Code of Business Conduct

Principes van goed gedrag

Ons bedrijf heeft zich vanaf het eerste begin als familiebedrijf, in 1953 opgericht door Walter Cherry, tot een internationaal toonaangevend bedrijf voor Computer Input Devices ontwikkeld. Het merk Cherry staat voor topkwaliteit, innovatie, technologische competentie en een open en fair partnerschap.

Het naleven van de wetten is een van de onomstotelijke waarden van ons bedrijf en voor mij als directeur van fundamenteel belang. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze altijd alle wettelijke regels volledig naleven. Overtredingen van het geldende recht worden bij Cherry niet geduld. Bij ons geldt het "zero-tolerance"-principe. Om de betekenis van dit principe te benadrukken, hebben in de "Code of Business Conduct" onze houding ten opzichte van de wettelijke eisen en ethische vragen geformuleerd. De "Code of Business Conduct" stellen we onze medewerkers als bindende leidraad voor hun gedrag ter beschikking. Deze schetst de fundamentele standaards waaraan wij, Cherry ons willen houden. Als u in bepaalde gevallen twijfels heeft of een beslissing aan de voorschriften van de "Code of Business Conduct" voldoet, dan vragen we u om uw leidinggevende of compliance-functionaris in uw land te raadplegen.

Samen hebben we de verantwoordelijkheid voor het aanzien van Cherry bij alle partners en bij het publiek. Onze "Code of Business Conduct" en onze waarden zijn het fundament voor een respectvolle, betrouwbare en vertrouwelijke partnerschap in het bedrijfsleven.

ROLF UNTERBERGER, CEO Cherry Groep
BERND WAGNER, CFO Cherry Groep
DR. UDO STRELLER, COO Cherry Groep

CHERRY Code of Business Conduct

To Top