MX 2.0S

MX 2.0S
Voor het gamen gemaakt – zakelijk, modern toetsenbord met MX-technologie
item number: MX 2.0S
Nog %1 beschikbaar
RGB
VL_icon_multiselect_award_winning_product
VL_icon_multiselect_corded
VL_icon_multiselect_designed_in_germany
VL_icon_multiselect_mechanical_mx
VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur

Technical Details

Product Details
SKU MX 2.0S
Algemeen
besturingssysteem Windows 10 or higher, Windows 7
Breed product zonder verpakking 145 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 785 g
Hoogte product zonder verpakking 40 mm
kabellengte 180 cm
opslagtemperatuur max. 60 °C
bewaartemperatuur min. -20 °C
Lengte product zonder verpakking 428 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur
software-ondersteuning CHERRY Utility Software & Assistant
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
Keyboard
anti-ghosting VL_KS_yesno_yes
steun voeten VL_MountingFeet_integrated
Ingebouwde metalen plaat nee
polssteun VL_Palmrestavailability_asaccessory
Intern geheugen nee
Levensduur per toets (toetsaanslagen in miljoenen) VL_LifetimeperKey_100mio
Max stroomverbruik (mA) toetsenbord 500 mA
N sleutel rollover Full-Key-Rollover
Speciale toetsfuncties VL_FunctionadditionalkeyBrowser, VL_FunctionadditionalkeyCHERRYKey, VL_FunctionadditionalkeyCalculator, VL_FunctionadditionalkeyFN, VL_FunctionadditionalkeyLasttrack, VL_FunctionadditionalkeyNexttrack, VL_FunctionadditionalkeyPlayPause, VL_FunctionadditionalkeyUnmuteMute, VL_FunctionadditionalkeyVolume up, VL_FunctionadditionalkeyVolumedown
status-LED's in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
keycap materiaal VL_Keycapmaterial_abs
Tastenknopf Beschriftung VL_Keycapinscription_laseretchingUV
sleutelversleuteling nee
USB-hub VL_KS_yesno_no
verzegeling nee
CHERRY MX 2.0S
MX 2.0S
CHERRY MX 2.0S

Voor het gamen gemaakt – zakelijk, modern toetsenbord met MX-technologie

Precies wat je nodig hebt om te gamen: Bij het CHERRY MX 2.0S toetsenbord met kabel draait alles om functionaliteit. Hoogwaardige materialen in combinatie met de beproefde CHERRY MX-technologie vormen samen een mechanisch gaming-keyboard in een tijdloze, minimalistische look - designed in Germany. De MX 2.0S is verkrijgbaar in het zwart of het wit, onverlicht of met indrukwekkende RGB-verlichting. Wat betreft de switch-eigenschappen kun je uit vijf verschillende originele CHERRY MX-switches kiezen en een toetsenbord samenstellen dat optimaal is afgestemd op jouw gaming-stijl: Step up your game met de CHERRY MX 2.0S!

mx 2.0s german design award

Eenvoudig en functioneel design

Het CHERRY MX 2.0S toetsenbord wordt gekenmerkt door een minimalistische, functionele vormgeving en een rechtlijnig design. In de categorie “excellent product design” in de subcategorie “Computer en communicatie” werd het gaming-keyboard in 2021 zelfs onderscheiden met de German design Award “Special mention”. De nadruk ligt op de pure functie, gebaseerd op het zogenoemde “Bauhaus-idee”.
De klassieke toetsenbordindeling is ontworpen door Prof. Peter Raab, docent aan de universiteit van Coburg. Geheel volgens de principes van het Bauhaus-design is daarbij een perfecte, geoptimaliseerde verbinding tussen de binnenkant en de buitenkant van het toetsenbord tot stand gekomen. De CHERRY MX 2.0 S beschikt over extreem smalle randen voor een slank en modern uiterlijk met duidelijke lijnen, zonder onnodige opsmuk. De slijtvaste toetskapjes zorgen ervoor dat het opschrift van de toetsen ook na jaren gebruik goed leesbaar blijft.
De hoek van het moderne MX gaming-toetsenbord kun je met de uitklapbare voeten aanpassen. Om je polsen bij lange en intensieve gamesessies te ontlasten, gebruik je de bijpassende CHERRY AC 2.3-polssteun als perfecte aanvulling op je CHERRY MX 2.0S toetsenbord.

