M64 Wireless

M64 Wireless
CHERRY XTRFY M64 WIRELESS ULTRALICHTE GAMINGMUIS
item number: M64 Wireless
Nog %1 beschikbaar
ergonomisch product
Draadloos 2,4GHz
Geoptimaliseerd voor eSports
Ergonomische vorm met ultralage voorkant
53 gram licht met een stevige behuizing
2,4 GHz draadloos zonder vertraging
extra muisvoetjes, VL_Lieferumfang_USB-cable, adapter, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_dongle, VL_Lieferumfang_maus
De M64 Wireless-muis heeft een nieuw ontworpen ergonomische vorm die uw grip en controle verbetert. Een ongelooflijk laag gewicht. En prestaties waarop de beste gamers in eSports kunnen vertrouwen.

Technical Details

Algemeen
Breed product zonder verpakking 65 mm
Gewicht hoofdproduct 53 g
Hoogte product zonder verpakking 39,5 mm
kabellengte 180 cm
Lengte product zonder verpakking 123,3 mm
leveringsomvang extra muisvoetjes, VL_Lieferumfang_USB-cable, adapter, VL_Lieferumfang_bedienungsanleitung, VL_Lieferumfang_dongle, VL_Lieferumfang_maus
Battery
Oplaadbare batterij ja
aantal batterijen 1
Battery type Li-Ion
Vervangbare batterij nee
Batterij oplaadaansluiting USB-C
Mouse
verlichting nee
duimknoppen ja
DPI-schakelaar ja
Wireless
USB stick ja
Verbinding via 2,4 GHz-radio ja
Verbinding via Bluetooth nee
CHERRY XTRFY M64 WIRELESS

PERFECT VOOR ESPORTS.

De M64 Wireless, ontwikkeld op basis van de best verkochte M4-muis en heeft een volledig opnieuw ontworpen ergonomische vorm die uw grip en controle verbetert. Een ongelooflijk laag gewicht, geoptimaliseerd voor competitief gamen. En prestaties waarop de beste gamers in eSports kunnen vertrouwen.

UNIEKE ERGONOMISCHE VORM MET ULTRALAGE VOORKANT.

Met het oog op de perfecte ergonomische vorm heeft CHERRY XTRFY de M64-serie ontworpen met input van enkele van 's werelds meest prominente professionele gamers. De op basis van de M4 ontwikkelde M64-muis heeft een vernieuwd ontwerp voor betere grip, inclusief een aangepaste kromming aan de zijkant, knopgroeven en een ultralage voorkant, zodat u uw vingers dichter bij het pad kunt bewegen voor meer precisie bij elke veegbeweging.

DRAADLOZE PRESTATIES VAN ESPORTS-KWALITEIT.

De belangrijkste focus van de op eSports gebaseerde CHERRY XTRFY is gericht op prestaties. De M64-serie is uitgerust met draadloze technologie die in de loop der jaren is verfijnd en biedt totale bewegingsvrijheid zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid en reactiviteit. In combinatie met de best presterende 3395-sensor van Pixart is er niets dat u tegenhoudt.

STEVIGE BEHUIZING. DRAADLOOS. NOG SLECHTS 53 GRAM.

Hoewel de M64 Wireless draadloos is met een batterij van 300 mA en een behuizing zonder gaten, is deze ongelooflijk licht. Met een gewicht van 53 gram is deze camera optimaal voor competitieve games en biedt deze snelle en nauwkeurige bewegingen terwijl hij de controle behoudt.

75 UUR GAMEN. LAAD HET APPARAAT VOOR 2 KEER OP.

De batterij is ideaal voor de het hele weekend durende LAN's en marathonstreams, met een speelduur tot 75 uur* per oplaadbeurt. En gedurende de korte tijd die nodig is om de muis op te laden, kunt u ongehinderd blijven spelen met de flexibele CHERRY XTRFY EZcord®-oplaadkabel. *Afhankelijk van aantal Hz en gamestijl.

DE 6E GENERATIE.

Deze muis maakt deel uit van de 6e generatie CHERRY XTRFY-muizen, een serie topmodellen die de prestaties leveren die u nodig hebt om op uw top te spelen. Kies voor de M64 voor een ergonomische vormgeving. Geeft u de voorkeur aan een symmetrische vorm? Dan is de M68 de optie voor u. Beide versies zijn draadloos en verkrijgbaar in modellen van 1000 Hz en 8000 Hz (Pro) voor geavanceerde prestaties.