MV 3.0

MV 3.0
Mechanisch gaming-toetsenbord met CHERRY VIOLA-switches
item number: MV 3.0
Nog %1 beschikbaar
RGB
Bekroond product
Met snoer
Ontworpen in Duitsland
Mechanische MV
VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_c

Technical Details

Algemeen
besturingssysteem Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Breed product zonder verpakking 135 mm
garantie VL_Garantie_2years_wa
Gewicht hoofdproduct 896 g
Hoogte product zonder verpakking 30 mm
kabellengte 160 cm
opslagtemperatuur max. 60 °C
bewaartemperatuur min. -20 °C
Lengte product zonder verpakking 435 mm
leveringsomvang VL_Lieferumfang_kurzanleitung, VL_Lieferumfang_tastatur, VL_Lieferumfang_usb_a_c
software-ondersteuning CHERRY Utility Software & Assistant
Systeemvereisten-Hardware VL_Systemvoraussetzungen_Hardware_usba
betrouwbaarheid NA
Keyboard
anti-ghosting yes
steun voeten VL_MountingFeet_integrated
Ingebouwde metalen plaat ja
polssteun VL_Palmrestavailability_notavailable
Intern geheugen nee
Max stroomverbruik (mA) toetsenbord 500 mA
N sleutel rollover Full-Key-Rollover
Speciale toetsfuncties VL_FunctionadditionalkeyBrowser, VL_FunctionadditionalkeyCHERRYKey, VL_FunctionadditionalkeyCalculator, VL_FunctionadditionalkeyFN, VL_FunctionadditionalkeyLasttrack, VL_FunctionadditionalkeyNexttrack, VL_FunctionadditionalkeyPlayPause, VL_FunctionadditionalkeyUnmuteMute, VL_FunctionadditionalkeyVolume up, VL_FunctionadditionalkeyVolumedown
status-LED's nee
toetsenbordindeling VL_KeyboardFormat_fullsize100
keycap materiaal VL_Keycapmaterial_abs
Tastenknopf Beschriftung VL_Keycapinscription_laseretchingUV
knop technologie VL_Tastentechnologie_mechanical
sleutelversleuteling nee
USB-hub no
CHERRY MV 3.0
MV 3.0
CHERRY MV 3.0

Mechanisch gaming-toetsenbord met CHERRY VIOLA-switches

Zeer stijlvol en met indrukwekkende verlichting: Dat is het CHERRY MV 3.0 gaming-keyboard. De robuuste behuizing, de slijtvaste toetskapjes en het elegante oppervlak van aluminium springen echt in het oog. Het hart van het MV 3.0 toetsenbord zijn de mechanische CHERRY VIOLA-switches met V-Shape-contactsysteem en een progressief, crosslinear typgevoel. In combinatie met de passieve, rondlopende lichtring komt de RGB-verlichting met meer dan 16 miljoen kleuren perfect tot zijn recht. Step up your game met de CHERRY MV 3.0 en laat jezelf overtuigen door de buitengewone verlichting!

plus x award cherry mv 3.0

Stralend aluminium design met lichtring

Voor een in de waarste zin van het woord zeer geslaagde look zorgen bij de CHERRY MV 3.0 enerzijds het elegante aluminium oppervlak en anderzijds de passieve lichtring, die om de hele behuizing loopt. Samen met DE CHERRY MV-switches licht het toetsenbord ongeëvenaard helder op - een absolute blikvanger in je gaming-setup. Je kunt een keyboard met kabel met een minimalistisch, maar toch stijlvol en hoogwaardig design verwachten. IN 2021/2022 werd de CHERRY MV 3.0 zelfs bekroond met de Plus X Award voor hoge kwaliteit, design, gebruiksvriendelijkheid en ergonomie.

cherry mv switches keyboard

Mechanische VIOLA-switches van CHERRY

Het CHERRY MV 3.0 gaming-toetsenbord is uitgerust met heldere, mechanische VIOLA-switches (mV). Bij deze switches gaat het om volledig mechanische toetsschakelaars voor toetsenborden - door CHERRY ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Wat deze switches zo uniek maakt, is het V-Shape-contactsysteem. Het progressieve, cross-lineaire typgevoel zorgt voor een aangename, schokvrije bediening met weinig geluid. Bovendien hebben de CHERRY VIOLA-switches een ergonomische actuatie en veren ze snel terug, zodat je soepel kunt typen. Het transparante bovendeel van de behuizing zorgt voor een gelijkmatige verlichting van de toetskapjes.

cherry mv 3.0 switches

RGB-verlichting individueel instellen

De CHERRY MV 3.0 valt op door een indrukwekkende RGB-verlichting met meer dan 16 miljoen kleuren en talrijke kleureffecten. Met de CHERRY-toets open je binnen enkele seconden de CHERRY UTILITY-software, waarmee je spectaculaire lichteffecten kunt configureren, opslaan en afzonderlijke toetsen kunt verlichten. Natuurlijk kun je ook kiezen uit kant-en-klare lichteffecten. Als je je persoonlijke verlichtingseffecten hebt samengesteld, kun je deze vervolgens opslaan.

Praktische gamefuncties

Naast Full-N-Key-Rollover (gelijktijdig uitlezen van alle toetsen) en anti-ghosting (geen falende toetsaanslagen) heeft de CHERRY MV 3.0 ook een WIN-Key-blokkering voor de „game-modus” te bieden. Tik je per ongeluk op de Windows-knop, dan bevriest het scherm en kun je je game in het ergste geval als verloren beschouwen. Als de WIN-Key-blokkering actief is, kan je dat niet overkomen. Met de geïntegreerde voetjes kun je de hoek van de CHERRY MV 3.0 aanpassen en ben je ook optimaal toegerust voor langere sessies. De afneembare USB-A-naar-USB-C-kabel kun je heel eenvoudig door een van je eigen kabels vervangen. Individuele toetsenbordinstellingen of toetsmacro's definieer je met de CHERRY UTILITY-software.

Zet je gaming-setup in de spotlight met DE CHERRY MV 3.0: De omlopende lichtring in combinatie met de betrouwbare VIOLA-switches en het transparante bovendeel van de behuizing zorgen dat het toetsenbord buitengewoon helder oplicht. De afneembare kabel kun je gemakkelijk door een van je eigen kabels vervangen en het CHERRY VIOLA-toetsenbord heeft geen gebrek aan nuttige game-features. Kortom: De MV 3.0 biedt alles wat je nodig hebt om in stijl te gamen of te werken.