MX-LP 2.1 Compact Wireless

MX-LP 2.1 Compact Wireless
item number: MX-LP 2.1 Compact Wireless
Nog %1 beschikbaar
RGB
Met snoer & 2,4GHz & Bluetooth
Ontworpen in Duitsland
Mechanische MX-LP
oplaadbaar product
VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_dongle, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_c
Bonte trendsetter - het gaming-toetsenbord CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless. Draadloos en met drie verschillende modi is het apparaat zowel bij het gamen als op het werk geschikt. De CHERRY Advanced Wireless Technology, de stijlvolle RGB-verlichting, vlakke MX Low Profile-precisieschakelaar en talrijke andere functies maken het kleine toetsenbord groot in zijn prestaties. De compacte vorm met minder dan 70 toetsen zorgt met vlotte kleurencombinaties voor een altijd trendy voorkomen. Jouw spel – jouw stijl – jouw overwinning! 

Ervaar de producten van CHERRY virtueel in 3D: Probeer het uit!

Draai het product in alle richtingen en zoom in.

Technical Details

Algemeen
besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Breed product zonder verpakking 99 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 427 g
Hoogte product zonder verpakking 27 mm
kabellengte 160 cm
opslagtemperatuur max. 45 °C
bewaartemperatuur min. -20 °C
Lengte product zonder verpakking 308 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_dongle, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_c
software-ondersteuning CHERRY Utility Software & Assistant
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
betrouwbaarheid NA
Battery
Oplaadbare batterij ja
aantal batterijen 1
Batterie Art Li-Ion
Vervangbare batterij nee
Batterie Bauform AAA
Keyboard
anti-ghosting yes
Response Time 1 ms
steun voeten VL_MountingFeet_yes
Ingebouwde metalen plaat ja
polssteun VL_Palmrestavailability_notavailable
Levensduur per toets (toetsaanslagen in miljoenen) VL_LifetimeperKey_100mio
Max stroomverbruik (mA) toetsenbord 500 mA
N sleutel rollover Full-Key-Rollover
status-LED's in de sleutels
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_65
keycap materiaal VL_Keycapmaterial_abs
Tastenknopf Beschriftung VL_Keycapinscription_laseretchingUV
knop technologie VL_Tastentechnologie_mechanical
USB-hub no
verzegeling nee
Wireless
Bluetooth-protocol Bluetooth 5.2
Bluetooth-bereik 10 m
draadloos bereik 10 m
latentie 1.00 ms
USB stick ja
Verbinding via 2,4 GHz-radio ja
Verbinding via Bluetooth ja
Versleuteling in Bluetooth-modus ja
Versleuteling in draadloze modus ja
MX-LP 2.1 COMPACT WIRELESS
CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless
CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless

Compact gaming-toetsenbord met minder dan 70 toetsen

De CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless is het beste bewijs dat je ook met een klein keyboard grote dingen kunt doen: het compacte gaming-toetsenbord heeft minder dan 70 toetsen en biedt toch voldoende ruimte voor je ultieme gaming-ervaring. De bonte trendsetter kan zowel draadloos via Bluetooth® of 2.4 GHz als ook met een USB-A-naar-USB-C-kabel worden aangesloten. Nog meer flexibiliteit biedt de indrukwekkende RGB-verlichting in meer dan 16 miljoen kleuren, die helemaal naar jouw smaak kan worden ingesteld. De mechanische CHERRY MX LOW PROFILE RGB SPEED-schakelaars zorgen niet alleen voor een geringe hoogte, maar maken bovendien direct en extreem snel contact. Step up your game met de CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless en ga voor de winst! 

low profile gaming keyboard

Een 65 procent-toetsenbord met chique verlichting

Voor iedereen die van compact houdt: als 65-procent-gaming-toetsenbord neemt de CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless nauwelijks ruimte in en geeft deze je gaming-setup een opgeruimd uiterlijk. Omdat er geen cijferblok is, bevindt je muisarm zich dichter bij het keyboard, wat zorgt voor een geoptimaliseerde schouderhouding en zo ook voor minder spanningen. De hellingshoek van het toetsenbord kan door de omdraaibare rubberen voetjes gemakkelijk worden aangepast. De verschillend gekleurde toetskappen maken van het keyboard een absolute blikvanger. 

