CertificatenVerantwoordelijk voor de toekomst en uw veiligheid.

Wie de technologieën van morgen ontwikkelt, draagt verantwoording voor deze toekomst. CHERRY hecht er daarom grote waarde aan, zijn producten zo veilig en ergonomisch mogelijk vorm te geven.

Interesse?

Wij informeren u hier uitgebreid over de verschillende certificaten waarmee de diverse CHERRY-producten onderscheiden zijn.

Elektromagnetische compatibiliteit

De volgende goedkeuringen zorgen er in de betreffende landen voor, dat elektronische producten slechts een beperkte hoeveelheid elektromagnetische interferentie uitstralen

Veiligheid en ergonomie

De volgende beschreven goedkeuringen en vereisten hebben in het algemeen betrekking op het aspect productveiligheid.

Schadelijke stoffen en duurzaamheid

Verklaringen van fabrikanten en certificeringen

Security

Certificeringen

Windows Hardware compatibiliteit

Onze Cherry-producten doorlopen het certificeringsproces volgens het Windows Hardware Compatibility Programm en voldoen daarmee aan de eisen en kwaliteitsstandaard van Microsoft Windows.

Citrix Ready Program

Het Citrix Ready-programma is een technologiepartnerprogramma dat verschillende software- en hardwareleveranciersondersteunt helpt bij het ontwikkelen en integreren van hun producten met Citrix-technologie voor Digital Workspace, App Delivery, Security en Analytics. Om partner te worden en de Citrix Ready-aanduiding te verdienen, valideren bedrijven hun oplossingen via een robuust test- en verificatieproces dat compatibiliteit met Citrix-oplossingen garandeert.
To Top