CHERRY eLearning

CHERRY in het onderwijs

CHERRY Stream Desktop JD-8500 Set black Header Image

Of het nu gaat om een traditionele klaslokaal met computerleerstations, een grote computerruimte, een schoolbibliotheek of een leeromgeving op afstand, CHERRY biedt een breed scala aan duurzame en duurzame producten die de digitale leerervaring verbeteren.
Met kwaliteit, passie en hoogwaardig, ergonomisch design produceert CHERRY producten die leuk en duurzaam zijn, zelfs in zwaar belaste omgevingen!

Muizen, toetsenborden of bureausets

CHERRY-producten voor het onderwijs

CHERRY STREAM KEYBOARD

Als u op zoek bent naar een toetsenbord voor continu gebruik, is de CHERRY STREAM de juiste keuze voor u.

Hij is met een levensduur van meer dan 20 miljoen aanslagen buitengewoon robuust en direct klaar voor gebruik, omdat dankzij zijn Plug & Play-functie geen software-installatie nodig is. Zowel studenten, docenten als beheerders profiteren van de fluisterstille toetsaanslagen, die een rustige, leerbevorderende omgeving creëren.

Met zijn ultraplatte, ergonomische topdesign maakt de CHERRY STREAM de gebruiker in de juiste schrijfvorm mogelijk en ontlast zo polsen en vingers, vooral bij lange werktijden overdag. De lay-out is ideaal voor grote en kleine handen, d.w.z. kinderen in de schoolgaande leeftijd profiteren ervan om te leren schrijven op een apparaat dat zowel duurzaam als comfortabel is.

Het toetsenbord heeft bovendien 10 extra toetsen waarmee het volume, de multimediafuncties en de veelgebruikte Office-toepassingen eenvoudig kunnen worden bediend.

CHERRY JK 8500 Stream Keyboard topview in use
CHERRY JK 8500 Stream keyboard detail
CHERRY JK8500 Stream Keyboard black in use
CHERRY KC 6000 Slim

CHERRY KC 6000 SLIM

De CHERRY KC 6000 SLIM is het ideale toetsenbord om nauwkeurigheid en een zeer modern design in het digitale klaslokaal te brengen.

Dit robuuste toetsenbord met geïntegreerde metalen plaat beschikt over een nauwkeurig schaarmechanisme in de toetsen, die nauwkeurig typen en een comfortabel schrijfgevoel mogelijk maakt. Dankzij de compacte, slanke behuizing past de KC 6000 SLIM ook in krappe ruimten perfect in het klaslokaal. Een extra lange USB-kabel van bijna 1,8 meter lengte maakt bewegingsvrijheid en flexibiliteit mogelijk.

Het schone en moderne ontwerp van de toetsen van Chiclet is een must voor iedereen die vertrouwd is het typen op laptops. Samen met de robuuste knoplabels is de CHERRY KC 6000 SLIM een elegant toetsenbord, dat op elk bureau een blijvende indruk achterlaat.

CHERRY Gentix Silent Mouse

CHERRY GENTIX SILENT

Klaslokalen, waarin laptops voor beter digitaal leren worden gebruikt, profiteren van het gebruik van DE CHERRY No-Click-muis, de CHERRY GENTIX SILENT.

Deze geruisloze designmuis is speciaal ontwikkeld voor de eisen van de rustige werkomgevingen zonder daarbij de essentiële CHERRY-kwaliteit en -ergonomie te beïnvloeden. De studenten werken efficiënt en stil en profiteren tegelijkertijd van een perfecte ergonomie, ideaal voor kleine en grote handen.

Een extra lange USB-kabel van bijna 1,8 meter maakt bewegingsvrijheid en flexibiliteit mogelijk, terwijl tegelijkertijd diefstal of plotseling verdwijnen van de muis van het werkstation wordt voorkomen. Het symmetrische design van de CHERRY GENTIX SILENT is zowel voor links- als voor rechtshandigen ideaal. De met rubber beklede zijkanten maken bovendien een optimale grip en een comfortabeler gebruik mogelijk.

CHERRY MW 8C ADVANCED Mouse

CHERRY MW 8C ADVANCED

De CHERRY MW 8C ADVANCED is de perfecte muis om een dag volledig digitaal leren op te waarderen.

Het digitale klaslokaal is zo goed zoals zijn uitrusting. Daarom profiteren docenten en studenten beiden van de gebruiksvriendelijkheid en de geïntegreerde, uiterst nauwkeurige LED-lasersensor van de draadloze muis, waarmee deze op vrijwel elk oppervlak, inclusief glazen tafels, kan worden gebruikt. In tegenstelling tot andere traditionele muizen kan DE CHERRY MW 8C ADVANCED worden aangesloten met de meegeleverde draadloze 2,4 GHz USB-ontvanger of via Bluetooth®. De aansluitingstypen worden met een schakelaar aan de onderkant van de muis snel gewisseld. Zo bedient u bijvoorbeeld een laptop via Bluetooth® en een pc via een normale, draadloze verbinding met dezelfde muis – ideaal voor iedereen die op afstand met meerdere apparaten en op verschillende leerplatforms werkt!

 

CHERRY STREAM DESKTOP

Computerpools profiteren aanzienlijk van de introductie van hoogwaardige en toch duurzame desktopsets zoals CHERRY STREAM DESKTOP.

Wat maakt een toetsenbord tot een echt goed toetsenbord? Als het er niet alleen goed uitziet, maar ook goed aanvoelt tijdens het schrijven en typen op snelheid: zeer weinig geluid, precieze drukpunten, de allerbeste type-ervaring. Het CHERRY STREAM DESKTOP-toetsenbord beschikt ook over sneltoetsen in de rechterbovenhoek voor e-mail, rekenmachine en andere veelgebruikte toepassingen. Het symmetrische ontwerp van de CHERRY STREAM DESKTOP-muis is geschikt voor links- en rechtshandige gebruikers.

De CHERRY STREAM DESKTOP set is het perfecte product voor beginnende gebruikers en studenten en bevat alle fundamentele functies die nodig zijn om taken in de veeleisende onderwijsomgeving uit te voeren.

CHERRY STREAM Desktop set black detail shot
CHERRY STREAM Desktop set black in use
CHERRY STREAM Desktop set white in use
CHERRY DW-9100 SLIM Desktop Set

CHERRY DW 9100 SLIM

De CHERRY DW 9100 SLIM kan via Bluetooth® of een 2,4 GHz draadloze verbinding op meerdere apparaten worden gebruikt, wat betekent dat instructie niet beperkt hoeft te blijven tot één apparaat.

Nu steeds meer scholen en universiteiten overstappen op digitaal onderwijs, is het van groot belang om thuis een werkruimte in te richten die bevorderlijk is voor leren op afstand. Met een schakelaar op de muis of het toetsenbord kunt u in een oogwenk van verbindingstype wisselen. Zo kan bijvoorbeeld een laptop via Bluetooth® worden bediend, maar ook een PC via dezelfde desktop door middel van een draadloze verbinding met AES-codering. De gegevens worden in beide gevallen met AES-128-codering overgedragen.

De CHERRY DW 9100 SLIM set beschikt over oplaadbare lithium batterijen die wekenlang meegaan. U kunt de muis en het toetsenbord vervolgens handig opladen via de USB-C-kabel die bij de set wordt geleverd, zelfs terwijl u werkt. Een eenvoudige schakelaar kan het toetsenbord en de muis helemaal uitschakelen, zodat de oplaadbare batterijen hun lading behouden.