Wat betreft aanpassen: met de levendige RGB-verlichting in meer dan 16 miljoen kleuren kunt je je set-up helemaal naar eigen wens vormgeven. Kies uit talrijke kant-en-klare kleurenspellen of creëer je eigen lichteffecten. Het compacte gaming-toetsenbord beschikt over een geïntegreerd geheugen, waar je je instellingen direct kunt opslaan. Verdere individualiseringsmogelijkheden biedt onze gratis CHERRY UTILITY software.

wireless compact gaming keyboard

Triple Mode Connection: drie krachtige verbindingsmodi

Onze CHERRY Advanced Wireless-technologie voorziet je ook zonder kabel van de volledige gaming-power: in de Bluetooth®-modus verbindt je het gekleurde gaming-toetsenbord met maximaal drie apparaten en kun je vervolgens met één druk op de knop wisselen. Met de speciale Low Latency Mode (LLM), die een extreem snelle Bluetooth®-verbinding gebruikt, ben je perfect voorbereid op de volgende gaming-sessie. In de 2.4 GHz-modus verbind je het compacte mechanische toetsenbord met een draadloze USB-dongle. Als je jouw CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless Keyboard bij het gamen liever bekabeld wilt gebruiken, gebruik je gewoon de meegeleverde USB-A-naar-USB-C-kabel. Dankzij de intelligente laadtechniek laad je het compacte gaming-toetsenbord overigens zelfs weer op, ook als je verder speelt. Handig toch? 

mx low profile keyboard gaming

MX LOW PROFILE RGB SPEED switches: de naam spreekt voor zich

Met snelle toetsherkenning en een kortere sluitertijd voor hogere schakelfrequenties ben je door de CHERRY MX Low Profile-technologie compromisloos snel: onze exclusief in Duitsland geproduceerde mechanische MX LOW PROFILE SPEED-schakelaars zijn slagvaardig, razendsnel en staan direct klaar. Een lineaire schakelkarakteristiek zonder hoorbaar klikgeluid staat op je te wachten. Bovendien ondersteunt de switch een levensduur van tot wel 100 miljoen aanslagen zonder verlies van invoerkwaliteit. Dankzij de slijtvaste toetskappen zijn de letters ook na jaren nog goed leesbaar, wat het compacte gaming-toetsenbord alles bij elkaar bijzonder duurzaam en betrouwbaar maakt. De platte vorm is een extra voordeel bij het gebruikelijke nauwkeurige typgevoel. 

Full-N-Key-Rollover, Anti-Ghosting en WIN-Key-blokkering

Ons CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless gaming-toetsenbord is uitgerust met alle gangbare speciale functies: foutieve ingaven worden door anti-ghosting voorkomen, terwijl Full-N-Key-Rollover ervoor zorgt dat alle toetsen gelijktijdig worden uitgelezen. Met de WIN-Key-blokkering voorkom je ongewenst uitgevoerde Windows-opdrachten. Door op de CHERRY-toets te drukken, brengt het compacte gaming-toetsenbord je niet alleen rechtstreeks naar de CHERRY-website, maar biedt het bovendien snelle toegang tot de CHERRY UTILITY software, waarmee onder andere de verlichting kan worden bestuurd. Je volgende game kan beginnen. 

Hoewel het klein is, gaat het bij de CHERRY MX-LP 2.1 Compact Wireless om een volwaardig gaming-toetsenbord. Bont, compact en verlicht ondersteunt het je met de absoluut nauwkeurige MX switches op weg naar de overwinning - zowel bekabeld als draadloos. Zo'n 35 procent platter, 40 procent hogere terugspringsnelheid en een snelle toetsherkenning maken het compacte gaming-toetsenbord perfect geschikt voor de professionele e-sport en garandeert je eersteklas, stabiele prestaties bij ruimtebesparend en plat design.