KC 200 MX

KC 200 MX
Minimalistisch mechanisch toetsenbord met oppervlak van geëloxeerd aluminium
item number: KC 200 MX
Nog %1 beschikbaar

Free PALMREST ERGO 

Buy a KC 200 MX and get a free PALMREST ERGO.

3̵4̵,̵9̵9̵ ̵€̵  FREE

Code: XMAS-KC200MX

Simply add the keyboard to your shopping basket and enter the voucher code. The free product will then be added automatically.

Met snoer
Ontworpen in Duitsland
Gouden kruispuntcontact
Mechanische MX
plasticvrije verpakking
USB 2.0
• Modern design: Geëloxeerde metaalplaat, minimalistische afmetingen en ergonomische toetskappen
• CHERRY MX-schakelaars: Leverbaar in verschillende schakelaarvarianten - Made in Germany en uitgerust met nauwkeurige Gold-Crosspoint-contacten
• Witte LED-indicatoren in de statustoetsen (CAPS-, SCROLL- en NUM-Lock).
• 4 extra toetsen voor volumeregeling en rekenmachine
• Anti-ghosting en N-Key-Rollover
VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur
De CHERRY KC 200 MX is een betrouwbaar, mechanisch Office-toetsenbord met gevormde toetskapjes, minimalistische afmetingen en een geëloxeerde metalen plaat. Het is dus gegarandeerd een product van hoge kwaliteit en esthetiek - zonder onnodige of overbodige luxe. Daarnaast onderscheidt de KC 200 MX zich door vier extra toetsen en smaakvolle witte status-LED's. De originele CHERRY MX2A-schakelaars zorgen voor een uniek typgevoel en absolute precisie, wat het mechanische toetsenbord niet alleen aantrekkelijk maakt voor veelschrijvers, maar ook voor gamers en programmeurs - en dat alles tegen een ongekend gunstige prijs-prestatieverhouding.

Technical Details

Algemeen
besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Breed product zonder verpakking 121 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 830 g
Hoogte product zonder verpakking 39 mm
kabellengte 160 cm
opslagtemperatuur max. 65 °C
bewaartemperatuur min. -25 °C
Lengte product zonder verpakking 430 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur
software-ondersteuning CHERRY KEYS
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
betrouwbaarheid yes
Keyboard
verlichting nee
anti-ghosting yes
Response Time 1 ms
steun voeten VL_MountingFeet_integrated
Ingebouwde metalen plaat ja
polssteun VL_Palmrestavailability_notavailable
Intern geheugen 256 kBit
Levensduur per toets (toetsaanslagen in miljoenen) VL_LifetimeperKey_100mio
Max stroomverbruik (mA) toetsenbord 100 mA
N sleutel rollover Full-Key-Rollover
Speciale toetsfuncties VL_FunctionadditionalkeyFN, VL_FunctionadditionalkeyUnmuteMute, VL_FunctionadditionalkeyVolume up, VL_FunctionadditionalkeyVolumedown
status-LED's in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
knop technologie VL_Tastentechnologie_mechanical
sleutelversleuteling nee
USB-hub no
verzegeling ja
KC 200 MX
CHERRY KC 200 MX
CHERRY KC 200 MX

Minimalistisch mechanisch toetsenbord met oppervlak van geëloxeerd aluminium

Hoogwaardig design met geëloxeerde metalen plaat, minimalistische afmetingen en originele CHERRY MX2A-schakelaars onder gevormde toetskapjes - dit mechanische Office-toetsenbord mag gezien worden. Op de CHERRY KC 200 MX typt u onovertroffen nauwkeurig en comfortabel. Bovendien is dit bekabelde keyboard voorzien van vier sneltoetsen en smaakvolle witte status-LED's - dat maakt dit product bijzonder geschikt voor programmeurs, contentmakers of gamers.

