CHERRY STREAM DESKTOP

De beste STREAM aller tijden - nu ook met draadloze vrijheid en muis

De STREAM DESKTOP is de consequente verdere ontwikkeling van de STREAM-familie: hij combineert alle functies van het populaire STREAM KEYBOARD met draadloze 2,4 GHz vrijheid en een perfect afgestemde muis met 6 knoppen.

De in-house SX-schaartechnologie zorgt ook voor een precieze en bijzonder stille typervaring met de STREAM DESKTOP. Deze eigenschappen zijn ook meegenomen bij de ontwikkeling van de muis. In overeenstemming met de fluisterstille toetsaanslag van het toetsenbord, maakt de muis indruk met zijn bijna onhoorbaar stille muisknoppen. De nieuwe toevoeging aan de STREAM-familie is de ideale metgezel als u een rustige werkomgeving wilt creëren.

Visueel ziet de draadloze versie eruit als het populaire STREAM KEYBOARD als het ene ei naar het andere. Waarom dingen veranderen die al perfect zijn? Het eenvoudige maar elegante ontwerp is geschikt voor een bijzonder breed scala aan smaken - zowel op kantoor als thuis. De muis is de ideale metgezel. De vorm en maat zijn zo ontworpen dat vooral middelgrote en grote handen er prettig op aanvoelen.

Als het om gebruiksgemak gaat, is de STREAM DESKTOP ook de juiste keuze. De muis en het toetsenbord zijn optimaal op elkaar afgestemd. De heen en weer knoppen aan de zijkant van de muis blijken handig te zijn bij het dagelijkse werk. Het product kan ook perfect aan uw behoeften worden aangepast: u kunt de resolutie van de muis in 3 niveaus tot 2.400 dpi regelen, het toetsenbord heeft 10 office- en multimediatoetsen.

U heeft alleen meer flexibiliteit door de gratis CHERRY KEYS-software te gebruiken. Met CHERRY KEYS kun je je toetsenbord en muis configureren voor jouw individuele behoeften met slechts een paar klikken.

De LED's die in de betreffende knop zijn ingebouwd, zijn ook erg praktisch. Ze geven informatie wanneer de Caps Lock-, Roller- of Num Lock-toets op het toetsenbord is geactiveerd. Bovendien knipperen deze LED's wanneer de batterijen moeten worden vervangen. Dit is echter uiterst zeldzaam bij de STREAM DESKTOP. Met een batterijlooptijd van maximaal 36 maanden is de draadloze set bijzonder duurzaam.

Bijzondere aandacht werd besteed aan maximale stabiliteit in de draadloze set. Het toetsenbord heeft acht rubberpads aan de achterkant, rubberen voetjes en een geïntegreerd metalen plaat. De muis is ook zeer stabiel en veilig in de hand. Dankzij de optimale glij-eigenschappen krijgen zelfs veeleisende gebruikers waar voor hun geld.

Vooral in de werkomgeving speelt het naleven van richtlijnen, kwaliteits- en milieudoelstellingen een grote rol. De desktopset draagt het GS-keurmerk “Geteste veiligheid”. Het voldoet daarmee aan alle relevante Europese richtlijnen en verordeningen op het gebied van veiligheid en ergonomie. Met de “Blue Angel” -certificaat levert de STREAM DESKTOP een positieve bijdrage aan een verantwoord gebruik van onze resourcen.

De STREAM DESKTOP is een echte alleskunner in de dagelijkse werkzaamheden - hij is solide, veerkrachtig, aanpasbaar, duurzaam en stijlvol. Het combineert de gewaardeerde eigenschappen van de STREAM in een 2,4 GHz draadloze desktopset en is de perfecte keuze voor professioneel en privégebruik.

