CHERRY in het onderwijs

CHERRY in education


Of het nu gaat om een traditionele klaslokaal met computerleerstations, een grote computerruimte, een schoolbibliotheek of een leeromgeving op afstand, CHERRY biedt een breed scala aan duurzame en duurzame producten die de digitale leerervaring verbeteren.
Met kwaliteit, passie en hoogwaardig, ergonomisch design produceert CHERRY producten die leuk en duurzaam zijn, zelfs in zwaar belaste omgevingen!

Toetsenborden

CHERRY STREAM KEYBOARD

Als u op zoek bent naar een toetsenbord voor continu gebruik, is de CHERRY STREAM de juiste keuze voor u.

Hij is met een levensduur van meer dan 20 miljoen aanslagen buitengewoon robuust en direct klaar voor gebruik, omdat dankzij zijn Plug & Play-functie geen software-installatie nodig is. Zowel studenten, docenten als beheerders profiteren van de fluisterstille toetsaanslagen, die een rustige, leerbevorderende omgeving creëren.

Met zijn ultraplatte, ergonomische topdesign maakt de CHERRY STREAM de gebruiker in de juiste schrijfvorm mogelijk en ontlast zo polsen en vingers, vooral bij lange werktijden overdag. De lay-out is ideaal voor grote en kleine handen, d.w.z. kinderen in de schoolgaande leeftijd profiteren ervan om te leren schrijven op een apparaat dat zowel duurzaam als comfortabel is.

Het toetsenbord heeft bovendien 10 extra toetsen waarmee het volume, de multimediafuncties en de veelgebruikte Office-toepassingen eenvoudig kunnen worden bediend.

Meer weten
CHERRY STREAM KEYBOARD
KC 6000 SLIMCHERRY KC 6000 SLIM

De CHERRY KC 6000 SLIM is het ideale toetsenbord om nauwkeurigheid en een zeer modern design in het digitale klaslokaal te brengen.

Dit robuuste toetsenbord met geïntegreerde metalen plaat beschikt over een nauwkeurig schaarmechanisme in de toetsen, die nauwkeurig typen en een comfortabel schrijfgevoel mogelijk maakt. Dankzij de compacte, slanke behuizing past de KC 6000 SLIM ook in krappe ruimten perfect in het klaslokaal.

Een extra lange USB-kabel van bijna 1,8 meter lengte maakt bewegingsvrijheid en flexibiliteit mogelijk. Het schone en moderne ontwerp van de toetsen van Chiclet is een must voor iedereen die vertrouwd is het typen op laptops. Samen met de robuuste knoplabels is de CHERRY KC 6000 SLIM een elegant toetsenbord, dat op elk bureau een blijvende indruk achterlaat.

Meer weten

Muizen

CHERRY GENTIX SILENT

Klaslokalen, waarin laptops voor beter digitaal leren worden gebruikt, profiteren van het gebruik van DE CHERRY No-Click-muis, de CHERRY GENTIX SILENT.

Deze geruisloze designmuis is speciaal ontwikkeld voor de eisen van de rustige werkomgevingen zonder daarbij de essentiële CHERRY-kwaliteit en -ergonomie te beïnvloeden. De studenten werken efficiënt en stil en profiteren tegelijkertijd van een perfecte ergonomie, ideaal voor kleine en grote handen.

Een extra lange USB-kabel van bijna 1,8 meter maakt bewegingsvrijheid en flexibiliteit mogelijk, terwijl tegelijkertijd diefstal of plotseling verdwijnen van de muis van het werkstation wordt voorkomen. Het symmetrische design van de CHERRY GENTIX SILENT is zowel voor links- als voor rechtshandigen ideaal. De met rubber beklede zijkanten maken bovendien een optimale grip en een comfortabeler gebruik mogelijk.

Meer weten
CHERRY GENTIX SILENT
CHERRY MW 8C ADVANCEDCHERRY MW 8C ADVANCED

De CHERRY MW 8C ADVANCED is de perfecte muis om een dag volledig digitaal leren op te waarderen.

Het digitale klaslokaal is zo goed zoals zijn uitrusting. Daarom profiteren docenten en studenten beiden van de gebruiksvriendelijkheid en de geïntegreerde, uiterst nauwkeurige LED-lasersensor van de draadloze muis, waarmee deze op vrijwel elk oppervlak, inclusief glazen tafels, kan worden gebruikt.

In tegenstelling tot andere traditionele muizen kan DE CHERRY MW 8C ADVANCED worden aangesloten met de meegeleverde draadloze 2,4 GHz USB-ontvanger of via Bluetooth®. De aansluitingstypen worden met een schakelaar aan de onderkant van de muis snel gewisseld. Zo bedient u bijvoorbeeld een laptop via Bluetooth® en een pc via een normale, draadloze verbinding met dezelfde muis – ideaal voor iedereen die op afstand met meerdere apparaten en op verschillende leerplatforms werkt!

Meer weten

Desktop Sets

CHERRY STREAM DESKTOP

Computerpools profiteren aanzienlijk van de introductie van hoogwaardige en toch duurzame desktopsets zoals de CHERRY STREAM DESKTOP.

Wat maakt een toetsenbord echt een goed toetsenbord? Als het er niet alleen goed uitziet, maar ook goed aanvoelt tijdens het typen en snel typen: zeer weinig ruis, een zeer nauwkeurig drukpunt, een optimale typervaring. Het toetsenbord van de CHERRY STREAM DESKTOP-desktopset beschikt bovendien over snelkeuzetoetsen in de rechterbovenhoek voor e-mail, zakrekenmachines en andere veelgebruikte toepassingen. Het symmetrische design van de CHERRY STREAM DESKTOP muis is zowel geschikt voor links- als rechtshandigen.

De CHERRY STREAM DESKTOP-desktopset is het perfecte product voor leerlingen en studenten, omdat deze alle basisfuncties bevat die nodig zijn om taken in de veeleisende onderwijsomgeving te kunnen uitvoeren.

Meer weten
CHERRY STREAM DESKTOP
CHERRY DW 9100 SLIMCHERRY DW 9100 SLIM

Verbind de CHERRY DW 9100 Slim-desktopset met meerdere apparaten via Bluetooth® of een draadloze 2,4 GHz-verbinding.

Aangezien steeds meer scholen en universiteiten overstappen op digitaal onderwijs, is het van groot belang dat er thuis een werkomgeving wordt opgezet die e-learning bevordert. Met een schakelaar op de muis of het toetsenbord kunt u in een handomdraai van verbinding wisselen. Zo gebruikt u bijvoorbeeld de laptop via Bluetooth® , de PC via een draadloze verbinding met AES-codering met dezelfde CHERRY DW 9100 SLIM-desktopset . De gegevens worden in beide gevallen met AES-128-codering overgedragen.

De CHERRY DW 9100 SLIM-desktopset is uitgerust met oplaadbare lithiumbatterijen, die volstaan voor een wekenlange gebruiksduur. Muis en toetsenbord kunnen met de meegeleverde micro-USB-kabel gemakkelijk worden opgeladen, ook tijdens het gebruik. Met een schakelaar kunt u het toetsenbord en de muis ook volledig uitschakelen.

Meer wetenTo Top