KW 7100 MINI BT

KW 7100 MINI BT
Compact multi-device toetsenbord met drie Bluetooth®-kanalen
item number: KW 7100 MINI BT
Nog %1 beschikbaar
AES-128
Bluetooth
Verlengde garantie*
plasticvrije verpakking
CHERRY SX schaartechnologie
Stille toetsaanslag
Drie Bluetooth® 5.1-kanalen voor verbinding met maximaal 3 eindapparaten
AES-128 encryptie
Transporttas van gerecycled plastic meegeleverd
Nauwkeurig CHERRY SX-schaarmechanisme, voor een optimaal aanslaggevoel
Status-led's duiden aan of de batterij bijna leeg is
Status-led's voor CAPS LOCK- en FN-toets in de toetsen zelf
Blauwe led's duiden de geselecteerde verbinding aan
Duurzame opschriften van de toetsen
Massieve metalen plaat in het toetsenbord voor maximale standvastheid
Stabiele, uitklapbare voetjes voor hoogteverstelling
Vlakke bouwhoogte en extra compacte afmetingen, ideaal voor onderweg
Minimalistisch design
2 x AAA battery, Manual, Keyboard, Pouch
De CHERRY KW 7100 MINI BT is een klein Bluetooth®-toetsenbord dat zonder dongle draadloos met maximaal drie eindapparaten kan worden verbonden. Dit compacte toetsenbord is gemakkelijk te vervoeren en past op vrijwel elke tafel. Het is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren en wordt gekenmerkt door de Multi-Device-functie, ons nauwkeurige CHERRY SX-schaarmechanisme, duurzame toetsopschriften en een minimalistisch design. Bovendien krijgt u er van ons gratis een transporttas van gerecycled plastic bij.

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Max. storage temperature 60 °C
Min. storage temperature -20 °C
Scope of delivery 2 x AAA battery, Manual, Keyboard, Pouch
Software support CHERRY KEYS
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_bluetooth4orhigher
Reliability max. Batterielaufzeit 18 Monate
Battery
Battery rechargeable nee
Number of batteries 2
Battery replaceable ja
Battery form AAA
Battery charging socket nee
Keyboard
Illumination nee
Anti-ghosting not specified
Adjustable feet VL_MountingFeet_integrated
Actuating force (cN) 62,5 cN
Integrated metal plate ja
Palm rest VL_Palmrestavailability_notavailable
Service life per key (in million strokes) VL_LifetimeperKey_10mio
Max. current consumption (mA) of keyboard 10 mA
N-key rollover niet gespecificeerd
Switching characteristics standard
Special key functions FN
Status LEDs in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_75
Key stroke total travel path 2 mm
Keycap material VL_Keycapmaterial_abs
Key labeling VL_Keycapinscription_padprintingUV
Key technology VL_Tastentechnologie_scissor
Key encryption ASE-128
USB hub no
Sealing nee
Windows key met Windows-toets
BYD data
Width of product without packaging 129 mm
Weight main product 450 g
Height of product without packaging 16 mm
Length of product without packaging 295 mm
Cable
Bluetooth protocol Bluetooth 5.1
Bluetooth range (m) 10 m
Latency 6.00 ms
USB stick nee
Connection via Bluetooth ja
Encryption in Bluetooth mode ja
KW 7100 MINI BT
CHERRY KW 7100 MINI BT
CHERRY KW 7100 MINI BT

Compact multi-device toetsenbord met drie Bluetooth®-kanalen

Voor zowel zakelijk als privégebruik: Het compacte Bluetooth®-toetsenbord CHERRY KW 7100 MINI BT gaat probleemloos om met alle eisen die een mobiele levensstijl met zich meebrengt. Het neemt weinig plaats in en kan zelfs op plekken met beperkte werkruimte moeiteloos worden gebruikt. Het zowel vlakke als compacte toetsenbord kan met de meegeleverde transporttas heel eenvoudig en bovendien veilig worden meegenomen. De Multi-Device-functie maakt absolute flexibiliteit mogelijk: U kunt maximaal drie eindapparaten tegelijk verbinden en er naar believen tussen schakelen - en dat vanzelfsprekend geheel draadloos.

Extra flexibel, extra compact: Een toetsenbord dat voor u lijkt gemaakt

Op de universiteit, op kantoor, in de trein, in het café of thuis op het bureau: Met de CHERRY KW 7100 MINI BT geniet u in elke werkomgeving van comfort en bovenal flexibiliteit. Het draadloze Multi-Device-toetsenbord beschikt over drie Bluetooth®-5.1-kanalen, waarmee u maximaal drie eindapparaten tegelijk kunt verbinden - natuurlijk met veilige AES-128-encryptie. Met de toetsen F1, F2 en F3 wisselt u kinderlijk eenvoudig tussen de verschillende kanalen en bedient u het apparaat van uw keuze. Het kleine toetsenbord is compatibel met vrijwel elk Bluetooth®-apparaat*, waardoor u naar wens kunt werken met een pc, notebook, tablet en smartphone.