Data sheet
SKU
JD-8500
Packaging unit
Anzahl Produkte im Umkarton: 10
Anzahl Umkartons pro Palette: 12
Keyboard
 • Fullsize-Layout mit Nummernblock
 • Tastentechnologie: SX
 • Lebensdauer Standardtaste: > 20 Millionen Betätigungen
 • Anti-Rutsch-Füße 8 Stück (18 x 4 mm)
 • Statusanzeige: Feststell-, Rollen- und Num-Taste, Batteriestatus (über LED in Rollen-Taste)
 • Anzahl Zusatztasten 10 Stück
 • Funktion Zusatztasten: Ton leiser, Ton an/aus, Ton lauter, Voriger Titel, Start/Pause, Nächster Titel, PC sperren, Browser, E-Mail Programm, Taschenrechner
 • Mouse
 • Bauform: Symmetrisch
 • Abtastung: Optisch (Sensor: Pixart)
 • Auflösung: 1000 dpi / 1600 dpi / 2400 dpi (umschaltbar)
 • Anzahl Tasten: 6
 • Ausführung Tasten: Leiser Klick
 • Funktion Tasten: Rechts-Klick, Links-Klick, Scroll-Rad; Browser vor; Browser zurück, DPI-Umschaltung
 • Ausführung Mausrad: Scrollrad mit Tastenfunktion
 • Statusanzeige: Eingestellte DPI, Batteriestatus
 • Reliability
  MTBF > 80.000 Stunden
  Packaging dimensions
  ca. 560 x 186 x 48 mm
  Dimensions (product)
  Tastatur: ca. 462,2 x 162,2 x 23,1 mm (Füße eingeklappt); ca. 462,2 x 165,8 x 34,1 mm (Füße ausgeklappt)
  Maus: ca. 116 x 64,7 x 37,7 mm
  Empfänger: ca. 19 x 14,5 x 6,5 mm
  Delivery volume
 • Tastatur
 • Maus
 • Batterien für Tastatur (2 x AA) und Maus (1 X AA)
 • Nano-USB-Empfänger
 • Bedienungsanleitung
 • Erweiterte Herstellergarantie
 • System requirements
  USB-Buchse (Typ A)
  Windows 7, 8 oder 10
  Interface
  USB
  Operating temperature
  0 °C bis 40 °C max. 85 % Luftfeuchtigkeit
  Storage temperature
  -20 °C bis 60 °C max. 85 % Luftfeuchtigkeit
  Transmission range
  ca. 10 m
  Frequency range
  2.400 GHz - 2.4835 GHz
  Total weight (with packaging)
  ca. 1.360 g
  Weight (product)
  Tastatur: ca. 925 g (inkl. Batterie)
  Maus: ca. 115 g (inkl. Batterie)
  Empfänger: ca. 3 g
  Layout
  Product dependant, see table "Models"
  Type
  Wireless 2,4 GHz

  CHERRY STREAM DESKTOP

  Productdetails


  De beste STREAM aller tijden - nu ook met draadloze vrijheid en muis

  Wil je aan de veilige kant zijn? Een desktop set die lang meegaat, er geweldig uitziet en je gelukkig maakt bij het typen? Hier is het. Met de CHERRY STREAM DESKTOP weet je wat je krijgt. Het CHERRY STREAM KEYBOARD is gedurende vele productgeneraties tot absolute perfectie gebracht. En is één van de best verkochte toetsenborden ter wereld. De STREAM, herzien in 2019, is de beste STREAM aller tijden - die nu ook verkrijgbaar is als draadloze versie met de passende partner die op ooghoogte speelt: de STREAM Mouse.  stream desktop  Het betrouwbare dreamteam met een passend concept

  Met dit nieuwe draadloze duo lig je gegarandeerd goed. Het duo past perfect, qua design en techniek. We hebben natuurlijk niet zomaar een muis aan de zijkant van het STREAM-toetsenbord hebben geplaatst, maar één die zowel van binnen als van buiten past. Het STREAM-toetsenbord ziet er zeer goed uit en is stil als erop wordt getypt wordt. Bovendien is dit duo betrouwbaar en duurzaam. Het maakt niet uit of het nu op kantoor of in het homeoffice is. Zoals je kunt zien, is dit niet zomaar een duo, maar één met een samenhangend concept.


