opbouw van de verbinding van het platte draadloze toetsenbord wordt heel eenvoudig volgens het plug-and-play-principe tot stand gebracht. AES-128-encryptie zorgt ervoor dat gegevens gecodeerd worden verzonden. Een stabiele verbinding inclusief een reikwijdte van 10 m is vanzelfsprekend.

wireless office desk

Vertrouwde omgang - Nooit meer zoeken

Met het draadloze toetsenbord behoort het zoeken naar bepaalde toetsen tot het verleden. Het toetsenbord beschikt over een full-size-layout en een cijferblok waardoor de omgang ermee meteen heel vertrouwd is. Nuttig zijn ook de leds voor CAPS LOCK, NUM- en SCROLL LOCK. Deze zijn direct in de toetsen geïntegreerd en tonen zo heel direct welke statusled geactiveerd is. Dit is een functie die anders alleen wordt geboden door producten in hogere prijsklassen. Ook een komende accuwissel wordt duidelijk en op tijd aangegeven door knipperen van de led. De lange levensduur van 36 maanden zorgt er echter voor dat dit slechts heel zelden voorkomt.

wireless stream keyboard
wireless keyboard with led
cordless keyboard office
office keyboard cordless

Modern werken - Doordachte functies & flexibele extra’s

Alle veel gebruikte functies bevinden zich op praktische extra toetsen op het platte pc-toetsenbord. Hieronder bevinden zich zes gewone toetsen voor de bediening van uw multimediaspeler en drie extra toetsen: de browser-, e-mail- en rekenmachinetoets. Ook heel handig is de blokkeertoets. In plaats van meerdere stappen of een toetscombinatie kan de gebruiker zich met slechts één enkele klik bij het verlaten van de werkplek afmelden. Juist op kantoor is dit belangrijk, meerdere keer per dag. Extra flexibiliteit garandeert de CHERRY KEYS-software. Met slechts enkele muisklikken kan het toetsenbord zonder kabels worden omgetoverd in een toetsenbord dat volgens de individuele wensen is geconfigureerd.

Samen voor een goede toekomst - Duurzaamheid & gezondheid

Bij het CHERRY STREAM KEYBOARD WIRELESS zijn we erin geslaagd om een verpakking geheel zonder kunststof te maken. In plaats daarvan gebruiken we nu duurzame materialen. Een ander positief aspect is dat het toetsenbord het oudste van alle milieubeschermingslabels heeft gekregen, de “blauwe engel”. Bovendien draagt het toetsenbord het GS-kenmerk voor “beproefde veiligheid". Het enige wettelijk geregelde keurmerk in Europa certificeert dat aan gedefinieerde ergonomische en veiligheidsnormen is voldaan. Al deze criteria bieden een richtlijn bij duurzaam inkopen en als het gaat om uw gezondheid en die van uw werknemers.

Zoekt u naar een onderhoudsvrij en draadloos toetsenbord voor veelschrijvers en waardeert u de voordelen van de CHERRY SX-schaartechnologie? Met het CHERRY STREAM KEYBOARD WIRELESS bent u aan het juiste adres. Dit toetsenbord combineert het bekende STREAM KEYBOARDs met een 2,4 GHz draadloze technologie en is zo een echte allrounder voor uw dagelijkse werkleven.

WIRELESS DESK

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY STREAM KEYBOARD WIRELESS

2 CHERRY GENTIX BT

3 CHERRY SLIDEPAD ERGO

4 CHERRY HC 2.2