MX-LP 2.1 Compact Wireless

MX-LP 2.1 Compact Wireless
A colorful trendsetter: the small gaming keyboard for great performance at work too
item number: MX-LP 2.1 Compact Wireless
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer & 2,4GHz & Bluetooth
Ontworpen in Duitsland
Mechanische MX-LP
oplaadbaar product
Wireless 3-mode gaming keyboard with cutting-edge CHERRY MX-LP switches
Compact keyboard with 68 keys in bold color combinations for a trend-setting appearance
CHERRY MX Low Profile technology – gold crosspoint precision switches for all keys, developed and made in Germany.
The switch helps ensure a lifetime of up to 100 million strokes without loss of input quality.
With a 35% lower profile, 40% higher bounce speed and fast key detection – designed for professional e-sports.
Equipped with high quality Nordic chip for first-class, consistent performance
CHERRY Advanced Wireless Technology
2.4GHz mode - latency of less than 1ms for ultimate gaming performance
Bluetooth 5.2 mode - supports three channels for easy switching between multiple devices such as a PC, tablet or smartphone
Smart charging technology: Type-C cable supports fast charging and allows you to play while the keyboard is charging
Impressive RGB lighting in more than 16 million colors, with numerous integrated color routines
Easy light customization: Create and save your own lighting effects in the built-in memory
Ergonomic comfort thanks to easy height adjustment with the screw-in rubber feet
Full n-key rollover - all keys are read simultaneously
Anti-ghosting - no input errors
WIN key lockout for gaming
Abrasion-resistant key caps

Manual, Dongle, Keyboard, USB-A to USB-C Cable
Bonte trendsetter - het gaming-toetsenbord CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless. Draadloos en met drie verschillende modi is het apparaat zowel bij het gamen als op het werk geschikt. De CHERRY Advanced Wireless Technology, de stijlvolle RGB-verlichting, vlakke MX Low Profile-precisieschakelaar en talrijke andere functies maken het kleine toetsenbord groot in zijn prestaties. De compacte vorm met minder dan 70 toetsen zorgt met vlotte kleurencombinaties voor een altijd trendy voorkomen. Jouw spel – jouw stijl – jouw overwinning! 

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model live en in kleur binnen je eigen werkruimte te positioneren, klik je op "Place product in the room" en scan je de QR-code met de camera van je smartphone/tablet; voor mobiele apparaten is een klik voldoende. Het product wordt vervolgens geprojecteerd in je eigen omgeving als een digitaal element met behulp van augmented reality (AR) - zonder enige download of speciale app.

Technical Details

Algemeen
Besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Warranty VL_Garantie_2years_wa
Cable-length 160 cm
Max. storage temperature 45 °C
Min. storage temperature -20 °C
Scope of delivery Manual, Dongle, Keyboard, USB-A to USB-C Cable
Software support CHERRY Utility Software & Assistant
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
Reliability NA
Battery
Battery rechargeable ja
Number of batteries 1
Battery type Li-Ion
Battery replaceable nee
Battery form AAA
Keyboard
Anti-ghosting yes
Response time 1 ms
Adjustable feet VL_MountingFeet_yes
Integrated metal plate ja
Palm rest VL_Palmrestavailability_notavailable
Service life per key (in million strokes) VL_LifetimeperKey_100mio
Max. current consumption (mA) of keyboard 500 mA
N-key rollover N-Key Rollover
Status LEDs in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_65
Keycap material VL_Keycapmaterial_abs
Key labeling VL_Keycapinscription_laseretchingUV
Key technology VL_Tastentechnologie_mechanical
USB hub no
Master data
Width of product without packaging 99 mm
Height of product without packaging 27 mm
Length of product without packaging 308 mm
Communication
Bluetooth protocol Bluetooth 5.2
Bluetooth range (m) 10 m
Wireless range (m) 10 m
USB stick ja
Verbinding via 2,4 GHz-radio ja
Connection via Bluetooth ja
Encryption in Bluetooth mode ja
Encryption in wireless mode ja
MX-LP 2.1 COMPACT WIRELESS
CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless
CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless

Compact gaming-toetsenbord met minder dan 70 toetsen

De CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless is het beste bewijs dat je ook met een klein keyboard grote dingen kunt doen: het compacte gaming-toetsenbord heeft minder dan 70 toetsen en biedt toch voldoende ruimte voor je ultieme gaming-ervaring. De bonte trendsetter kan zowel draadloos via Bluetooth® of 2.4 GHz als ook met een USB-A-naar-USB-C-kabel worden aangesloten. Nog meer flexibiliteit biedt de indrukwekkende RGB-verlichting in meer dan 16 miljoen kleuren, die helemaal naar jouw smaak kan worden ingesteld. De mechanische CHERRY MX LOW PROFILE RGB SPEED-schakelaars zorgen niet alleen voor een geringe hoogte, maar maken bovendien direct en extreem snel contact. Step up your game met de CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless en ga voor de winst! 

