CHERRY MW 4500 LEFT

Ergonomische linkshandige muis in 45°-design voor polsontlasting

Ergonomie maken we met links – dankzij de CHERRY MW 4500 LEFT

Symmetrische muizen kunnen door rechts- en linkshandigen gebruikt worden. Maar linkshandigen moeten bij het gebruik andersom denken, omdat de muisknoppen voor rechtshandigen ontworpen zijn. Noch de positie van de duimknoppen, noch de algemene ergonomie zijn daarbij aangepast aan de behoeften van linkshandigen. Dit beïnvloedt het werkproces en de concentratie.

De CHERRY MW 4500 LEFT biedt u alle voordelen die een ergonomische draadloze muis voor linkshandigen nodig heeft. Het verticale 45°-design ondersteunt de natuurlijke houding van uw hand en kan zo gezondheidsklachten zoals een muisarm of pijn aan de pols voorkomen. De duimknoppen kunnen ook bij de muis voor linkshandigen individueel worden toegewezen. Hiertoe bevelen wij onze gratis software CHERRY KEYS aan.

Ergonomisch werken staat ook voor betrouwbaarheid. De „dots per inch” van de optische draadloze muis voor linkshandigen kunnen in 3 stappen tot maximaal 1200 dpi ingesteld worden. Dit staat garant voor hoge nauwkeurigheid bij het invoeren en beperkt fouten tot een minimum. In combinatie met een hoog radiobereik van maximaal 10 meter hoeft u zich niet de minste zorgen te maken over een zwakke of verbroken verbinding. Via nano-ontvanger kan de muis zonder kabels eenvoudig via Plug & Play met elke pc van Windows en Mac een verbinding tot stand brengen.

Hebt u de linkerklik liever op de linker- of op de rechterknop? Wij weten dat niet alle linkshandigen het daarover eens zijn. Daarom kan deze toewijzing heel eenvoudig door een toetsencombinatie worden omgeschakeld.

De CHERRY MW 4500 LEFT werkt op batterijen. De bijbehorende batterijen AAA 1,5 V worden uiteraard meegeleverd. Een geïntegreerde status-LED geeft in een oogopslag de batterijstatus van de muis aan.ALLE VOORDELEN IN EEN OOGOPSLAG

 • Draadloze USB-muis speciaal ontworpen voor linkshandigen
 • Bijzonder ergonomische vorm in verticaal 45°-design
 • Nauwkeurige optische sensor met een 3-voudig instelbare resolutie
 • Status-LED geeft aan dat de batterij bijna leeg is
 • Met een druk op een knop omschakelbare rechts-/linksklikfunctie
 • 6 knoppen muis en scrollwiel
 • Prettig handgevoel dankzij slijtvaste oppervlakteafwerking
 • Extra kleine nano-ontvanger
 • Compatibel met Windows en MacOs
SKU
JW-4550
Packaging unit
Aantal producten in de buitendoos: 10 Aantal buitendozen per pallet: 156
Mouse
 • Optische sensor
 • Resolutie: 600 / 900 / 1200 dpi (omschakelbaar)
 • Aantal toetsen: 6
 • Uitvoering muiswiel: Scrollwiel met knopfunctie
 • Bouwvorm: Linkshandig ontwerp
 • Packaging dimensions
  ca. 120 x 90 x 76 mm
  Dimensions (product)
  ca. 119 x 72 x 66 mm (Muis), ca. 19 x 15 x 6 mm (ontvanger)
  Delivery volume
 • CHERRY MW 4500 LEFT
 • Nano-USB-ontvanger
 • Gebruiksaanwijzing
 • Batterie 2 x AAA 1,5 V
 • System requirements
  USB-bus
  Operating temperature
  0 °C tot 40 °C, max. 85 % luchtvochtigheid
  Storage temperature
  -15 °C tot 60 °C, max. 85 % luchtvochtigheid
  Frequency range
  2.400 GHz - 2.4835 GHz
  Total weight (with packaging)
  ca. 220 g
  Weight (product)
  ca. 120 g (muis), ca. 5 g (ontvanger)
  Kleur
  Zwart
  Type
  Wireless 2,4 GHz

  CHERRY MW 4500 muis

  Productdetails

   

  Hier gaat iets prettig scheef – ongewoon natuurlijk en polsvriendelijk.

  Deze muis voelt anders dan de computermuizen die u kent. Maar niet lang. Want al snel voelt u tijdens het gebruik: Ja, een verticale muis is anders, maar vooral prettig, in zekere zin meer ontspannen. De hoek is iets steiler dan een normale muis en de pols is daarom niet met een hoek van 45 graden omhoog geknikt.

