K5V2 RGB Compact

K5V2 Compact
65% MECHANISCH GAMINGTOETSENBORD
item number: K5V2 Compact
Nog %1 beschikbaar

 

RGB
Met snoer
Gouden kruispuntcontact
Hot-swap
100 miljoen.
Mechanische MX
65% grootte
Uiterst aanpasbaar
LED-strip met RGB-verlichting
Hot-swappable CHERRY MX2A Red-schakelaars
Sublieme scantechnologie voor een directe respons
Voorgesmeerd op de printplaat gemonteerde stabilisatoren
Dubbele lagen geluiddempend schuim
2 reserveschakelaars, USB-cable, Manual, key cap puller, Keyboard
Een van de meest aanpasbare gaming-toetsenborden ter wereld - het eerste gaming-toetsenbord dat is voorzien van MX2A-switches van CHERRY. De K5V2 is het volgende level op het gebied van design en prestaties.

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Cable-length 200 cm
Scope of delivery 2 reserveschakelaars, USB-cable, Manual, key cap puller, Keyboard
Reliability MTBF 90: > 10 Mio.
Keyboard
Illumination VL_Illumination_Strip_LED_RGB
Anti-ghosting yes
Response time 1 ms
Adjustable feet VL_MountingFeet_integrated
Palm rest VL_Palmrestavailability_asaccessory
N-key rollover N-Key Rollover
Special key functions FN Key, Verlichtingsinstelling, Mediabesturing, Play/Pause, Unmute/Mute, Volume up, Volume down
Status LEDs in de behuizing
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_65
Keycap material VL_Keycapmaterial_abs
Key technology VL_Tastentechnologie_mechanical
Windows key met Windows-toets
Master data
Width of product without packaging 110 mm
Weight main product 841 g
Height of product without packaging 37 mm
Length of product without packaging 325 mm
Het eerste gamingtoetsenbord met CHERRY MX2A-schakelaars is er.

K5V2. SMOOTHER THAN EVER.

CHERRY XTRFY K5V2 Compact

65% mechanisch gamingtoetsenbord

Een hot-swappable gaming-keyboard dat net zo uniek is als jij. Het mechanische, compacte toetsenbord is niet alleen ultra-aanpasbaar, maar ook het eerste gaming-toetsenbord met onze verbeterde MX2A-switches - voor een ongelooflijk soepel typgevoel. Daarnaast krijg je een overweldigende RGB-verlichting dankzij de ingebouwde ledstrips binnen in je keyboard en een nieuwe Super-Scan-technologie, die een bijzonder snelle reactietijd biedt. Dus wat dat betreft: GLHF!

Hot-swappable CHERRY MX2A RED-switches

Onze CHERRY MX2A-switches onderscheiden zich door een nauwkeurig aangebracht premium smeermiddel en een nieuw, innovatief veerdesign - voor een soepelere bediening en een verbeterde akoestiek. Bij de MX2A RED krijg je een lineaire schakelkarakteristiek zonder voelbare feedback en 100 miljoen toetsaanslagen zonder verlies van invoerkwaliteit. De veerweerstand is zo laag dat de switches direct in werking treden. Daardoor reageer je met de CHERRY XTRFY K5V2 Compact absoluut snel - en dat met gemak. Heb je liever tactiele schakelaars met voelbare feedback? Geen probleem: Omdat de K5V2 Compact een hot-swappable gaming-keyboard is, kunnen de switches heel eenvoudig worden vervangen. Je ontvangt er een gratis switch- & keycap-remover bij.

Ultra-aanpasbaar: Geef de K5V2 je eigen touch!

Niet alleen de switches kunnen bij de CHERRY XTRFY K5V2 Compact worden aangepast, maar ook de rest: Van de toetskappen via de stabilisatoren tot het frame, de kabel en zelfs de kleine logoplaat is alles verwisselbaar. Met de Custom Keyboard Builder van CHERRY XTRFY kun je heel eenvoudig een hot-swappable gaming-keyboard samenstellen, volledig zoals jij dat wilt.

Compact design in 65%-formaat

Wat bij de K5V2 Compact direct opvalt, is het 65%-formaat. Het hot-swap-keyboard beschikt over minder dan 70 toetsen en kan toch moeiteloos concurreren met het bedieningscomfort van een fullsize-toetsenbord. Vooral bij snelle shooter-games zijn de compacte afmetingen een voordeel, omdat je meer ruimte voor je muisbewegingen hebt. Bovendien kan het kleine gaming-toetsenbord zonder problemen van A naar B worden getransporteerd.

Ongelooflijke RGB-verlichting met ledstriptechnologie

Dankzij de ingebouwde ledstrips krijg je bij dit hot-swap-toetsenbord een indrukwekkendere verlichting dan ooit. Bovendien heb je de optie om aan elke toets een eigen kleur toe te wijzen - zonder extra software. Alle instellingen worden direct op het toetsenbord uitgevoerd. Als je het hot-swappable keyboard op een USB 3-aansluiting aansluit, kun je bovendien naar de USB 3-modus gaan om de RGB-verlichting te versterken.

Ongekend snel met praktische gaming-functies

De K5V2 Compact is uitgerust met een nieuwe Super Scan-technologie, die alle toetsen binnen een halve milliseconde scant. Daardoor profiteer je van een zeer snelle reactietijd. Full-N-Key-Rollover zorgt ervoor dat alle toetsen gelijktijdig worden uitgelezen en er geen invoer verloren gaat. Foutieve invoer wordt ook nu weer uitgesloten door anti-ghosting.

Hoogwaardige afwerking voor professionele duurzaamheid

Door de constructie van metalen platen ligt het hot-swappable gaming-keyboard altijd veilig en stabiel op tafel. Voorgesmeerde, op printplaat gemonteerde stabilisatoren voorkomen dat de knoppen bewegen ("key wobble"), zodat je vloeiender kunt typen. Dubbellaags, geluiddempend schuimstof zorgt voor een aangenaam en geluidsarm schrijfgevoel. Je kunt je dus verheugen op een hoogwaardig product waar je lang plezier van zult hebben.

Snel, ultra-aanpasbaar en absoluut helder: De CHERRY XTRFY K5V2 Compact overtuigt over de gehele linie. Bovendien beschikt het mechanische toetsenbord over hot-swappable schakelaars, die volledig zonder solderen kunnen worden vervangen. Kortom: Je krijgt een hot-swappable gaming-keyboard, dat geheel naar jouw smaak kan worden vormgegeven. Wacht niet langer en stel nu je individuele K5V2 samen!