low profile gaming keyboard

Een 65 procent-toetsenbord met chique verlichting

Voor iedereen die van compact houdt: als 65-procent-gaming-toetsenbord neemt de CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless nauwelijks ruimte in en geeft deze je gaming-setup een opgeruimd uiterlijk. Omdat er geen cijferblok is, bevindt je muisarm zich dichter bij het keyboard, wat zorgt voor een geoptimaliseerde schouderhouding en zo ook voor minder spanningen. De hellingshoek van het toetsenbord kan door de omdraaibare rubberen voetjes gemakkelijk worden aangepast. De verschillend gekleurde toetskappen maken van het keyboard een absolute blikvanger. 

Wat betreft aanpassen: met de levendige RGB-verlichting in meer dan 16 miljoen kleuren kunt je je set-up helemaal naar eigen wens vormgeven. Kies uit talrijke kant-en-klare kleurenspellen of creëer je eigen lichteffecten. Het compacte gaming-toetsenbord beschikt over een geïntegreerd geheugen, waar je je instellingen direct kunt opslaan. Verdere individualiseringsmogelijkheden biedt onze gratis CHERRY UTILITY software.

wireless compact gaming keyboard

Triple Mode Connection: drie krachtige verbindingsmodi

Onze CHERRY Advanced Wireless-technologie voorziet je ook zonder kabel van de volledige gaming-power: in de Bluetooth®-modus verbindt je het gekleurde gaming-toetsenbord met maximaal drie apparaten en kun je vervolgens met één druk op de knop wisselen. Met de speciale Low Latency Mode (LLM), die een extreem snelle Bluetooth®-verbinding gebruikt, ben je perfect voorbereid op de volgende gaming-sessie. In de 2.4 GHz-modus verbind je het compacte mechanische toetsenbord met een draadloze USB-dongle. Als je jouw CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless Keyboard bij het gamen liever bekabeld wilt gebruiken, gebruik je gewoon de meegeleverde USB-A-naar-USB-C-kabel. Dankzij de intelligente laadtechniek laad je het compacte gaming-toetsenbord overigens zelfs weer op, ook als je verder speelt. Handig toch? 

mx low profile keyboard gaming

MX LOW PROFILE RGB SPEED switches: de naam spreekt voor zich

Met snelle toetsherkenning en een kortere sluitertijd voor hogere schakelfrequenties ben je door de CHERRY MX Low Profile-technologie compromisloos snel: onze exclusief in Duitsland geproduceerde mechanische MX LOW PROFILE SPEED-schakelaars zijn slagvaardig, razendsnel en staan direct klaar. Een lineaire schakelkarakteristiek zonder hoorbaar klikgeluid staat op je te wachten. Bovendien ondersteunt de switch een levensduur van tot wel 100 miljoen aanslagen zonder verlies van invoerkwaliteit. Dankzij de slijtvaste toetskappen zijn de letters ook na jaren nog goed leesbaar, wat het compacte gaming-toetsenbord alles bij elkaar bijzonder duurzaam en betrouwbaar maakt. De platte vorm is een extra voordeel bij het gebruikelijke nauwkeurige typgevoel. 

Full-N-Key-Rollover, Anti-Ghosting en WIN-Key-blokkering

Ons CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless gaming-toetsenbord is uitgerust met alle gangbare speciale functies: foutieve ingaven worden door anti-ghosting voorkomen, terwijl Full-N-Key-Rollover ervoor zorgt dat alle toetsen gelijktijdig worden uitgelezen. Met de WIN-Key-blokkering voorkom je ongewenst uitgevoerde Windows-opdrachten. Door op de CHERRY-toets te drukken, brengt het compacte gaming-toetsenbord je niet alleen rechtstreeks naar de CHERRY-website, maar biedt het bovendien snelle toegang tot de CHERRY UTILITY software, waarmee onder andere de verlichting kan worden bestuurd. Je volgende game kan beginnen. 

Hoewel het klein is, gaat het bij de CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless om een volwaardig gaming-toetsenbord. Bont, compact en verlicht ondersteunt het je met de absoluut nauwkeurige MX switches op weg naar de overwinning - zowel bekabeld als draadloos. Zo'n 35 procent platter, 40 procent hogere terugspringsnelheid en een snelle toetsherkenning maken het compacte gaming-toetsenbord perfect geschikt voor de professionele e-sport en garandeert je eersteklas, stabiele prestaties bij ruimtebesparend en plat design.