CHERRY STREAM KEYBOARD

HET TOETSENBORD – de beste STREAM ooit!
 • Heel productief werken: Fluisterstille toetsaanslag, onvergelijkelijk typgevoel
 • De hoogste kwaliteit: Duurzame toetsopschriften, SX-schaarmechanisme uit eigen ontwikkeling, milieukeurmerk "Blauer Engel"
 • Het beste bedieningscomfort: 3 geïntegreerde statusdisplays, perfecte glijvastheid, 10 office. en multimediatoetsen
 • Uiterst modern design: Platte vorm, geconcentreerd op de essentie, GW-goedkeuring
 • Supplement Blauer Engel
  SKU
  JK-8500
  Warranty
  3 Jahre
  Keyboard
  • Beschermingsklasse: Spatwaterdicht
  • Levensduur standaardtoets: > 20 miljoen aanslagen
  • Aantal toetsen: Afhankelijk van het product, zie tabel "Uitvoeringsvarianten"
  • Aantal extra toetsen: 10
  • Functie extra toetsen: Volume omlaag, volume aan/uit, volume omhoog, vorige titel, start/pauze, volgende titel, pc blokkeren, e-mailprogramma, rekenmachine
  Delivery volume
  • CHERRY STREAM KEYBOARD
  • Gebruiksaanwijzing
  Connection sockets
  USB
  Operating temperature
  0 °C tot 40 °C
  Storage temperature
  -20 °C tot 60 °C
  Connection sockets
  USB
  Cable length
  180 cm
  Total weight (with packaging)
  ca. 1100 g
  Weight (product)
  ca. 910 g
  Type
  Kabel
  We found other products you might like!

  CHERRY STREAM KEYBOARD

  Productdetails

   

  Waarom genoegen nemen met zomaar een toetsenbord als het ook HET toetsenbord kan zijn?

  De CHERRY STREAM is HET toetsenbord waarmee u altijd goed zit. Het werd gedurende meerdere productgeneraties volledig geperfectioneerd. Het is tot in de kleinste details doordacht en als echte allrounder een van de meest verkochte toetsenborden ter wereld. Ligt het aan het bijzondere typgevoel, de betrouwbaarheid of de langdurige precisie? Hoe het ook zij: overal ter wereld schrijven start-ups hun business plans, banken hun balansen, auteurs hun boeken en ingenieurs hun projectplannen dag in dag uit met de CHERRY STREAM. En waarmee typt u?

  De CHERRY STREAM is het toetsenbord voor elke situatie.

  Het is robuust, betrouwbaar en duurzaam. Dat komt omdat hier de kwaliteit in elk detail zit: van boven, van onderen en van binnen. De CHERRY STREAM maakt gebruik van schaartechniek voor de toetsen. Dit is uniek in deze prijsklasse. Dit is de toetsenbord-technologie die ook wordt gebruikt in hoogwaardige notebooks. En die zorgt voor een heel bijzonder typgevoel.  Het CHERRY SX-schaarmechanisme

  Geen vertragingen op het scherm, vloeiend schrijven zonder te stoppen, altijd de controle over uw invoer en dus minder spelfouten maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke SX-schaartechnologie van CHERRY. U typt op plattere toetsen, heeft een nauwkeurigere aanslag en nog minder slijtage. En dat minuut na minuut, dag in dag uit, jaar in jaar uit.

  Stream Scherenmechanik

  Psst, hij is zo stil ...

  Als u met het CHERRY STREAM KEYBOARD typt, stoort dat u of anderen in uw omgeving niet. Want de CHERRY STREAM is zo fluisterstil dat uw collega zich op zijn eigen werk kan concentreren. Ook als u een e-mail met een bijzondere nadruk verstuurt. In veel kantoren of kantoortuinen is dit toetsenbord een onmisbare hulp. Als u er eenmaal op hebt getypt, dan kunt u zich niet voorstellen om ooit nog een ander toetsenbord te gebruiken. Zo prettig en moeiteloos schrijft u hiermee.


  ... zo prettig en moeiteloos schrijft u hiermee.