mx 2.0s rgb gaming keyboard

RGB-verlichting met meer dan 16 miljoen kleuren: Individueel aan te passen

Het CHERRY MX 2.0S toetsenbord is verkrijgbaar in een diepzwarte behuizing en donkere toetsen of in stralend wit, afhankelijk van wat beter bij je gaming-setup past. Daarnaast kun je kiezen uit twee verschillende verlichtingsvarianten: De onopvallende standaardversie zonder toetsverlichting of de opvallende RGB-versie met meer dan 16 miljoen kleuren. Talrijke kleureffecten, verlichtingsmodi of sneltoetsen kun je heel eenvoudig instellen via de gratis CHERRY UTILITY-software.

Hoogwaardig binnenwerk: Onze originele CHERRY MX-switches

De MX 2.0S is uitgerust met onze eigen MX-switches, zodat je in elke situatie optimale prestaties behaalt. Dit CHERRY-toetsenbord met kabel is verkrijgbaar in vijf varianten, elk met andere switches, waardoor elke variant net iets andere eigenschappen heeft. Voor voelbare feedback zonder klikken kies je de MX BROWN. Hou je meer van licht en stil? Dan is de CHERRY MX SILENT RED de beste keuze. In het volgende overzicht kun je precies de switches uitzoeken die het beste bij je gaming-stijl passen:

CHERRY MX Switches Hoe typt het? Eigenschappen van de switches Toetsaanslag
MX BLACK krachtig en direct lineair (geen klik) > 100 miljoen
MX BLUE luid en voelbaar tactiel (met klik) > 50 miljoen
MX BROWN gericht en voelbaar tactiel (zonder klik) > 100 miljoen
MX RED licht en direct lineair (geen klik) > 100 miljoen
MX SILENT RED licht en stil lineair (geen klik & stil) > 50 miljoen
cherry gaming mx keyboard

Moderne functies voor je gamebeleving

Of je voor je toetsenbord nu voor MX BLACK, MX RED of CHERRY MX Brown kiest: De gepatenteerde Gold-Crosspoint-technologie van CHERRY garandeert onafhankelijk van de geselecteerde switches keer op keer een betrouwbare aanslag, uitstekende feedback en een feilloze reactiesnelheid. Meervoudige mechanieken onder elke toets zorgen voor een uniforme aanslag. Daarnaast beschikt het CHERRY MX 2.0S toetsenbord over alle handige functies die je van een modern gaming-keyboard kunt verwachten:
Full-N-Key-Rollover zorgt ervoor dat alle toetsen gelijktijdig kunnen worden ingedrukt en uitgelezen. Foutieve invoer wordt voorkomen door anti-ghosting. Met de WIN-Key-blokkering voorkom je per ongeluk uitgevoerde Windows-opdrachten terwijl je midden in het spel zit. Met de CHERRY-toets heb je met slechts één druk op de knop toegang tot de CHERRY-website en de CHERRY UTILITY-software, waarmee je onder andere instellingen voor de RGB-verlichting kunt aanpassen. 

Het CHERRY MX 2.0S toetsenbord is een eenvoudig no-nonsensetoetsenbord zonder overbodige functies. De nadruk ligt op functionaliteit. Als je een kwalitatief hoogwaardig product met originele CHERRY MX switches en alle voordelen van een goed gaming-keyboard zoekt, heb je met de MX 2.0S een toetsenbord gevonden waarop je altijd kunt vertrouwen: tijdens het gamen, op kantoor en thuis.

cherry gaming setup series 2

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY MX 2.0S

2 CHERRY HC 2.2

3 CHERRY MC 2.1