  Typen met een feel-good karakter

  Wat maakt een toetsenbord echt een goed toetsenbord? Als het er niet alleen goed uitziet, maar ook goed aanvoelt tijdens het typen en snel typen: zeer weinig ruis, een zeer nauwkeurig drukpunt, een optimale typervaring. Dankzij de hoogwaardige en bijzonder nauwkeurige CHERRY SX-schaartechnologie kun je typen op een nieuwe manier ervaren met het STREAM-toetsenbord.

  stream scherenmechanik

  Enjoy the sound of silence.

  Alle goede dingen zijn zes. En dat omdat de STREAM-muis niet drie maar zes knoppen heeft. Waaronder een 3-traps instelbare DPI-schakelaar. In de knoppen zijn stille schakelaars ingebouwd. Ze zijn zo gekozen omdat nu de Silent Click bijzonder stil is. Zoi s de muis net zo geavanceerd als bijbehorende toetsenbord, daarbij is ook de ergonomie minutieus getest. Groot of klein, rechts of links - de muis past in alle handen.

  stream sound


  stream hero

  Zo kun je veel schrijven met heel erg veel plezier ...

  Met de nieuwe CHERRY STREAM DESKTOP gaat het werk je gemakkelijk van de hand. Platte toetsen, nauwkeurige toetsaanslagen, typ sneller - en doe meer. Het toetsenbord is perfect voor frequente schrijvers die schrijfcomfort met een prettig gevoel op prijs stellen.  Een set voor alle werkzaamheden: hoogwaardig en duurzaam

  Net zo betrouwbaar alsje gewend bent - dankzij de hoge CHERRY-kwaliteitsnormen geldt dit voor de STREAM-muis en het toetsenbord. Behalve design en technologie overtuigen beide met de hoogste kwaliteit. De geïntegreerde metalen plaat en de stabiele steunvoeten zorgen ervoor dat het toetsenbord keihard op je tafel staat en niet wegglijdt bij elke aanraking. De muis van zijn kant heeft het ideale gewicht: hij ligt licht en veilig in de hand en kan soepel worden bewogen. Je zult lang plezier hebben van dit duo, want het is duurzaam en van zeer hoge kwaliteit.


  stream desktop

  Innerlijke waarden die overtuigen

  De STREAM Duo loopt ook ver voor op het gebied van milieuvriendelijkheid en is bekroond met de "Blue Angel" en het GS-keurmerk voor "Tested Safety". Ook voor ons bij CHERRY maakt de bescherming van ons milieu deel uit van onze bedrijfsfilosofie. We zijn dan ook trots dat de CHERRY STREAM DESKTOP de “Blue Angel” -certificering heeft ontvangen. Met het GS-keurmerk “Geteste veiligheid” is het product tevens gecertificeerd als zijnde in overeenstemming met alle relevante Europese richtlijnen en verordeningen die te maken hebben met gezondheidsbescherming.
  CHERRY STREAM DESKTOP - 10 redenen voor een goede keuze:

  • Net zo betrouwbaar als u gewend bent van de klassieke bedrade STREAM keyboard.
  • Draadloos gebruik met uw apparaten eenvoudig en zonder ‘dradenwirwar’
  • Draadloos gebruik zonder wirwar van kabels CHERRY SX-schaartechnologie voor bijzonder stil en gemakkelijk typen
  • Nauwkeurig typgevoel en stille toetsaanslagen
  • Uitstekend gebruiksgemak en maximale productiviteit: betrouwbaar, duurzaam, permanent
  • Hoogwaardige afwerking en stabiliteit: glijdt niet weg en is stabiel
  • Hoogwaardige muis met een extra stille klik voor een rustige werkomgevingg
  • Muis past in kleine en grote handen en is geschikt voor rechts- en linkshandigen
  • 3 jaar garantie op de CHERRY STREAM DESKTOP set
  • Hoge CHERRY-kwaliteitsnormen en milieudoelstellingen: onderscheiding "Blauwe Engel", GS-zegel "Geteste veiligheid"


  Productdetails

  To Top