CHERRY G80-3000N RGB TKL

Het origineel – Toen en nu: Klassieke toetsen, nu met de modernste elektronica en compacte behuizing.

Advantages

 • Mechanical cable keyboard without numeric keypad
 • Compact housing for more desk space
 • CHERRY MX Technology - Gold Crosspoint precision switches “Made in Germany” for all keys
 • RGB lighting with color effects in over 16 million colors
 • Full-N-key rollover – no keystroke is lost
 • Anti-ghosting – reliably prevents the output of keys not pressed
 • WIN key lock
 • Durable key labels


 • SKU
  G80-3833LWBxx-2
  Warranty
  3 years
  Packaging unit
 • Number of products in master package: 10
 • Keyboard
 • Key technology: MX
 • Service life and characteristics depend on switch specification (see www.cherrymx.de). Standard-key actuation between >50 and >100 million operations guaranteed
 • Actuation: Product dependant, see table "Models"
 • Labeling technology: Product dependant, see table "Models"
 • Number of keys: Product dependant, see table "Models "
 • Number of additional keys: 1
 • Packaging dimensions
  ca. 380 x 185 x 45 mm
  Dimensions (product)
  ca. 335 x 130 x 38mm
  Delivery volume
 • Keyboard
 • Operating manual
 • System requirements
  Windows 7, 8, 10, 11
  Connection sockets
  USB
  Operating temperature
  0 °C to +50 °C
  Storage temperature
  –20 °C to +60 °C
  Cable length
  Ca. 1,80 m
  Total weight (with packaging)
  Ca. 903 g
  Weight (product)
  Ca. 664 g
  Layout
  Product dependant, see table "Models"
  Kleur
  Zwart
  Type
  Kabel

  CHERRY G80-3000N RGB TKL

  G80-3000N RGB TKL

  Productdetails


  Het origineel – Toen en nu: Klassieke toetsen, nu met de modernste elektronica en compacte behuizing.

  De CHERRY G80-3000N RGB TKL is een modern, met kabel verbonden toetsenbord zonder cijferblok voor meer plaats op uw schrijftafel. Experten weten: al in de jaren 80 verscheen de eerste versie van de G80-3000 - die tot op heden nog wordt geproduceerd. Het nieuwe keyboard bouwt zet deze legende voort: met de klassieke, ergonomische toetskappen en het originele typegevoel - waarom veranderen, wat al perfect is? Geheel nieuw daarentegen is de eigentijdse en slankere behuizing, de verlichting met meer dan 16 miljoen kleuren en de allernieuwste elektronica.
  Klassiek design - Gereduceerd tot het wezenlijke

  Het meest opvallende verschil met het origineel is de slanke, eigentijdse en ruimtebesparende behuizing van dit Ten-Key-Less toetsenbord. Het wegvallen van het cijferblok biedt u enkele voordelen. Door de muis dichter bij het toetsenbord te plaatsen, neemt u vanzelf een meer ergonomische houding aan en kunt u uw schouders en nek ontzien. Bovendien is het compacte toetsenbord eenvoudig te transporteren en is het plaatsbesparend op elke tafel. Keyboard-liefhebbers zullen echter onmiddellijk een overeenkomst met de oer-variant herkennen: de lijnen en de vormentaal zijn een knipoog naar het toetsenbord uit de jaren 80. In onze nieuwe interpretatie zoekt u tevergeefs naar overbodige toeters en bellen. Zo blijft u tot het wezenlijke gefocusseerd – bij het werken en bij het gamen.

  G80-3000 Original


  G80-3000 RGB Gaming


  Legende met allernieuwste elektronica

  High-speed elektronica en indrukwekkende RGB-verlichting katapulteren de opvolger van de klassieker naar de 21e eeuw. Meer dan 16 miljoen kleuren bieden talrijke verlichtingsopties. Laat uw fantasie de vrije loop: van geanimeerde, meerkleurige effecten tot discrete, enkelkleurige verlichting of individueel aanpasbare individuele toetsverlichting. Talrijke lichtfuncties en kleuren kunnen direct via het toetsenbord worden geselecteerd – zonder gebruik van aanvullende software. Als u nog meer wilt, beschikt u met CHERRY Utility over een krachtige software voor verdere configuratie. Meer praktische functies van het mechanische toetsenbord: Anti-Ghosting en Full-N-Key-Rollover en WIN-Key-blokkering.

  CHERRY MX Gold-Crosspoint precisieschakelaar (Made in Germany)

  De beroemde CHERRY MX-schakelaar zijn het hart van dit compacte toetsenbord. Met een levensduur van minstens 50 miljoen bedieningen per toets hoeft u niet meer na te denken over vroegtijdige slijtage van uw toetsenbord. Lange levensduur gegarandeerd – ook bij de slijtagevaste, gelaserde toetsknoppen. De hoge productienauwkeurigheid garandeert absolute precisie en een onvergelijkbaar goed schrijfgevoel. De geselecteerde en gebruikte MX SILENT RED-schakelaar zijn hierbij geruisloos genoeg om dit minitoetsenbord probleemloos in kantoren te gebruiken.

  CHERRY MX Silent Red Switches


  Red Dot Winner


  Vereerd met de Red Dot Design Award

  De Red Dot Design Award is een van de grootste designwedstrijden ter wereld. De CHERRY G80-3000N RGB TKL won de Red Dot Design Award 2022 in de categorie Product Design. Alleen die producten die de deskundigen overtuigden met hun uitstekende ontwerpkwaliteit werden bekroond. "In dit wedstrijdjaar werd ik vooral getroffen door de uitgesproken creativiteit waarvan de bekroonde producten getuigen. Het feit dat er nog steeds ontwerpen zijn die verrassen qua vorm en functionaliteit is echt indrukwekkend en prijzenswaardig", zegt Professor Dr. Peter Zec, initiatiefnemer en CEO van Red Dot, over de wedstrijd van dit jaar.

  Een echt multi-talent

  Niet alleen gamers komen aan hun trekken met dit mechanische toetsenbord zonder cijferblok. Veelschrijivers, programmeurs, creators, op kantoor of in de industrie – de G80-3000N RGB TKL is het toetsenbord voor alles en iedereen!

  Het bijzonder kleine toetsenbord zonder NUM-blok heeft een lange levensduur, is schakelveilig en betrouwbaar door de miljoenen malen geteste MX-switches. Als u een minimalistische, compacte allrounder in onberispelijke kwaliteit zoekt, dan bent u bij de G80-3000N RGB TKL aan het juiste adres. Het origineel, alleen compacter.


  G80-3000N RGB TKL keyboard

   

  CHERRY-producten virtueel in 3D beleven: probeer het zelf!
  Draai het product in alle richtingen en zoom in. Om het 3D-model binnen uw eigen vier muren te plaatsen, klikt u op „Product in de ruimte plaatsen” en scant u de QR-code met de camera van uw smartphone/tablet – op mobiele eindapparaten wordt u automatisch doorgestuurd. Vervolgens wordt het product met behulp van Augmented Reality (AR) als digitaal element in uw eigen omgeving geprojecteerd – en dat alles zonder download of speciale app.

  Productdetails

  To Top