M64 Pro Wireless

M64 Pro Wireless
CHERRY XTRFY M64 PRO 8K WIRELESS ULTRALICHTE GAMINGMUIS
item number: M64 Pro Wireless
Nog %1 beschikbaar
ergonomisch product
Draadloos 2,4GHz
Ultrasnelle 8K-muis
Geoptimaliseerd voor eSports
Ergonomische vorm met ultralage voorkant
55 gram licht met een stevige behuizing
2,4 GHz draadloos zonder vertraging
4K-dongle, extra muisvoetjes, USB-cable, Manual, Mouse
De M64 Pro Wireless-muis biedt u ongelofelijke snelheid en extreem lage kliklatentie dankzij de 8000 Hz-technologie en een unieke ergonomische vorm voor betere grip en controle.

Technical Details

Algemeen
Cable-length 180 cm
Scope of delivery 4K-dongle, extra muisvoetjes, USB-cable, Manual, Mouse
Battery
Battery rechargeable ja
Number of batteries 1
Battery type Li-Ion
Battery replaceable nee
Battery charging socket USB-C
BYD data
Width of product without packaging 65 mm
Weight main product 55 g
Height of product without packaging 39,5 mm
Length of product without packaging 120 mm
Mouse Glides
Illumination nee
Thumb buttons ja
Cable
USB stick ja
Verbinding via 2,4 GHz-radio ja
Connection via Bluetooth nee
CHERRY XTRFY M64 PRO WIRELESS

ULTRASNELLE 8K.

De Pro-versie van de M64 Wireless biedt u een ongelofelijke snelheid en extreem lage kliklatentie dankzij de 8000 Hz-technologie. Met de M64-serie, die is ontwikkeld op basis van de bestverkopende M4-muis, wordt een vernieuwd ergonomisch ontwerp geïntroduceerd voor een nog betere grip en controle, een lager gewicht en betere prestaties. Bereidt u voor op het volgende niveau.

8000 HZ.

8 keer per milliseconde. Door tot 8 keer meer gegevens te verzenden dan een standaard 1000 Hz-gamingmuis, maakt de M64 Pro Wireless uw cursorbewegingen nauwkeuriger op monitoren met een hoge vernieuwingsfrequentie, en kan uw computer sneller reageren op elke klik. Deze muis biedt een van de laagste kliklatenties ter wereld.

UNIEKE ERGONOMISCHE VORM MET ULTRALAGE VOORKANT.

Met het oog op de perfecte ergonomische vorm heeft CHERRY XTRFY de M64-serie ontworpen met input van enkele van 's werelds meest prominente professionele gamers. De op basis van de M4 ontwikkelde M64-muis heeft een vernieuwd ontwerp voor betere grip, inclusief een aangepaste kromming aan de zijkant, knopgroeven en een ultralage voorkant, zodat u uw vingers dichter bij het pad kunt bewegen voor meer precisie bij elke veegbeweging.

DRAADLOZE PRESTATIES VAN ESPORTS-KWALITEIT.

De belangrijkste focus van de op eSports gebaseerde CHERRY XTRFY is gericht op prestaties. De M64-serie is uitgerust met draadloze technologie die in de loop der jaren is verfijnd en biedt totale bewegingsvrijheid zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid en reactiviteit. In combinatie met de best presterende 3395-sensor van Pixart is er niets dat u tegenhoudt.

STEVIGE BEHUIZING. DRAADLOOS. NOG SLECHTS 55 GRAM.

Hoewel de M64 Pro Wireless draadloos is met een batterij van 350 mA en een behuizing zonder gaten, is deze ongelooflijk licht. Met een gewicht van 55 gram is deze camera optimaal voor competitieve games en biedt deze snelle en nauwkeurige bewegingen terwijl hij de controle behoudt.

90 UUR GAMEN. LAAD HET APPARAAT VOOR 2 KEER OP.

De accu biedt tot 90 uur speeltijd per oplaadbeurt in de standaard gamemodus en u kunt de instellingen eenvoudig aanpassen voor hogere prestaties of een langere accuduur. Gedurende de korte tijd die nodig is om de muis op te laden, kunt u ongehinderd blijven spelen met de flexibele CHERRY XTRFY EZcord® oplaadkabel.

DE 6E GENERATIE.

Deze muis maakt deel uit van de 6e generatie CHERRY XTRFY-muizen, een serie topmodellen die de prestaties leveren die u nodig hebt om op uw top te spelen. Kies voor de M64 voor een ergonomische vormgeving. Geeft u de voorkeur aan een symmetrische vorm? Dan is de M68 de optie voor u. Beide versies zijn draadloos en verkrijgbaar in modellen van 1000 Hz en 8000 Hz (Pro) voor geavanceerde prestaties.