Stijlvol design gecombineerd met hoogwaardige afwerking

Wat bij de CHERRY KC 200 MX direct opvalt, is het stijlvolle aluminium oppervlak. De metalen plaat geeft het mechanische toetsenbord niet alleen een esthetische uitstraling, maar maakt het bovendien ook duurzaam en robuust. Het mechanische Office-toetsenbord is bovendien uitgerust met witte status-LED's in de CAPS LOCK-, SCROLL LOCK- en NUM LOCK-toetsen. Zo weet u meteen wanneer een van deze toetsen is geactiveerd. De minimalistische afmetingen ronden het geheel strak af.

mechanical office keyboard
office keyboard with mx switches

MX wordt MX2A: Zijdezacht typen en geoptimaliseerde akoestiek

mx2a switches

Mogen we u even voorstellen: Onze nieuwe mechanische schakelaar CHERRY MX2A, die de huidige MX full-size reeks zal vervangen. Elk aspect van de schakelaar is verfijnd en gericht verbeterd, voor een onovertroffen bedieningservaring. Net als zijn voorganger wordt ook de MX2A exclusief in Duitsland geproduceerd. Als nieuwe variant wordt hij echter geleverd met in de fabriek aangebracht premium smeermiddel en met nieuw gevormde veren en tal van andere optimalisaties. De CHERRY MX2A belooft een soepelere bediening voor een responsievere en fijnere type-ervaring, verbeterde akoestiek voor een aangenamer geluidsprofiel en - afhankelijk van de gekozen variant - een gegarandeerde levensduur van meer dan 100 miljoen aanslagen. Ons mechanische Office-toetsenbord CHERRY KC 200 MX is voorzien van de volgende schakelaars:

CHERRY MX2A switch Hoe typt het? Eigenschappen van de schakelaar Toetsaanslag
MX2A BROWN gericht en voelbaar tactiel (geen klik) > 100 miljoen
MX2A SILENT RED licht en stil lineair (geen klik + stil) > 50 miljoen

Op zoek naar een stil, mechanisch toetsenbord voor kantoor? Dan zit u goed met de CHERRY MX2A SILENT RED-schakelaars. De stille schakelaars kunnen zonder problemen tot wel 50 miljoen aanslagen aan. Hebt u echter meer behoefte aan voelbare tegendruk tijdens het typen of wilt u het mechanische toetsenbord op kantoor en voor gaming na het werk gebruiken, kies dan voor de CHERRY MX2A BROWN-schakelaars. De bruine schakelaars kunnen moeiteloos tot wel 100 miljoen aanslagen verwerken zonder dat dit ten koste gaat van de invoerkwaliteit. Zoals het hoort bij een mechanisch (Office-)toetsenbord, beschikt ook de KC 200 MX over N-Key-rollover (geen invoer gaat verloren) en anti-ghosting (foutieve invoer wordt voorkomen) - ongeacht voor welke schakelaarvariant u kiest.

Handige extra toetsen en individuele toetstoewijzing

Het mechanische Office-toetsenbord is voorzien van vier extra toetsen die zich direct boven het numerieke toetsenblok bevinden. Via deze handige extra toetsen hebt u snel toegang tot de calculator-app en de volumeregeling. Aan de F-toetsen van de CHERRY KC 200 MX kunt u eenvoudig eigen snelkoppelingen, macro's en meer toewijzen. Hiervoor hebt u alleen onze gratis CHERRY KEYS-software nodig, waarmee u het mechanische kantoortoetsenbord perfect aan uw individuele behoeften kunt aanpassen.

Met het unieke design, de hoogwaardige CHERRY MX2A-schakelaars en handige extra toetsen kunt u met dit bekabelde, mechanische toetsenbord uitstekend uit de voeten, zowel op kantoor als bij het gamen 's avonds. U krijgt een absoluut kwaliteitsproduct, en voor een fantastische prijs. En de verpakking van de CHERRY KC 200 MX is ook nog eens volledig plasticvrij.

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY KC 200 MX

2 CHERRY GENTIX BT

3 CHERRY UM 9.0 PRO RGB

4 CHERRY PALMREST ERGO

5 CHERRY HC 2.2