Covid-19

Informatie over de situatie rond Covid-19

De gezondheid en veiligheid van de medewerkers, klanten en partners van CHERRY is onze belangrijkste prioriteit bij de verdere beoordeling van de situatie met het coronavirus Covid-19. Cherry verzamelt informatie van lokale en nationale instanties om onze besluitvorming te ondersteunen. Als reactie op deze informatie heeft CHERRY meerdere stappen ondernomen om de bedrijfscontinuïteit en de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te waarborgen. Enkele maatregelen die al zijn uitgevoerd, zijn:

 

 

hygiene_covid

Hygiëne

Wij wijzen onze medewerkers erop, hun sociale contacten te reduceren en informeren ze over voorzorgs- en hygiënemaatregelen.

 

reisen_covid

Reizen

Alle zakelijke reizen zijn tot nader order verschoven. De medewerkers gebruiken virtuele besprekingsruimtes om interne en externe besprekingen te houden als dit nodig is.

 

mobilesarbeiten_covid

Mobiel werken

Onze teams werken vanuit kantoren en van thuis om de klantenservice en de bedrijfscontinuïteit in deze tijd in stand te houden.

 

produktion_covid

Productie

Onze productiefaciliteiten werken met extra voorzorgsmaatregelen, inclusief intensievere reiniging van de gebouwen, dienstaanpassingen en grotere veiligheidsafstanden.

 

produktion_covid

Bezoekers

Wij ontvangen momenteel slechts in beperkte mate externe bezoekers in onze faciliteiten, met inachtneming van de geldende hygiëne- en afstandsregels.

 Wij zullen de situatie nauwlettend blijven volgen en u indien nodig over verdere wijzigingen informeren. Als u vragen heeft, neem dan contact op met uw Cherry contactpersoon.

To Top