M68 Wireless

M68 Wireless
Ultralichte gamingmuis
item number: M68 Wireless
Nog %1 beschikbaar
Draadloos 2,4GHz
Geoptimaliseerd voor eSports
Symmetrische vorm met ultralage voorkant
53 gram licht met een stevige behuizing
2,4 GHz draadloos zonder vertraging
extra muisvoetjes, USB-cable, adapter, Manual, Dongle, Mouse
De M68 Wireless-muis is ontworpen met input van topgamers. Dankzij de unieke symmetrische vorm en de ultralage voorkant biedt de muis ongeëvenaarde controle bij elke veegbeweging.

Technical Details

Algemeen
Cable-length 180 cm
Scope of delivery extra muisvoetjes, USB-cable, adapter, Manual, Dongle, Mouse
Battery
Battery rechargeable ja
Number of batteries 1
Battery type Li-Ion
Battery replaceable nee
Battery charging socket USB-C
BYD data
Width of product without packaging 61 mm
Weight main product 53 g
Height of product without packaging 39,5 mm
Length of product without packaging 123,3 mm
Mouse Glides
Illumination nee
Thumb buttons ja
dpi switch ja
Cable
Verbinding via 2,4 GHz-radio ja
Connection via Bluetooth nee
CHERRY XTRFY M68 WIRELESS

PRECISIE BIJ ELKE BEWEGING.

De M68 is niet uw standaard symmetrische gamingmuis. De M68, ontwikkeld op basis van de innovatieve M8, heeft een uniek ontwerp dat is ontworpen met input van topgamers. Dankzij een nieuwe vorm, en nieuwe grootte en een ultralage voorkant en met een vernieuwde knopontwerp biedt de muis ongeëvenaarde controle met elke veegbeweging.

UNIEKE SYMMETRISCHE VORM MET ULTRALAGE VOORKANT.

Van de grootte van de muis tot de kromming en het ontwerp van de knoppen - elke hoek van de M68 is gevormd met behulp van feedback van professionele gamers, wat resulteert in een uniek symmetrisch ontwerp. De ultralage voorkant zorgt voor betere controle en de lage knophoogte wordt nog verder verbeterd door extra comfortgroeven, voor een betere grip en nauwkeurigheid.

DRAADLOZE PRESTATIES VAN ESPORTS-KWALITEIT.

De belangrijkste focus van de op eSports gebaseerde CHERRY XTRFY is gericht op prestaties. De M68-serie is uitgerust met draadloze technologie die in de loop der jaren is verfijnd, en biedt totale bewegingsvrijheid zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid en reactiviteit. In combinatie met de best presterende 3395-sensor van Pixart is er niets dat u tegenhoudt.

STEVIGE BEHUIZING. DRAADLOOS. NOG SLECHTS 53 GRAM.

 

Hoewel de M68 Wireless draadloos is met een batterij van 300 mA en een behuizing zonder gaten, is deze ongelooflijk licht. Met een gewicht van 53 gram is deze camera optimaal voor competitieve games en biedt deze snelle en nauwkeurige bewegingen terwijl hij de controle behoudt.

75 UUR GAMEN. LAAD HET APPARAAT VOOR 2 KEER OP.

De batterij is ideaal voor de het hele weekend durende LAN's en marathonstreams, met een speelduur tot 75 uur* per oplaadbeurt. En gedurende de korte tijd die nodig is om de muis op te laden, kunt u ongehinderd blijven spelen met de flexibele CHERRY XTRFY EZcord®-oplaadkabel.

*Afhankelijk van aantal Hz en gamestijl.

DE 6E GENERATIE.

Deze muis maakt deel uit van de 6e generatie CHERRY XTRFY-muizen, een serie topmodellen die de prestaties leveren die u nodig hebt om op uw top te spelen. Kies voor de M64 voor een ergonomische vormgeving. Geeft u de voorkeur aan een symmetrische vorm? Dan is de M68 de optie voor u. Beide versies zijn draadloos en verkrijgbaar in modellen van 1000 Hz en 8000 Hz (Pro) voor geavanceerde prestaties.