Het compacte Bluetooth®-toetsenbord met Multi-Device-functie past dankzij de beperkte afmetingen op elke tafel en kan in zo goed als elke tas worden opgeborgen. De CHERRY KW 7100 MINI BT wordt bovendien optimaal beschermd door de meegeleverde transporttas van gerecycled plastic en is daardoor de ideale metgezel voor onderweg.

*Ondersteunde besturingssystemen: Windows; Android™ en Chrome OS met beperkingen

mobile work with bluetooth mini keyboard
work outside
bluetooth keyboard mini
kw 7100 mini bt colors

Voeg een vleugje kleur toe aan uw leven

Het chique CHERRY Bluetooth®-toetsenbord is niet alleen vlak en minimalistisch, maar valt ook op door zijn kleurrijke veelzijdigheid: U hebt keuze uit de kleuren SLATE BLUE, AGAVE GREEN, CHERRY BLOSSOM en MILK WHITE - kortom, er is voor elk wat wils. Hecht u waarde aan een harmonieus samenspel van toetsenbord en muis? Onze GENTIX BT Bluetooth®-muis is eveneens verkrijgbaar in vele verschillende kleuren! Zo vindt u meteen de passende muis als u bijvoorbeeld kiest voor het compacte Bluetooth®-toetsenbord in de kleur roze. De GENTIX BT vult de CHERRY KW 7100 MINI BT overigens niet alleen optisch optimaal aan, maar is ook uitgerust met een Multi-Device-functie voor maximaal drie eindapparaten - een perfect team.

keyboard for students
student keyboard university

Uniek typgevoel dankzij het CHERRY SX-schaarmechanisme

Dankzij ons eigen SX-schaarmechanisme typt u prettig, nauwkeurig en bovendien heel stil op het CHERRY KW 7100 MINI BT-toetsenbord. De vlakke, licht holle toetsen lijken op die van een laptoptoetsenbord en zorgen voor een moeiteloos en vloeiend schrijfgevoel. Hoewel het compacte Bluetooth®-toetsenbord geen cijferblok heeft, beschikt ut toch over de vertrouwde lay-out van een fullsize-toetsenbord.

Ergonomie op de werkplek - en ook onderweg

De CHERRY KW 7100 MINI BT is als 75 procent-toetsenbord op batterijen niet alleen uitermate geschikt voor mobiel werken, maar kan ook ergonomische voordelen bieden: Omdat het cijferblok aan de rechterzijde ontbreekt, bevindt de muisarm zich dichter bij het toetsenbord, wat zorgt voor een optimalere schouderhouding. Dit kan spanningen voorkomen. Als u de hoogte van het toetsenbord wilt verstellen, klapt u eenvoudig de stabiele voetjes uit. Het compacte Bluetooth®-toetsenbord staat stevig dankzij een massieve metalen plaat binnenin.

mini bluetooth keyboard
mini wireless keyboard bluetooth
mobile keyboard bluetooth

Boordevol speciale functies

Het CHERRY KW 7100 MINI BT Bluetooth®-toetsenbord mag dan compact zijn, het biedt desondanks enkele speciale functies: Met de FN-toets schakelt u tussen de verschillende Bluetooth®-kanalen, bedient u de beeldcontrole of de volumeregeling en hebt u bovendien toegang tot diverse multimediafuncties, zoals afspelen/pauzeren en titelselectie. Als u deze speciale functies continu wilt gebruiken, kunt u de FN-toets vastzetten door er gewoon op te drukken. Via de status-leds die in de toetsen zijn geïntegreerd, ziet u of de FN-vergrendeling actief is. Deze leds geven ook aan welk Bluetooth®-kanaal momenteel wordt gebruikt en of de Shift-toets geactiveerd is.

CHERRY KEYS: F-toetsen en speciale toetsen individueel toewijzen

Wilt u het compacte Bluetooth®-toetsenbord op basis van uw voorkeuren programmeren? Ook dat is geen probleem: Met onze gratis CHERRY KEYS-software wijst u in een handomdraai zowel de speciale toetsen als de F-toetsen van de KW 7100 MINI BT opnieuw toe: Snelkoppelingen, tekstbouwstenen, macro's, bestanden/mappen/programma's/webpagina's openen, multimedia- of systeemfuncties kunnen zonder kennis vooraf en volledig intuïtief aan afzonderlijke toetsen worden toegewezen.

De CHERRY KW 7100 MINI BT is de perfecte keuze als u veel onderweg bent of overwegend op plekken met weinig ruimte werkt, maar niet het bedieningscomfort van een fullsize-toetsenbord wilt missen. Met het compacte, voor meerdere apparaten geschikte Bluetooth®-toetsenbord kunt u draadloos tot drie apparaten bedienen en profiteert u dankzij het nauwkeurige CHERRY SX-schaarmechanisme van een uniek typgevoel. De verpakking van de KW 7100 MINI BT is vrij van plastic. U hebt bovendien keuze uit vier smaakvolle kleuren - wat is uw favoriete?

CHERRY KW 7100 MINI BT desk

Je bureau zou er zo uit kunnen zien

1 CHERRY KW 7100 MINI BT

2 CHERRY UM 6.0 ADVANCED

3 CHERRY SLIDEPAD ERGO

4 CHERRY GENTIX BT

5 CHERRY HC 2.2