  De vingers liggen goed op de toetsen. Hij typt precies en comfortabel. Niets klemt, de vingers glijden niet uit, elke toets geeft duidelijke feedback en voelt hetzelfde aan. Dat is pas prettig werken. Ook de grootte van de toetsen is precies goed, niet te groot, niet te klein – zonder zijdelingse speling. Wij noemen dit een goed gedefinieerd drukpunt. En het beste van alles: onze toetsen kunnen nog meer: Met de 10 handige extra toetsen bestuurt u uw muziek en opent u de browser- of rekenmachinefunctie.  Eenvoudig, elegant – en met echte waarden.

  Niet alleen de technologie in de CHERRY STREAM voldoet aan hoge eisen. Ook op het gebied van milieuvriendelijkheid is HET toetsenbord stukken beter. Terecht wordt het naleven van richtlijnen, kwaliteits- en milieudoelstellingen steeds belangrijker. Voor CHERRY hoort de bescherming van ons milieu bij onze bedrijfsfilosofie. We zijn er trots op dat de CHERRY STREAM de "Blauwe Engel" heeft ontvangen. Het GS-keurmerk "Geprüfte Sicherheit" (gecontroleerde veiligheid) garandeert dat alle relevante Europese richtlijnen en verordeningen met betrekking tot de bescherming van de gezondheid worden nageleefd.

  Met de CHERRY STREAM typt u altijd goed.

  Waarom TYPT HET TOETSENBORD ALWEER GROTE LETTERS? Omdat de CapsLock knop is ingedrukt! Met de nieuwe CHERRY STREAM kunt u dit in één oogopslag zien dankzij de drie geïntegreerde statusdisplays voor CapsLock, NumLock en ScrollLock. Dit display zorgt met drie verlichte status-LEDs voor de indicatie en u kunt zich concentreren op wat u schrijft.
  CHERRY STREAM, HET toetsenbord – 10 redenen om hiervoor te kiezen:

  • Uniek typgevoel in deze prijsklasse met het CHERRY SX-schaarmechanisme zoals in notebooktoetsenborden
  • Compromisloze precisie bij het typen, ook als u snel en langdurig typt.
  • Met een snoer, dus milieuvriendelijker en onderhoudsvrij
  • Duurzaam en betrouwbaar dankzij hoge kwaliteit en schaartechnologie met weinig slijtage
  • Uitstekende kwaliteit met prettige aanvoelend materiaal en toetsen
  • Veelzijdige toepassingen: Kantoren, kantoortuinen, praktijken, thuis, geschikt voor professioneel en privégebruik
  • Verkrijgbaar in zwart en wit – mix van design, purisme en elegantie
  • Glijdt niet, zelfs niet op gladde oppervlakken
  • duurzame opschriften van de toetsen
  • Praktische en programmeerbare extra toetsen zijn aan uw eigen wensen aan te passen  Fragen over het product:

  Hoe kunt u toetsen van de CHERRY STREAM individueel toewijzen?

  Met CHERRY KEYS kunt u de muis en het toetsenbord individueel toewijzen. Met onze oplossing kunt u uw toetsen met enkele klikken opnieuw definiëren. Voeg met een druk op de knop een vooraf opgeslagen tekstmodule, bijvoorbeeld "Geachte heer of mevrouw", aan u e-mails toe en bespaar uzelf elke dag kostbare tijd.

  Welke multimediatoetsen zijn er?

  Het STREAM KEYBOARD beschikt over 10 speciale toetsen: Zachter, stom, play/pauze, laatste titel, volgende titel, rekenmachine, Windows blokkeren, browser openen, mailprogramma openen.

  Welke muis raadt u aan als „partner” voor het CHERRY STREAM KEYBOARD?

  Over het algemeen past elke CHERRY-muis bij dit toetsenbord. Als muis met draad adviseren we een van onze GENTIX-modellen. Als u een draadloze muis wilt, zijn voor u vooral onze MW 2310 2.0- en onze MW 8-muizen interessant.

  Hoe kan ik het CHERRY STREAM-toetsenbord reinigen?

  Gebruik voor de reiniging geen oplosmiddelen zoals benzine of alcohol en geen schuurmiddelen of schuursponzen. Voorkom dat vloeistof in het toetsenbord binnendringt. Verwijder de toetskappen van het toetsenbord niet.  Productdetails

  To Top