  Meer ergonomie, minder vermoeidheidsverschijnselen.

  Dankzij de schuine stand van de muis bevindt de pols zich in een meer natuurlijke en ontspannen houding.

  Dit is eerst even wennen, maar voor de hand eigenlijk een veel natuurlijkere houding. Hierdoor worden eventuele polsklachten verminderd, zowel voor rechts- of linkshandigen, want de CHERRY MW 4500 is ook beschikbaar als de CHERRY MW 4500 LEFT. Dit geldt voor lange werktijden op kantoor of wanneer u meerdere uren thuis achter de computer zit. Dankzij moderne draadloze technologie heeft u geen last van een vervelende kabelwarboel.
  Stream Scherenmechanik

  Rechts? Links? We hebben voor iedereen de juiste uitvoering.

  Met de CHERRY MW 4500 kunt u volledig ontspannen werken. De pezen worden minder belast – ongeacht of u rechts- of linkshandig bent. Met twee extra duimknoppen kunt u met een druk op de knop in uw internetbrowser vooruit en terug gaan. Met behulp van de CHERRY KEYS-software kunt u de duimknoppen individueel toewijzen, bijvoorbeeld met kopiëren en plakken. Dit zal uw manier van werken veranderen.  Wij laten u niet links liggen.

  Linkshandigen zijn een minderheid. In Duitsland gaat men uit van 10-15% linkshandigen. In de productontwikkeling worden ze daarom vaak verwaarloosd. En dit ondanks het feit dat er veel prominente linkshandige mensen zijn of waren, bijvoorbeeld Bill Gates of Steve Jobs. CHERRY kiest bij de MW 4500 voor gelijke behandeling en biedt linkshandigen een hoogwaardige merkmuis. Met een speciale truc: Niemand wordt voorgeschreven dat de linker klik bij een linkshandige persoon ook links of rechts moet zijn, want alles is andersom. Iedereen kan dit gewoon zelf instellen.

  Stream Scherenmechanik

  Een allrounder voor op kantoor of thuis.

  De CHERRY muis MW 4500 zorgt niet alleen voor een goede houding. Hij voelt ook goed aan, ligt comfortabel in de hand en het is leuk om er mee te werken, zowel op kantoor als thuis. De resolutie kan in 3 stappen met een knop worden ingesteld tot 1200 dpi om de snelheid aan te passen. De extra kleine nano-ontvanger kan gemakkelijk in het notebook blijven of onderin de muis opgeborgen worden.  De voordelen van CHERRY Maus MW 4500

  • Bijzonder ergonomische vorm in 45°-design
  • Nauwkeurige sensor met een 3-voudig instelbare resolutie
  • Status-LED geeft aan dat de batterij bijna leeg is
  • 6 knoppen en scrollwiel
  • Prettig handgevoel dankzij slijtvaste oppervlakteafwerking
  • Extra kleine nano-ontvanger  Vragen over het product

  Hoe kan ik als linkshandige de CHERRY MW 4500 gebruiken?

  De speciale ergonomische vorm an de MW 4500 kan alleen met de rechterhand worden gebruikt. Voor linkshandigen adviseren we de CHERRY MW 4500 LEFT.

  Hoe kan ik een muisarm of muisschouder voorkomen?

  De allerbelangrijkste regel is dat u zich tijdens het werken goed voelt en uw lichaam in een goede positie is. Een haakse ergonomische muis wordt na een bepaalde gewenningstijd meestal als aangenaam ervaren, omdat de onderarm hierbij minder moet worden gedraaid.

  Hoe werken de duimknoppen en waarvoor kan ik deze gebruiken?

  De duimknoppen hebben standaard de functies „Browser vooruit“ en „Browser achteruit“. Zo navigeert u comfortabel in de browser naar de laatst bezochte pagina en weer terug. Met de kosteloze CHERRY KEYS-software kunt u deze toetsen echter probleemloos opnieuw toewijzen. Een populaire combinatie voor de duimtoetsen is bijvoorbeeld Ctrl-C en Ctrl-V voor Copy & Paste. Download de app onder CHERRY KEYS

  Heb ik een driver nodig voor de CHERRY MW 4500 muis en moet ik deze updaten?

  De MW 4500-muizen werken met Plug & Play. Een aparte driver of speciale software is niet nodig.

  Hoe kan ik de CHERRY MW 4500-muis reinigen of desinfecteren?

  Gebruik voor de reiniging geen oplosmiddelen zoals benzine of alcohol en geen schuurmiddelen of schuursponzen. Voorkom dat vloeistof in het muis binnendringt. Verwijder de toetskappen van het muis niet.  Productdetails

  To Top