CHERRY Features

Comfort beter doordacht

Behalve de state-of-the-art afwerking en de "Made in Germany" kwaliteit van onze producten hebben CHERRY toetsenborden, muizen en desktop-sets tal van andere functies die uw dagelijkse werk aangenamer maken.

De volgende features zijn voor ons bijzonder belangrijk:

Geluidsarm

In veel moderne kantoren zijn de werkplekken direct naast elkaar geplaatst. Dit zorgt ervoor dat lawaai en andere akoestische storingen een probleem zijn. CHERRY biedt breed scala aan geluidsarme oplossingen die de gebruiker de voordelen van de beroemde CHERRY kwaliteit bieden en tegelijk geluidsarm en storingsvrij werken mogelijk maken. Vanaf nu kunt u zich volledig aan uw taken wijden zonder hierbij uw buurman of buurvrouw te storen.

Mechanisch

Het merk CHERRY staat voor mechanische toetsenborden en is bovendien de wereldmarktleider op het gebied van de ontwikkeling en het gebruik van MX-technologie. MX-schakelaars worden niet alleen gebruikt in gameproducten; dankzij hun veelvuldige gebruik in kantoor- en industriële producten vormen ze nu een van de belangrijkste technologieën van CHERRY. Rust uw werkplek uit met de nieuwste technologie van mechanische toetsenborden – het optimum voor een comfortabele en nauwkeurige schrijfervaring.

Ontdek nu onze mechanische toetsenborden.

Ergonomisch design

Wij van CHERRY vinden dat design niet hoeft te betekenen dat er aan comfort wordt ingeboet. Om deze reden bieden wij een assortiment met ergonomische computer-invoerapparatuur met een zorgvuldig doordacht design aan. Onze invoerapparatuur verhoogt het comfort en biedt u een prettige werkbeleving. Onze muizen zijn zo ontworpen dat de hand van de gebruiker in een natuurlijke houding rust. Dit vermindert belastingen van en spanning in de pols en de pezen. Onze toetsenborden zijn vormgegeven met een ideale hoek, die ook na meerdere uren comfortabel is.

Ontdek het uitgebreide aanbod aan ergonomische oplossingen in de beproefde CHERRY-kwaliteit.

Symmetrisch design

Veel gereedschappen en apparaten worden uitsluitend voor rechtshandigen ontworpen. En dat terwijl ongeveer 12% van de bevolking linkshandig is! CHERRY biedt met een zekere trots een uitgebreide reeks aan symmetrische muizen die perfect geschikt voor links- en rechtshandigen zijn!

Ontdek het ergonomische comfort en de gebruiksvriendelijkheid van het uitgebreide productassortiment van CHERRY.

Spatwaterbescherming

Hygiëne en reinheid zijn op medisch en industrieel gebied van levensbelang – vooral bij computerhardwarecomponenten die dagelijks gebruikt worden! Voor deze gebieden biedt CHERRY producten met geïntegreerde spatwaterbescherming. Hiermee kan de werkomgeving schoon gehouden worden zonder de gevoelige elektronica van het toetsenbord te beschadigen. Ontdek het assortiment toetsenbordafdekkingen van CHERRY – bijv.WetEx, met het bijzondere design dat het toetsenbord tegen gemorste vloeistoffen, stof en vuil beschermt.

Programmeerbare toetsen

Pas uw toetsenbord aan uw behoeften aan! CHERRY biet een reeks volledig programmeerbare toetsenborden. De meeste hiervan hebben een uitgebreid alfanumerieke lay-out en verwisselbare toetsen. Hierdoor kunnen ze onbeperkt aan de behoeften van de gebruiker aangepast worden.

Biometrie

Een muis die net zo uniek is als uw vingerafdruk! De CHERRY MC 4900 is voorzien van een geïntegreerde capacitieve vingerafdruksensor, waarmee u zich snel en gemakkelijk kunt aanmelden. Door het gebruik van biometrische kenmerken is een persoonlijke gebruikersverificatie en een unieke beveiliging mogelijk.
To Top